Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pazīstamais Aleksejs Jerjomenko kļūst par "Spartaka" sporta direktoru

Ints Megnis
Ints Megnis

Pazīstamais Aleksejs Jerjomenko kļūst par "Spartaka" sporta direktoru
Jūrmalas "Spartaka" sporta direktors Aleksejs Jerjomenko
Foto: fkspartaks.lv

Savulaik vairāk nekā 50 spēles Somijas izlasē aizvadījušais krievu izcelsmes futbolists Aleksejs Jerjomenko svētdien stājies pēdējo divu gadu Latvijas čempionvienības Jūrmalas "Spartaks" sporta direktora amatā.

Aleksejs Jerjomenko piedzima Rostovas pilsētā slavenā PSRS futbolista Alekseja Jerjomenko ģimenē. Savas futbolista karjeras laikā viņš paguva spēlēt Francijas, Itālijas, Krievijas, Ukrainas, Kazahstānas un Somijas klubos. Karjeras laikā viņš ieguva Somijas pilsonību, kā arī aizvadīja 58 spēles Somijas nacionālajā izlasē, gūstot 14 vārtus.

"Esam priecīgi paziņot, ka mūsu klubu ir papildinājis pieredzes bagāts futbola speciālists. Mēs esam ļoti pagodināti, ka Aleksejs ir uzsācis darbu ar mums," paudis "Spartaka" vienības ģenerāldirektors Edgars Gauračs. "Aleksejs aizvadīja fantastisku futbolista karjeru. Tagad viņš mēģinās pielietot savas zināšanas sporta direktora amatā. Mūsu klubā viņš būs atbildīgs par selekciju un attiecību veidošanu starp kluba vadību un spēlētājiem. Mēs ļoti ceram, ka Aleksejs palīdzēs mums arī citās nozarēs, ka arī sniegs konsultācijas treneru štābam balstoties uz savu bagātu pieredzi futbolā, tai skaitā arī starptautiskajā arēnā."

Zīmīgi, ka šī "Spartaka" komandai nav pirmā saskarsme ar Jerjomenko ģimeni - šī gada sākumā vienība ieguva tiesības uz jaunā sporta direktora brāli Sergeju Jerjomenko, kuru uzreiz pēc tam izīrēja Krievijas Premjerlīgas klubam Maskavas "Spartak".

Šosezon "SynotTip" Virslīgas kopvērtējumā "Spartaks" ar 23 punktiem 14 spēlēs ieņem ceturto vietu. Jau 11. jūlijā "Spartaks" sāks dalību UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīrā, pirmajā kārtā tiekoties ar slaveno Serbijas vienību Belgradas "Crvena Zvezda".

Izmantotie resursi:
https://www.fkspartaks.lv/jaunumi/s...

  +3 [+] [-]

, 2018-07-01 20:22, pirms 6 gadiem
Ko viņš tur meklē!?

  -1 [+] [-]

, 2018-07-02 09:41, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка

  +1 [+] [-]

, 2018-07-02 14:48, pirms 6 gadiem
Jerjomenko ir 35 gadi un viņš ir tikko kā beidzis spēlētāja karjeru. Skaidrs, ka Jūrmalas Spartaks kalpos kā platforma CV tālākai karjeras attīstībai jaunā ampluā.

Spartaka vadībai acīmredzami ir labi kontakti, ja var šādus labi zināmus speciālistus piesaistīt. Tas pats attiecas arī uz Grišina piesaisti galvenā trenera amatā. Klubs aug un administrācija attiecīgi pastiprinās - pirms mēneša kluba vadībai kā konsultants pievienojās arī Aleksandrs Cauņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja