Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Jelgavā strādājušais Pērkons kļūst par "Super Nova" akadēmijas sporta direktoru

Agris Suveizda

Jelgavā strādājušais Pērkons kļūst par "Super Nova" akadēmijas sporta direktoru
Ervīns Pērkons. Foto: Elizabete Dreimane

Par "Super Nova" futbola akadēmijas sporta direktoru kļuvis 33 gadus vecais Ervīns Pērkons, kurš līdz pavasarim bija FS "Jelgava" galvenais treneris.

"Pirmkārt, gribētos pateikt paldies SK "Super Nova" vadībai par izteikto piedāvājumu un uzticību ieņemt tik atbildīgu amatu. Man tas ir liels izaicinājums, jo redzu labas izaugsmes iespējas klubam un vēlētos realizēt daudzus projektus, kuri, manuprāt, palīdzēs akadēmijai spert soli uz augšu. Saprotu, ka Rīgā konkurence ir krietni lielāka nekā reģionos, taču tas vēl vairāk motivē meklēt segmentus, kuros varam iegūt priekšrocības. Ceru, ka jau tuvākajā laikā varēsim runāt par pirmajām pozitīvajām izmaiņām akadēmijas darbā," organizācija citē jauno sporta direktoru.

Strādājot Jelgavas kluba sistēmā, Pērkons izcīnīja uzvaras Latvijas 2. līgā un 1. līgā, ievedot komandu Virslīgā. Vairākkārt izcīnījis godalgas Latvijas jaunatnes sacensībās, tai skaitā zeltu 2021. gada U18 čempionātā. Vairāki Ervīna audzēkņi pārstāv Latvijas jauniešu izlases, Virslīgas klubus vai turpina slīpēt savu meistarību ārzemēs. Gada otrajā pusē Pērkons kļuva par LTV futbola spēļu komentētāju.

Virslīgas debitante FS "Jelgava" izcīnīja sesto vietu, bet "Super Nova" otro gadu pēc kārtas palika pēdējā un izkrita no augstākās līgas.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/sksupernov...

  +1 [+] [-]

, 2023-11-16 19:09, pirms 5 mēnešiem
Lai izdodās!

  +1 [+] [-]

, 2023-11-16 20:33, pirms 5 mēnešiem
gaidīsim pozitīvas vēsmas

  +1 [+] [-]

, 2023-11-16 22:26, pirms 5 mēnešiem
Gada otrajā pusē Pērkons kļuva par LTV futbola spēļu komentētāju.

Cik spéles LTV rádíja?

  +1 [+] [-]

, 2023-11-17 04:55, pirms 5 mēnešiem
veiksmi Ervīnam, noteikti arī trennēs virslīgu atkal

     [+] [-]

, 2023-11-17 14:52, pirms 5 mēnešiem
Speciaalists rakstīja: Cik spéles LTV rádíja?
Rudenī, šķiet, piecas spēles ar Pērkonu pie komentētāja pults.