Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Marta sekmē Brazīlijas uzvaru pret Norvēģiju

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marta sekmē Brazīlijas uzvaru pret Norvēģiju
Brazīlijas futbolistes atzīmē gūtos vārtu
Foto: AP/Scanpix

Pēdējo piecu gadu pasaules labākā futboliste Marta ar diviem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli iedvesmojusi Brazīliju 3:0 uzvarā pret Norvēģiju Pasaules kausa D apakšgrupas 2. kārtas spēlē.

Pielijušajā Volfsburgas arēnā rezultāts tika atklāts 22. minūtē, kad izcēlās Marta. Viņa, saņēmusi tālu piespēli no Erikas, izmantoja Norvēģijas aizsardzes paslīdēšanu un pārspēja skandināvu vārtsardzi Ingridu Hjelmsetu. Norvēģija pārsvarā izmantoja augstās piespēles, kas labumu nedeva. Puslaika izskaņā Hjelmseta pāri vārtiem pārcēla bumbu pēc ļoti tāla Rozanas raidījuma.

Hjelmseta nebija glābēja pēc Rozanas sitiena uzreiz pēc pārtraukuma. Lieliski labajā malā nospēlēja Marta, pievelkot sev vairākas pretinieces un atdodot piespēli soda laukumā ieskrējušai Rozanai – 2:0. Vien divas minūtes vēlāk iesita pati Marta. Norvēģietes pie sava soda laukuma zaudēja bumbu, Krištianes sitienu Hjelmesta atvairīja, bet Martas sekojošo šāvienu gan ne.

Brazīlija pēc tam pārgāja uz spēli ar otro numuru, bet Norvēģija goda vārtus gūt neprata, lai gan dažas iespējas bija, it sevišķi pēc stūra sitieniem. Brazīlijai uzvara ar 3:0 un otrais panākums turnīrā, kas garantē iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

Šīs grupas dienas agrajā spēlē Austrālija Bohumā piecu vārtu spēlē ar 3:2 apspēlēja turnīra izteikto autsaideri Ekvatoriālo Gvineju. Āfrikas komandai ar savas labākās spēlētājas Anonmanas diviem vārtiem šoreiz bija par maz pat punkta izcīnīšanai. Austrālija vairākkārt sodīja pretinieces par kļūdām aizsardzībā un varēja gūt vairāk par trim vārtiem, ar ko gan šoreiz pietika uzvarai.

Pateicoties labākai vārtu attiecībai, Austrālija pirms pēdējās kārtas ieņem 2. vietu. Trīs punkti ir arī Norvēģijai. Abas komandas savā starpā trešdien Leverkūzenē noskaidros to komandu, kura no šīs grupas izies kopā ar Brazīliju. Austrālijai pietiks ar neizšķirtu. Rīt turnīrā brīvdiena, bet otrdien 3. kārtas spēles aizvadīs A un B apakšgrupu komandas, savukārt dienu vēlāk pēdējie mači C un D apakšgrupās.

Pasaules kauss 2011. D apakšgrupa

Austrālija – Ekvatoriālā Gvineja 3:2 (1:1) (Kamisa 8', Van Egmonda 48', De Vanna 51' - Anonmana 21', 83')
Brazīlija – Norvēģija 3:0 (1:0) (Marta 22', 48', Rozana 46')

D grupas tabula

VKomandaSUNZVārtiP
1.Brazīlija22004:06
2.Austrālija21013:33
3.Norvēģija21011:33
4.Ekvatoriālā Gvineja20022:40

Izmantotie resursi:
FIFA.com - Fédération Internationale de...

Slēpts komentārs: TrollisNoPagasta

  -4 [+] [-]

, 2011-07-03 23:44, pirms 13 gadiem
rOssija

  +2 [+] [-]

, 2011-07-04 00:10, pirms 13 gadiem
Austrālijas - Ekvatoriālās Gvinejas spēlē bija viena ļoti neparasta situācija ar ļoti dīvainu tiesneša lēmumu:
YouTube
- ‪Bizarre "No Hand...

     [+] [-]

, 2011-07-04 01:22, pirms 13 gadiem
Quercus rakstīja: Austrālijas - Ekvatoriālās Gvinejas spēlē bija viena ļoti neparasta situācija ar ļoti dīvainu tiesneša lēmumu:
http://www.youtube.com/watch?v=U0WoUOqUKOA
Tiesāšana diemžēl šajā čempī nav kvalitatīva. Dīvaini, bet sieviešu tiesneses pieļauj diezgan parupju spēli, ar kuru īpaši izceļas Āfrikas komandas.

Brazīlijas-Norvēģijas spēle kvalitātes ziņā bija viena no skatāmākajām - lielākoties Brazīlijas dēļ, lai gan norvēģietes arī spēlēja labi - varēja precīzāki sitieni būt. Pretēji daudzām citu izlašu spēlētājām norvēģietes izskatījās pēc simpātiskām sievietēm...Nigērijas-Vācijas spēlē likās, ka dažas nigērietes tā kā pēc vīriešiem vairāk izskatījās...bet, ja "krāniņa nav un buferi uzplaukuši", tad jau laikam piesieties nevar...No Ekvatoriālās Gvinejas divi aizdomīgi eksemplāri gan ir atbrīvoti pirms PČ.

     [+] [-]

, 2011-07-04 09:33, pirms 13 gadiem
Varat ludzu ielikt linku kur var redzet PK futbola sievietem macu atkartojumus. Interese ari PK u-17 speles.