Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2840, Did:0, useCase: 3

Bulgārijas atlēts ar slotaskātu uzbrūk Rio ciemata apkopējām

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bulgārijas atlēts ar slotaskātu uzbrūk Rio ciemata apkopējām
Bulgārijas delegācija Rio olimpiskajā ciematā
Foto: Bulgarian Olympic Team

Riodežaneiro spēļu dalībnieks, Bulgārijas sportists tiek turēts aizdomās par uzbrukumu četrām apkopējām olimpiskajā ciematā. Nacionālā olimpiskā komiteja aizstāv savus atlētus, jo pazūd sportistu personiskās mantas, bet sūdzības par istabiņu apzagšanu paliek bez rezultāta.

Apkopējas žēlojas, ka ieradušās tīrīt sportistu istabu, taču dzīvojamās platības iemītnieks uzbrucis. Policija informē, ka atlēts varētu būt izmantojis slotaskārtu un sitienus, turklāt viena sieviete it kā esot arī žņaugta. Kārtības sargi neatklāj uzbrucēja uzvārdu un sporta veidu, atlēts nav arestēts, izmeklēšana turpinās. Rio spēļu organizatoru runasvīrs Mario Andrada apstiprina un pauž nožēlu par notikušo.

Bulgārijas Olimpiskās komitejas paziņojums: "Paužam satraukumu par zādzību turpināšanos bulgāru sportistu istabiņās. 16. augusta rītā airētāji Georgijs Božilovs un Kristians Vasiļjevs atteicās no istabas tīrīšanas pakalpojumiem, jo pazūd viņu personiskās mantas - mobilie telefoni, planšetdatori un daudz kas cits. Četras apkopējas centās ienākt bez sportistu piekrišanas. Nācās neļaut viņām ienākt. Pēc tam viena sieviete sūdzējās administrācijai, ka saskārusies ar agresiju. Bulgārijas olimpiskā delegācija uzskata, ka, ņemot vērā faktiskos apstākļus, personāla žēlošanās ir nevietā. Bulgārijas delegācija vairākas reizes sūdzējusies par sportistu, treneru un oficiālo personu istabiņu apzagšanu tīrīšanas laikā, turklāt šīs sūdzības joprojām ir bez rezultāta. Tieši tāpēc lielāka daļa Bulgārijas sportistu nevēlas ielaist apkopējas."

Šis ir jau trešais uzbrukums Rio olimpiskā ciemata apkopējām. Pirmie divi bija vairāk seksuāla rakstura. Kā jau ziņots, augusta sākumā par uzmākšanos olimpiskā ciemata apkopējām tika arestēti divi bokseri - marokānis Hasans Sāda un namībiešu karognesējs Džūniuss Džonass.

Izmantotie resursi:
segabg.com
reuters.com

  +5 [+] [-]

, 2016-08-17 13:13, pirms 8 gadiem
Zaglīgās apkopējas droši vien nekaunīgi melo!

  -2 [+] [-]

, 2016-08-17 13:14, pirms 8 gadiem
"Paužam satraukumu par tendenciozi vienpusēji skandalozu ziņu publicēšanu sporta portālā!" Kur raksti par to, cik brazīlieši ir draudzīgi un izpalīdzīgi? Tas nav interesanti?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2016-08-17 13:54, pirms 8 gadiem
Tur jau var visādi būt...izdrā§ to apkopēju, jo viņas pirmais amats ir pelnīt ar savu melno caurumu un apkopēja viņa ir tikai uz olimpiādes laiku, bet naudu par sex no nabaga bulgāriem nedabū...ko tad dara prostitūtas visā pasaulē?
1.Sūdzas suteneram, kurš naudu izspiež no klienta ar spēku...olimpiādei neder, jo sutenerus nelaiž olimpiskajà ciematà un sportisti var iedot pa pieri pašam!
2.Sūdzēties policijà, ka izvaro...jau bija 2 gadījumi, bet tas viņas bagātàkas nepadara..
3.Apzagt nesamaksājušos klientus...tà teikt - paņemt graudà...un šis variants šeit iet uz urrà !
Varu vēl ieteikt tautai izlasīt Mišela Velbeka romānu "Platforma" - par prostitùciju viesnīcās eksotiskajās valstīs..bet laikam jau SC lietotàji maz lasa grāmatas

  +6 [+] [-]

, 2016-08-17 14:10, pirms 8 gadiem
Šī valsts patiešām ir krimināla. Jau nezkurais atgadījums ar sportistiem.

 +10 [+] [-]

, 2016-08-17 14:20, pirms 8 gadiem
Sāk rasties aizdomas,ka tās kurām uzmācās un gribēa izvarot ari meloja

  +2 [+] [-]

, 2016-08-17 15:39, pirms 8 gadiem
> Pandora
Diemžēl, ja 90% draudzīgo un izpalīdzīgo tomēr nespēj novērst eiropiešiem neiedomājamo noziedzības līmeni, tad es dodu priekšroku Ziemeļeiropai ar tās atturīgo mentalitāti un policiju savu uzdevumu augstumos. Rādās, ka šī olimpiāde būs pamatīga antireklāma Brazīlijai starp potenciālajiem tūristiem.