Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Babītei" Virslīgā gandrīz trīsreiz lielāks budžets - 250 tūkstoši

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Babītei" Virslīgā gandrīz trīsreiz lielāks budžets - 250 tūkstoši
No kreisās - Viktors Terentjevs, Edgars Kārkliņš, Jānis Apse, Igors Ņežmakovs, Dmitrijs Hohlovs un Mihails Miholaps
Foto: "Ruslan RJ"

Vakar "Elektrum Olimpiskajā centrā" notika aptuveni pusotru stundu gara prezentācija, kurā Virslīgas jaunpienācēja "Babīte/Dinamo" plaši stāstīja par savu ienākšanu spēcīgāko sabiedrībā, tostarp uz žurnālistu jautājumiem atbildēja kluba vadītājs Igors Ņežmakovs, komandas galvenais treneris Mihails Miholaps, spēlētājs Edgars Kārkliņš, arī preses sekretārs Eduards Petrovs.

"Babītes" stāsts

Prezentācijas ievadā kluba preses sekretārs Eduards Petrovs pastāstīja par dažādām kluba aktualitātēm - turpmākajās rindās apkopojums par svarīgāko.

Par komandas nosaukumu. Nosaukums būs "Babīte/Dinamo". Tas saistīts ar faktu, ka SK "Babīte" trūkst dažu vecuma grupu, lai iegūtu akadēmijas statusu un tāpēc ir noslēgts sadarbības līgums ar "Dinamo Rīga", kuras vadītājs ir Jānis Apse.

Par logo. Lai gan daudzi futbola interesenti ar smaidu ir uztvēruši kluba logo (apskatāms šeit), ir nolemts to šobrīd nemainīt, ņemot vērā, ka logo attiecas uz visu SK "Babīte", kas ietver arī citus sporta veidus. Logo ir kluba vēstures sastāvdaļa, paskaidroja Petrovs.

Par formas tērpiem. "Babīte/Dinamo" spēlēs "Joma-Sport" sagādātajos formas tērpos, uz kuriem parādījies Babītes novada ģerbonis. Izbraukuma spēļu formas būs sarkanas, bet mājas spēļu formas, kā ierasts, lapseņu krāsās - dzeltenmelnas. Spēļu formas šodien prezentēja Edgars Kārkliņš un Dmitrijs Hohlovs, kurš, kā atklāja Petrovs, šobrīd ir "Babīte/Dinamo" vienīgais profesionālis (ar profesionāļa līgumu). Hohlovs ir Krievijas leģionārs.

Par treneriem. Līdz gada beigām pagarināts līgums ar esošo treneri Mihailu Miholapu, bet otrā trenera funkcijas pildīs Viktors Terentjevs. Kluba direktors ir Igors Ņežmakovs, kurš ir Krievijas pilsonis.

Par projekta vēsturi. Klubs pastāv tikai divus gadus, un, kā atzīst Petrovs, projekts palaists kā eksperiments, un klubā neviens nav spējis iedomāties, ka divu gadu laikā izdosies no 2. līgas iekļūt ne tikai 1. līgā, bet arī Virslīgā. Tiek godīgi pateikts, ka daudzos jautājumos klubam pagaidām vēl trūkst pieredzes, tomēr tiks darīts viss, lai "Babīte/Dinamo" nenokristu zemāk par šī brīža līmeni, Virslīgu.

Par stadionu. "Babīte/Dinamo" ir bāzēts Piņķu administratīvajā centrā Babītē, tomēr Piņķu stadions nav pielāgots Virslīgas prasībām [sīkāk par to "Jautājumu/atbilžu" sadaļā zemāk - aut.]. Piņķu stadionā, kuram ir "Babīte/Dinamo" rezerves stadiona statuss, dažas Virslīgas spēles gan notiks - proti, sezonas sākumā, kad zaļie laukumi vēl nebūs gatavi. Bija daudz dažādu runu un variantu par pamatstadionu, un arī pats klubs iepriekš pauda, ka tas varētu būt "Arkādijas" dabīgā seguma laukums. Tomēr tas nav realizējies, un galu galā "Babīte/Dinamo" savas mājas spēles 2017. gadā, tāpat kā "Riga", aizvadīs "Skonto" stadionā.

Jautājumi un atbildes

Par akadēmiju: ar laiku, kad parādīsies trūkstošās vecuma grupas [U-14, U-15, U-16 un U-18], vai ir doma atbrīvoties no piekabes “Dinamo” un būt tikai “Babīte”?
Igors Ņežmakovs [turpmāk I.Ņ.], SK “Babīte/Dinamo” direktors: [Jautājums tiek iztulkots - aut.] Diemžēl es nepārvaldu latviešu valodu pietiekamā līmenī, taču ceru, ka tuvākajā laikā sākšu runāt. Situācija ar akadēmiju ir sekojoša: šobrīd “Babītes” futbola skolai ir visi vecumi sākot ar 2004. gadu [U-13] un uz leju. Mēs izvēlējāmies divas paralēlās attīstības līnijas. Pirmkārt, ir sadarbība ar “Dinamo” skolu, kura nosedz visus akadēmijai nepieciešamos vecumus. Tāpat paralēli attīstām savu skolu. Lai iztiktu bez skandāliem ar bērnu pārvilināšanu no citām skolām, mēs iesim savu ceļu, lai pēc 2-3 gadiem novestu savu sporta skolu līdz akadēmijas statusam. Puiši pie mums nāk, arī vecākajās grupās, taču mēs nevaram viņus paņemt, jo mūsu vecākā komanda ir 2004. gadā dzimušie.

Par stadionu: kādi ir trūkumi, kuri liedz stadionam atbilst Virslīgas prasībām, un vai tuvāko gadu plānā ir stadiona pilnveidošana, lai visas mājas spēles varētu aizvadīt Babītes novadā?
I.Ņ.: Esošo stadionu Piņķos mēs, visticamāk, neattīstīsim. Jo tas ir vienkārši bezjēdzīgi. Šobrīd grūti spriest, kurš kļūdījās pašā sākumā [ar izmēriem - aut.] Negribam bojāt zālienu, kuram ir 15 gadu garantija, mēģinot pielikt tam klāt dažus metrus. Šobrīd pašvaldība ir atvēlējusi mums sešus hektārus, uz kuriem vēlēsimies uzbūvēt kluba bāzi. Norit pārrunas ar nopietniem sponsoriem, taču nevaram solīt, kad tas beigsies un vai vispār kādreiz beigsies. Kopā ar bāzi, kura varētu būt Piņķos, vēlamies stadionu ar aptuveni 1500 sēdvietām.

Par “Skonto” stadionu: cik izmaksās viena spēle? Un kā tas ir salīdzinājumā ar “Arkādiju”?
I.Ņ.: “Skonto” stadions visiem izmaksā vienādi – 3 000 eiro par spēli un 800 eiro par treniņu. Mums nebūs nekādu atlaižu, esam vienādā stāvoklī ar “Riga”. Par “Arkādiju” pašlaik nevaru pateikt, jo sākotnējā cena 860 eiro tiek rediģēta. Neviens nezina, kāda tā būs.

Kā tad īsti ir ar Piņķu stadiona laukuma izmēriem? Ir par īsu?
I.Ņ.: 98x60 metri. Minimālais laukuma izmērs ir 100x65 metri. Pirmās kategorijas spēlēm [agrā pavasarī un vēlā rudenī] šāds laukums atbilst, bet vasarai tas vairs neder.

Vai šī izmaiņa sakarā ar stadionu [kalendārs tika sastādīts ar akcentu, ka “Babīte/Dinamo” spēlēs "Arkādijā", kas ir RFS mājas stadions] ietekmēs kalendāru?
I.Ņ.: Ar kalendāru mums ir ļoti paveicies. Sākumā bija variants ar “Slokas” stadiona īri, vēlāk – “Arkādija”, tagad – “Skonto”. Gandrīz nekur mūsu mājas spēles [ar “Spartaku”, RFS un “Riga”] nepārklājas. Ir tikai viena kārta [balstoties uz Virslīgas mājaslapā publicēto kalendāru, ir astoņas kārtas, kur “Babīte/Dinamo” un “Riga” sakrīt mājas spēļu laiku - aut.], kura pārklāsies, taču arī tad spēles notiks dažādās dienās [kalendārā ir trīs kārtas, kad “Skonto” stadionā ir ieplānotas divas spēles dienā - aut.].

Jautājums galvenajam trenerim par sastāva komplektāciju – vai kāds pēdējo dienu laikā ir pametis komandu, varbūt kāds nācis klāt?
Mihails Miholaps [turpmāk M.M.], SK “Babīte/Dinamo” galvenais treneris: Komplektācija norit smagi. Daudz balstāmies uz jaunatni. Pagājušās sezonas kodols ir palicis. Šim kodolam pievienojam gan jauniešus, gan pieredzējušos futbolistus. Skaidrs, ka ar 1. līgas sastāvu Virslīgā neko nesasniegsim, ir nepieciešami cita līmeņa spēlētāji. Šobrīd veidojam sastāvu, skatāmies futbolistus un gaidām čempionāta sākumu.

Edgars Kārkliņš šodien atnācis uz prezentāciju. Kā ir ar citu uzbrucēju Niku Savaļnieku?
M.M.: Edgars, protams, paliek komandā. Viņš ir vadošais pamatsastāva spēlētājs. Ar Niku ir panākta vienošanās, ka viņš piedalīsies čempionātā. Jā, treniņprocess viņam atšķirsies, taču Niks ir profesionāls futbolists, kurš laukumā pilnībā atdod sevi.

No leģionāriem līgums ir tikai Dmitrijam Hohlovam?
M.M.: Pagaidām, jā. Skatāmies arī citus, pieredzējušos futbolistus. Dažus paņemsim.

Komanda ir aizvadījusi tikai četras komandas spēles, kamēr konkurentiem ir pa desmit un vairāk…
M.M.: Redzēsim. Mēs gatavojamies, meklējam pretiniekus pārbaudes spēlēm. Līdz čempionāta sākumam vēl ir laiks, kad var iespēlēt sastāvu. Pagaidām nevaram paziņot pārbaudes spēļu plānu [par 20. februārī ieplānoto spēli ar Tallinas “Infonet”, kura pēdējā brīdī tika atcelta, kluba vadība komentēt atteicās - aut.].

Vai jūs varat nosaukt kluba budžetu šai sezonai?
I.Ņ.: Negribētos atklāt, tomēr esat tiesīgi zināt. Šobrīd budžets ir ap 250 tūkstošiem eiro. Tas ir tikai futbola komandai, akadēmiju neieskaitot. Iespējams, budžets pieaugs, jo pašlaik norit pārrunas ar diviem sponsoriem. Divas sezonas paši meklējām finansējumu caur mūsu futbola aģentūru. Īpaši to neafišējam, jo pašiem nav ērti. Tas arī nav korekti saskaņā ar UEFA reglamentiem.

Kāds bija budžets pagājušajā sezonā 1. līgā?
I.Ņ.: Nav tik vienkārši atbildēt. Aptuveni 90 tūkstoši eiro.

Šogad mērķis būs septītā vieta?
Edgars Kārkliņš [turpmāk E.K.], SK “Babīte/Dinamo” spēlētājs: Pirmā!
I.Ņ.: Mērķis būs nostiprināties Virslīgā. Likt grandiozus mērķus šogad nav īsti prātīgi. Mērķis ir 6.-7. vieta.

Kāds ir mērķis attiecībā uz sezonā gūtajiem vārtiem, Edgar?
E.K.: Es katru gadu stādu sev mērķus. Desmit, varbūt… Jāspēlē uz komandu. Gan sist vārtus, gan palīdzēt to darīt partneriem.

Tu iepriekš spēlēji Virslīgā, taču spēri soli atpakaļ [2015. gadu Edgars Kārkliņš sāka “Jelgavā”, bet pabeidza 2. līgas vienībā “Babīte”]. Kādi bija iemesli?
E.K.: Ir jāsper viens solis atpakaļ, lai spertu divus uz priekšu… Iemesli? Tas lai paliek pie manis.

Citi Latvijas klubi šoziem par tevi neinteresējās?
E.K.: Īpaši nē. Bija kaut kādas runas, bet nekas konkrēts.

Pirms gada bija nometne pie poļu kluba “Jagiellonia”. Šogad dosieties turp?
I.Ņ.: Diemžēl nē. Tas nav saistīts ar kādu skandālu. Mūsu kluba un mans personīgais draugs Vojcehs Kovaļevskis, kurš palīdzēja rīkot nometnes [gan komandai, gan atsevišķi vārtsargiem. Vienā no vārtsargu nometnēm piedalījās arī Rihards Matrevics, kurš šobrīd pārstāv “West Ham United” akadēmiju - aut.], saņēma piedāvājumu, no kura nevar atteikties. Kovaļevskis tagad ir Varšavas “Legia” treneru štābā. Bez viņa ir kļuvis sarežģītāk, jo Vojcehs ar saviem sakariem tajā reģionā bija spējīgs mums palīdzēt. Tagad vēl lemjam par intensīvu pirmssezonas nometni. Tuvākajās 2-3 dienās tiks pieņemts lēmums, vai nu doties prom, vai arī palikt tepat.

Kādā režīmā komanda trenējās pēdējās nedēļās?
M.M.: Treniņi notiek ārā Piņķos. Piecas dienas nedēļā aizvadījām pa diviem treniņiem dienā, ciklu noslēdzot ar kādu pārbaudes spēli. Tad, kad bija iespēja aizvadīt Ziemas kausa spēles nedēļas sākumā, treniņi bija katru dienu. Hallēs treniņu nebija.
I.Ņ.: Protams, hallēs trenēties ir komfortablāk. Tomēr sezona sāksies marta sākumā, un izejot no siltās manēžas vai nometnes siltajās zemēs, būs nepieciešama aklimatizācija. Manuprāt, lielas jēgas te nav.

Vitālijam Ziļam bija nepatīkams savainojums spēlē pret “Metta/LU”…
M.M.: Vitālijam ir nopietna Ahilleja cīpslas trauma [šosezon vairs nevarēs spēlēt]. Viņš paspēja aizvadīt tikai divus treniņus. Novēlām viņam veiksmi un veselību!

Pievēršoties nepatīkamai tēmai: kas notika spēlē ar “Sūduvu”?
M.M.: “Sūduva”… Negribētos par to, protams, runāt. Esmu no tā drusciņ noguris, visiem skaidrojot to. Es nezinu. Redzēju spēli, bet nezinu, ko tur varēja saskatīt. Tie visi komentāri… Man tas ir nepatīkami, tāpēc negribu atbildēt uz šo jautājumu.

Edgar, kā tev izskatījās? Cik viegli bija gūt vārtus?
E.K.: Ar manu augumu, sitot ar galvu [smejas]? Diez vai. Es uzskatu, ka mēs cīnījāmies. Esmu arī runājis ar cilvēkiem, ka esmu gatavs palīdzēt un darīt visu, lai vispār nebūtu tādu lietu.

Vai šoziem esat parakstījuši kādu jaunu spēlētāju?
I.Ņ.: Nē. Tagad ir ļoti uzmanīgi jāskatās. Pēc šī skandāla, mēs kopā ar futbola federācijas un Virslīgas vadību daudz ko izsecinājām. Jaunpienācējiem un pārbaudāmiem spēlētājiem ir savs reglaments. Pašlaik gatavojam futbolistu sarakstu, kuru sūtīsim federācijai uz pārbaudi, lai turpmāk nebūtu nekādu skandālu. No savas puses arī veicam izmeklēšanu. Varbūt pat labi, ka mēs nonācām pie kaut kādas saprašanas.

Kāpēc iepriekšējā sezonā komandai pievienojās Deniss Tarasovs, kurš iepriekš tika pieķerts un diskvalificēts spēļu manipulēšanas sakarā?
I.Ņ.: Deniss Tarasovs ir… labs futbolists! Principā arī labs cilvēks. Kad viņš atnāca, mēs skatījāmies uz viņa cilvēcīgajām īpašībām un spēlētāja prasmēm. Komandā viņš ļoti labi iekļāvās. Es savos 47 gados esmu sakrājis lielu pieredzi. Vai nu viņš ir izcils aktieris, vai nu viņš nemaz nav vainīgs. Neredzējām nekādu aizdomīgu darbību no viņa. Katram spēlētājam, kurš paliks komandā, tiks pievērsta īpaša uzmanība. Visi saprot, ka jebkādu aizdomu gadījumā, saruna ar mums ilga nebūs… Skaidrs, ka spēlēt tikai ar jauniešiem nav iespējams. Tarasovs ir pieredzējis spēlētājs, kurš mums ir vajadzīgs.
M.M.: Par Tarasovu un viņa incidentu zinājām. Nedomāju, ka viņš varēja kaut ko izdarīt spēlē pret “Sūduvu”, jo viņam tur nemaz nebija jāspēlē. Tarasovs bija savainots [guva savainojumu spēlē pret “Metta/LU” - aut.], taču vakarā pirms spēles Lietuvā es viņam uzzvanīju un sacīju: “Mums nav ar ko spēlēt, ir tikai jaunieši. Nevari aizbraukt un iziet laukumā?” Tarasovs vairs negrib nodarboties ar citām lietām, viņam ir liela vēlme atgriezties futbolā. Par spēļu manipulēšanu šobrīd ir paredzēta kriminālatbildība. Katram spēlētājam būs jāparaksta kaut kādi dokumenti, kas liecina par to, ka futbolistiem būs mazāka vēlme kaut ko tādu darīt.

Federācija brīdināja klubu jau pirms spēles ar “Sūduvu”?
I.Ņ.: Vēl pašā Ziemas kausa sākumā bija saruna ar federāciju. Viņi mums iedeva rekomendācijas par atsevišķiem spēlētājiem. Es nevēlos šobrīd saukt uzvārdus, jo tādā veida es ņemtu atbildību par cilvēka apsūdzēšanu. Mums nav datu, bija tikai šīs rekomendācijas, kurām pievērsām uzmanību.

Vai uzskatāt, ka LFF attieksme, rīcība un lēmumi pret jums bija adekvāti?
I.Ņ.: Jā, neapšaubāmi. Mēs, protams, varam kaut kam nepiekrist. Bija nepatīkami, ka atcēla spēli pret “Daugavpili”. Mēs ļoti gribējām viņus uzvarēt! Ir šī sāncensība, jo esam ieņēmuši viņu vietu. Šī bija principiālā spēle, kuru vajadzēja uzvarēt. Ja citās Ziemas kausa spēlēs treneri vairāk grasījās pārbaudīt spēlētājus, tad maču ar “Daugavpili” bija obligāti jāuzvar. Par šo ir palikusi neliela rūgtuma sajūta. Ja runā par visu pārējo, tad federācija dara savu darbu, novēršot negatīvās iezīmes futbolā. Ritēja dialogs, kurā bija savstarpējā sapratne. Parādījām viņiem savas izmeklēšanas rezultātus, kamēr federācija iedeva viņu rīcībā esošos faktus.

Cik daudz cilvēku pašlaik ir kluba administrācijā?
I.Ņ.: Tādi cilvēki, protams, ir. Gribētos vairāk. Esam mazs klubs, kas nav tik bagāts un kuram vēl nav tradīciju. Mūsu klubā var strādāt tikai fanātiski uzticīgi futbolam cilvēki, kuri saprot, ka dažus gadus būs jāstrādā par minimālām prēmijām un par ideju. Skaidrs, ka bez kvalitatīvā administratīvā štāba strādāt nevar. Pašlaik ir cilvēkresursu trūkums. Šajā jautājumā savu lomu spēlē arī sadarbība ar “Dinamo”, kur daļa no personāla iesaistīsies mūsu kluba darbībā. Šī sadarbība “atbrīvoja” divus meistarkomandas trenerus no darba ar jauniešiem.

Ar ko sezonas laikā būs principiālākās spēles?
M.M.: Pērn mēs katrā spēlē cīnījāmies tikai par uzvaru. Domāju, ka šogad būs tāpat. Kaut kur trūks pieredze, taču vēlmes puišiem būs daudz. Rudenī skatīsimies, kuram būs vairāk punktu. Ir komanda, kura labi nokomplektēta un kurai labs PR – “Riga”. Ar viņiem arī cīnīsimies!

Pret Tamazu Pertiju būs īpašas spēles?
M.M.: Pret viņu arī sākām [17. janvārī “Babīte” debitēja Ziemas kausā ar spēli pret “Liepāju” - aut.]. Protams, tas ir patīkami, jo esmu kopā ar viņu strādājis četrus gadus.

Kādas būs PR akcijas, ko “Babīte” sagatavos uz pirmo mājas spēli?
Eduards Petrovs [turpmāk E.P.], SK “Babīte/Dinamo” preses sekretārs: Bija ieplānots uztaisīt nelielu sanāksmi šajā sakarā. Pēdējo nedēļu notikumi to neļāva izdarīt. Varu pateikt, ka būs mājaslapa, kuru ceram dabūt gatavu līdz pirmajai sezonas spēlei. Prakse parāda, ka mums visvairāk seko Facebook un Twitter. Tieši tur arī liksim visu svarīgo informāciju. Mūsu PR kampaņa un aktivitātes, kuras palīdzēs piesaistīt līdzjutēju, lai pašlaik paliek noslēpumā. Ir idejas, vēlmes un sapņi.

Video brigāde arī būs?
E.P.: Domājat, lai būtu kaut kas līdzīgs Sergeja Soboļeva kungam [“Riga” FC video reportieris - aut.] [smaida]? Jau tagad pēc katras spēles mēs taisām intervijas. Mēģinām darīt tā, lai viss notiktu latviešu valodā. Ja parādīsies “brīvas rokas”, tad noteikti veiksim soli uz priekšu šajā jomā.

  +3 [+] [-]

, 2017-02-22 09:54, pirms 7 gadiem
Normaalu budzhetu paspeeja saka$iit ziemas kausa laikaa.malachi

  +2 [+] [-]

, 2017-02-22 09:56, pirms 7 gadiem
Viena ToTo spēle un budžets uz sezonu kabatā . Malači.

  -2 [+] [-]

, 2017-02-22 09:58, pirms 7 gadiem
250k ko apgrozīt pareizajās iestādēs!
Tās dzelteni melnās formas arī atgādina TOTO krāsas, kādreiz tač Daugavpils Dinaburgai arī šādas krāsas bij
Slēpts komentārs: VietējaisMurisDzīvelīgs

  -4 [+] [-]

, 2017-02-22 10:14, pirms 7 gadiem
Rigas atklatais cempionats visai savdabigs FC Babite Dinamo FC LNK GROUP RFS FC Riga FC METTA LU viena pierigas viena Zemgales un paritis Kurzemes komandas!!!Vidzeme un Latgale Toto spelmaniem nav vilinosa tur ta naudina neatmazgajas tik raiti

  -2 [+] [-]

, 2017-02-22 10:15, pirms 7 gadiem
"egribētos par to, protams, runāt. Esmu no tā drusciņ noguris, visiem skaidrojot to. Es nezinu. Redzēju spēli, bet nezinu, ko tur varēja saskatīt. Tie visi komentāri… Man tas ir nepatīkami, tāpēc negribu atbildēt uz šo jautājumu."

Normāla atbilde preses konferencē no kluba vadītāja, kura klubam ir izteikts pēdējais brīdinājums!

  +2 [+] [-]

, 2017-02-22 10:26, pirms 7 gadiem
Vai patiešām nevienam nekur nau jāuzrāda naudas izcesme,,,vid ko guļam latvijas futbolā darba jums būtu daudz,,,tāpat tv aizliegtais paņēmiens varētu parakties ,labs raidījums sanāktu...

     [+] [-]

, 2017-02-22 10:32, pirms 7 gadiem
budžetam nauda no kurienes?

  -2 [+] [-]

, 2017-02-22 10:34, pirms 7 gadiem
Es nesaprotu vienu, kapec šādās situacijas, par sarunatam spelem, nevar pieaicinat specialistus ar melu detektoru un miers. Ja melos to jau paradīs, domāju, viņi nav tik advancēti lai apmānītu to mašīnu!

  -1 [+] [-]

, 2017-02-22 11:15, pirms 7 gadiem
Logo...nopietni? Un negrasās mainīt?:]]] Tādu pat uz krūzītes negribas redzēt. Izskatās pēc kāda no humpalu veikala izkārtnes.
To budžetu iedeva tie kuri uzvārījās no tās vienas spēles, tas ir skaidrs.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-22 11:17, pirms 7 gadiem
Jozikss rakstīja: Viena ToTo spēle un budžets uz sezonu kabatā . Malači.
Idiots,nemuldi,ja nezini!!!

     [+] [-]

, 2017-02-22 11:19, pirms 7 gadiem
Nemiroff rakstīja: Logo...nopietni? Un negrasās mainīt?:]]] Tādu pat uz krūzītes negribas redzēt. Izskatās pēc kāda no humpalu veikala izkārtnes.
To budžetu iedeva tie kuri uzvārījās no tās vienas spēles, tas ir skaidrs.
tu pats esi kaa humpala

  -2 [+] [-]

, 2017-02-22 12:05, pirms 7 gadiem
Kas jauns Babītē, Ādolf? Stundu laikā jums ļauj sēdēt telefonā?

  -2 [+] [-]

, 2017-02-22 12:40, pirms 7 gadiem
Patiesībā smieklīgi,ka daudzi spēlētāji mūsdienās saņem 2 reiz lielākas algas par nedēļu,,,..un daži pat 3reiz

  -1 [+] [-]

, 2017-02-22 12:51, pirms 7 gadiem
Jā, par sponsoriem ne vārda. Kādēļ mēs nedrīkstam zināt, no kuriene šie 250 k?

  +3 [+] [-]

, 2017-02-22 13:03, pirms 7 gadiem
Pandora rakstīja: Kas jauns Babītē, Ādolf? Stundu laikā jums ļauj sēdēt telefonā?
Tad kad es sedeju stundas,tu vel pampera kakaji!

     [+] [-]

, 2017-02-22 13:21, pirms 7 gadiem
Kuras komandas Babīte grib apsteigt ar šo sastāvu?)

  +1 [+] [-]

, 2017-02-22 13:34, pirms 7 gadiem
kāda starpība kāds logo... vismaz tas logo ir ar vēsturi... it kā metalurgam vai skonto bija/ir labāki

  -1 [+] [-]

, 2017-02-22 13:39, pirms 7 gadiem
Babīte/Dinamo - Skonto stadionā mājas spēles...

     [+] [-]

, 2017-02-22 13:40, pirms 7 gadiem
karlosm rakstīja: Es nesaprotu vienu, kapec šādās situacijas, par sarunatam spelem, nevar pieaicinat specialistus ar melu detektoru un miers. Ja melos to jau paradīs, domāju, viņi nav tik advancēti lai apmānītu to mašīnu!
uzpēr ekspertu, kas tulko mašīnu un viss? visi kļūdās arī mašīna. melu detektors nemaz nav tik precīza ierīce

     [+] [-]

, 2017-02-22 13:41, pirms 7 gadiem
Nedomāju, ka Babītes logo dizaina ziņā ir iespējams salīdzināt ar Skonto un Metalurga logo. Taču logo ir vismazākā nozīme, galvenais, lai tiek spēlēts labs un tīrs futbols.

  -3 [+] [-]

, 2017-02-22 13:54, pirms 7 gadiem
Atkal federacija atkapjas ja dod spelet spelites komandaj!galvenais lai butu futbols a kads vienalga.jautajums a kur sitie speletaji kuri speleja marijampole ?a vini aizbrauca uz majam nav gatavi laikam,bet nauda atnaca tas ir galvenais .Lai dzivo Babite

  +1 [+] [-]

, 2017-02-22 14:53, pirms 7 gadiem
reikons rakstīja: Nedomāju, ka Babītes logo dizaina ziņā ir iespējams salīdzināt ar Skonto un Metalurga logo. Taču logo ir vismazākā nozīme, galvenais, lai tiek spēlēts labs un tīrs futbols.
nav jau jāsalīdzina (kaut pats uz to provocēju), vienkārši aizskar, kad runā par lietām tikai, lai runātu... es par spīti paturētu tādu logo - lai runā

     [+] [-]

, 2017-02-22 14:55, pirms 7 gadiem
Dzeks attela labi prahotku iesleedzis.

  +2 [+] [-]

, 2017-02-22 16:15, pirms 7 gadiem
Kārtējie slāvu "darboņi". Ne jau kaut kāds Krievijas pilsonis te tīri no sirds ar futbola kluba vadīšanu nodarbosies.

  -2 [+] [-]

, 2017-02-22 18:09, pirms 7 gadiem
Adolfs'Hitlers rakstīja: Tad kad es sedeju stundas,tu vel pampera kakaji!
Tad jau žēl, ka tu nekad stundās neesi sēdējis. Pēc tavas komunikācijas gan tas uzreiz ir saprotams. Aiziet, ej turpini špaktelēt!

  +1 [+] [-]

, 2017-02-22 19:11, pirms 7 gadiem
Pandora rakstīja: Tad jau žēl, ka tu nekad stundās neesi sēdējis. Pēc tavas komunikācijas gan tas uzreiz ir saprotams. Aiziet, ej turpini špaktelēt!
vispirms izaudz bernin un tad seit komente

     [+] [-]

, 2017-02-23 00:48, pirms 7 gadiem
Jums jau laikam Karklina kungs labak butu spert naudu no janishiem, nevis attistitu to futbolu... Mans uzskats, jau mazak bus tadu cilveku ka jus Latvijas futbolu, jo tiraks vinsh kljutu