Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3029, Did:0, useCase: 3

Video: #6 "(Bez)maksas sports": valsts nauda Latvijas sportā - kas ar to notiek?

Jānis Celmiņš
Raidījums “(Bez)maksas sports” - informatīvi analītisku un izglītojošu stāstu un diskusiju raidījums 12 sērijās par mūsdienu lielajiem jautājumiem sportā.

6. epizodes tēma: Valsts nauda Latvijas sportā – kas ar to notiek? Valsts sporta finansēšanas mehānisms - tā plusi un mīnusi. Kāda ir šī brīža finansēšanas kārtība? Vai tā nav pārāk sarežģīta un sadrumstalota? Kā veidot kritērijus, kas atbilstu pareizam finansējuma sadalījumam? Kuri ir tie sporta veidi, kas jāvirza kā prioritārie? Kādam jābūt to skaitam?

Studijā: Saeimas Sporta apakškomisijas vadītājs Dāvis Mārtiņš Daugavietis un Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta vadītājs Vladimirs Šteinbergs.

Vērtējums:

     [+] [-]

, 2024-01-04 00:16, pirms 4 mēnešiem
Tādi pašapmierināti ģīmji. Kautko daram, pusgadu kavējamies,,bla, bla, bla…..Un Celmiņš tik māj līdz. EXI ir ok, bet nopietnās lietās vajag citu žurnālistikas stilu. Šī tomēr ir ļoti sāpīga tēma, jo nevar būt tā, ka mazu gabalu maģistrāli būvē par 75 milj. bet viss sportam atvēlētais, ~50 milj. Un vajag viņus presēt, nevis papļāpāt.