Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

EL: "Tottenham" un "Valencia" dodas izbraukumā pret Krievijas klubiem

Rolands Eliņš

EL: "Tottenham" un "Valencia" dodas izbraukumā pret Krievijas klubiem
Andrē Vilašs-Boašs
Foto:AP/Scanpix

Šovakar tiks aizvadīta UEFA Eiropas līgas futbolā grupu turnīra otrā kārta. „Tottenham” devies pēc otrās uzvaras uz Mahačkalu Krievijā, savainojumiem novājinātā „Fiorentina” mēģinās apspēlēt Dņepropetrovskas „Dnipro”, bet Spānijas „Valencia” devusies pēc revanša par pirmās spēles neveiksmi uz Krasnodaru pret „Kuban”.

Jau 19:00 sāksies pirmās četras vakara Eiropas līgas, kurās trīs Krievijas un viens Kazahstānas klubs uzņems savus pretiniekus. Visgrūtākais uzdevums sagaida Mahačkalas „Anzhi”, kura nesen sāka izpārdot savus dārgākos futbolistus un šovakar uzņems „Tottenham”. Premjerlīgas klubs pirmajā kārtā ar 3:0 pārliecinoši pieveica norvēģu „Tromse”, bet „Anzhi”nespēja gūt vārtus pret Moldovas „Sheriff”. „Tottenham” galvenais treneris Andrē Vilašs-Boašs paziņojis, ka vēlas, lai komanda spēlētu uzbrūkošu un radošu futbolu un no Gareta Beila transfēra summas iegūtie miljoni ir izlietoti tieši šī mērķa sasniegšanai, kas nesola vieglu vakaru „Anzhi”.

Savukārt Krasnodarā par savu pirmo uzvaru A grupā sacentīsies vietējā „Kuban” un Spānijas „Valencia”. Spāņu klubs piedzīvoja smagu sakāvi pirmajā kārtā savās mājās (0:3 pret „Swansea”), tādēļ otru neveiksmi atļauties nevar, taču šovakar un visu oktobra mēnesi „Valencia” būs jāiztiek bez sava pamatvārtsarga Djego Alveša.

Reizē ar šo maču otrajiem puslaikiem 20:00 sāksies 10 citas spēles, starp kurām interesants duelis gaidāms starp Spānijas „Sevilla” un Vācijas „Freiburg”. Abas pirmajā kārtā aizvadīja ne to iespaidīgāko maču, „Freiburg” pat izsēja divu vārtu pārsvaru pār „Liberec Slovan” un zaudēja punktus. „Freiburg” pamatīgi triecienu saņēma arī pēdējā Bundeslīgas spēlē, ar 0:5 atzīstot Dortmundes „Borussia” spēku. Savukārt „Sevilla” joprojām kuļas pa Spānijas čempionāta apakšgalu un ar vienu uzvaru septiņās spēlēs ieņem 16. vietu.

J grupas pašreizējie līderi satiksies Turcijā, kur vietējā „Trabzonspor” uzņems Romas „Lazio”, savukārt otru šīs grupas spēli starp Polijas Ekstraklases līderi Varšavas „Legia” un Kipras „Apollon” varēs vērot „Viasat Sport Baltic” tiešraidē.

Savukārt vēlajās spēlēs būs iespējams vērot, kā savainojumiem nomocītā „Fiorentina” cenšas viesos apspēlēt Ukrainas „Dnipro”. „Fiorentina” pirmajā kārtā ar 3:0 pārliecinoši pieveica portugāļu „Pacos Ferreira”, taču šovakar būs spiesta iztikt bez vairāku traumētu futbolistu palīdzības. Situācija pat ir tik slikta, ka sastāvā palicis tikai viens nomināls uzbrucējs – 20 gadus vecais brazīlietis Riders Matoss, kamēr ukraiņi gatavi pretī likt savu gandrīz spēcīgāko sastāvu. „Fiorentina ” pussargs Masimo Ambrozīni norāda, ka šajā spēlē viņi nav favorīti, taču tas nav iemesls necīnīties par uzvaru.

Savas pirmās kārtas iespaidīgās uzvaras (4:0) centīsies atkārtot arī Portugāles „Guimaraes”, kurai spēle Francijā pret „Lyon”, un Austrijas „Salzsburg”, kura viesosies Dānijā pie „Esbjerg”.

Eiropas līga, grupu turnīrs, 2. kārta

KomandasSākumsKomandasSākums
Anji-Tottenham19:00Shakhter-M.Haifa19:00
Kuban-Valencia19:00Rubin-Zulte19:00
Trabzonspor-Lazio20:00Rapid-Dinamo M20:00
Genk-Thun20:00Sevilla-Freiburg20:00
Liberec-Estoril20:00Rijeka-Betis20:00
Lyon-Guimaraes20:00Legia-Apollon20:00
Tromse-Sheriff20:00AZ-PAOK20:00
Ludogorets-Dinamo Z22:05Chornomorets-PSV22:05
Dnipro-Fiorentina22:05APOEL-Eintracht22:05
Swansea-St. Gallen22:05Wigan-Maribor22:05
Pacos-Ferreira22:05Esbjerg-Salzburg22:05
Elfsborg-Standard22:05Bordeaux-M.Tel-aviv22:05

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

     [+] [-]

, 2013-10-03 10:42, pirms 11 gadiem
Bijušais Dinaburg un Ventspils treneris Grigorčuks šodien vedīs Chernomorets cīņā ar Nīderlandes PSV (ar ex-MU spēlētāju Čisonu Paku (Ji-Sung Park) ierindā). Grigorčuks pavēstījis, ka, gatavojoties spēlei, noskatījies 14(!) PSV spēles

  +1 [+] [-]

, 2013-10-03 12:10, pirms 11 gadiem
Tāds ir tas hoholu lops. Izdrāzīs viņu PSV ar visu televizoru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja