Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

UEFA soda "Real" ar daļēju tribīņu slēgšanu, "Rostov" paliek bez licences dalībai EL

UEFA soda "Real" ar daļēju tribīņu slēgšanu, "Rostov" paliek bez licences dalībai EL
"Santiago Bernabeu"
Foto: www.realmadrid.com

Nākamo UEFA Čempionu līgas spēli daļēji slēgtu tribīņu priekšā nāksies aizvadīt čempionam Madrides "Real", vēsta UEFA.

Aizvadītās UEFA Čempionu līgas sezonas pusfināla pirmajā mačā starp Madrides "Real" un Minhenes "Bayern" spāņu kluba līdzjutēji "Santiago Bernabeu" stadionā izcēlās ar rasistisku uzvedību. UEFA "Real", kas aizvadītajā sezonā kļuva par Čempionu līgas uzvarētāju, sodīja ar daļēju tribīņu slēgšanu nākamajā UEFA Čempionu līgas spēlē.

"Santiago Bernabeu" uz vienu spēli tiks slēgti divi sektori (120. un 122.), kur skatītāju vietās būs jāparādās lieliem plakātiem ar uzrakstu "No to Racism". Jāpiebilst, ka pēdējā laikā tas nav vienīgais rasisma gadījums spāņu futbolā – šīs sezonas izskaņā futbola pasaulē plaši tika apspriests Dani Alveša gadījums ar līdzjutēja mestā banāna apēšanu.

Tikmēr nākamās sezonas UEFA Eiropas līgā tomēr nevarēs piedalīties Krievijas kausa ieguvēja "Rostov", kurai nav piešķirta UEFA licence. "Rostov" vietā Eiropas līgā, visticamāk, piedalīsies Maskavas "Spartak". Krievijas kausa fināliste "Krasnodar" jau bija garantējusi vietu Eiropas līgā kā piektā spēcīgākā Krievijas Premjerlīgas komanda, bet nākamā rindā bija "Spartak", kas ieņēma sesto vietu Krievijas čempionātā.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
rus.rfpl.org
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат

     [+] [-]

, 2014-05-30 18:48, pirms 10 gadiem
tracina tie afroamerikāņi ! Ja baltādaino nosauc par balto , tad viss OK , bet ja melnādaino nosauc par melno vai nēģeri (kas viņi ir pēc rases) , tad tu esi noziedzinieks un rasists

  +4 [+] [-]

, 2014-05-30 18:56, pirms 10 gadiem
Nēģeris, jeb angliski, nigga, bija, iedomīgo balto cilvēku, vārds, ko viņi lietoja par melnādainajiem vergiem, tāpēc arī tas ir aizskaroši.

  -2 [+] [-]

, 2014-05-30 19:08, pirms 10 gadiem
Nigger is a noun in the English language. The word originated as a neutral term referring to black people, as a variation of the Spanish/Portuguese noun negro, a descendant of the Latin adjective niger ("color black")
Tulkojiet pashi. Un neko rasistisku shajaa vardaa es personiigi nesaskatu.

  -1 [+] [-]

, 2014-05-30 19:09, pirms 10 gadiem
Tad jau latvieše arī jāapvainojas, ja viņus krievi sauc par latišiem, vai varbūt mums igauņi jāsauc par estiem, krievi par ruskijiem? Stulbums.

  +4 [+] [-]

, 2014-05-30 19:38, pirms 10 gadiem
Kārtībai jābūt! Stadions domāts lai nāktu baudīt futbolu un just līdzi savai komandai, nevis lai mētātos ar banāniem un aizvainotu spēlētājus! Tirlini tikai tā dara!!
Kautgan esmu REAl lidzjutejs,bet UEFA pareiz rīkojās!

  -1 [+] [-]

, 2014-05-30 20:28, pirms 10 gadiem
Es varu iedomāties kā Rostov ultras (Ростсельмаш) ārdīsies un protestēs.

     [+] [-]

, 2014-05-30 22:55, pirms 10 gadiem
opaa,Ronaldo savainojuma deelj var pat naakties izlaist PK