Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Atcelta Gata Kalniņa sarkanā kartīte un diskvalifikācija

Andris Liepa
Andris Liepa

Atcelta Gata Kalniņa sarkanā kartīte un diskvalifikācija
Gatis Kalniņš ("Metta/Latvijas Universitāte")
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Notikusi LFF Disciplinārlietu komisijas sēde, kurā nolemts, ka tiek atcelta FS „Metta/Latvijas Universitāte” futbolista Gata Kalniņa Virslīgas 3. kārtas mačā nopelnītā sarkanā kartīte un diskvalifikācija.

Gatis Kalniņš „Metta/LU” spēlē pret „Skonto” pie 0:3 mača 59. minūtē asi nospēlēja pret sāncensi, un Vadims Direktorenko viņu noraidīja. Studenti zaudēja ar 0:4. Šodien LFF Disciplinārlietu komisijas sēdē izskatīts „Metta/LU” iesniegums un, izskatot minēto iesniegumu, spēles inspektora ziņojumu, noskatoties videoierakstu un saņemot LFF Tiesnešu komitejas atzinumu, Disciplinārlietu komisija (DK) konstatējusi, ka Kalniņa darbībā nebija vērojama agresija, bet rupja un neapdomīga spēle cīņā par bumbu. DK nolēmusi, ka noraidījums jāatceļ un tā vietā piešķīrusi viņam dzelteno kartīti.

Pārējie četri spēlētāji, kuri Virslīgas 3. kārtā nopelnīja sarkano kartīti, saņēmuši viena mača diskvalifikāciju. Tādējādi 4. kārtā nevarēs piedalīties „Ilūkstes” spēlētāji Kaspars Svārups un Ivans Sputajs (jāizlaiž mačs ar „Jelgavu”), Rīgas „Daugavas” spēlētājs Lins Klimavičs (nespēlēs pret „Skonto”) un „Spartaka” spēlētājs Dmitrijs Daņilovs (nespēlēs pret „Ventspili”).
Piespriesti arī vairāki naudas sodi. „Liepājas metalurgs”, Rīgas „Daugava”, „Ilūkste” un „Metta/LU” visas sodītas ar 100 latu sodu par futbolistu nedisciplinētību – nopelnītām vismaz piecām kartītēm. Tāds pats sods 1. līgā „Gulbenei”.

„Jūrmala” saņēmusi 50 latu sodu par interneta savienojuma nenodrošināšanu spēlē ar „Ilūksti” (tas bija iemesls, kāpēc neredzējāt šo maču Sportacentrs.com tiešraidē). Savukārt 1. līgas komanda „Auda brīdināta par 1. līgas tabulas neaizpildīšanu pirms mača ar „Jūrmalu-2”.

Izmantotie resursi:
LFF: LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA | Galvenie...

  +1 [+] [-]

, 2013-04-16 16:13, pirms 11 gadiem
Tas nav pirmais gadījums, kad LFF DK atceļ Kalniņa noraidījumu:
LFF: LFF DK 17.jūnija lēmumi (2011.gads)

Un nav arī pirmais gadījums, kad LFF DK maina tiesneša Vadima Direktorenko lēmumu:
LFF: LFF DK atceļ tiesneša lēmumu par S.Kosova... (arī 2011.gads, taču cita spēle).

  +1 [+] [-]

, 2013-04-16 16:17, pirms 11 gadiem
• Brīdināt FK „Auda” - par 1.līgas čempionāta tabulas neaizpildīšanu pirms š.g. 13.04 spēles FK „Auda” – FC „Jūrmala-2” (D.R. pielikuma p. 7.1.8, DR 1.5).

DR pielikuma p.7.1.8. ''Stendi ar Latvijas Virslīgas čempionāta aizpildītu tabulu un spēļu kalendāru uz sacensību dienu. Stendiem jābūt izvietotiem pie stadiona galvenās ieejas, skatītājiem redzamā vietā.''
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-04-16 17:25, pirms 11 gadiem
50ls sods par interneta nenodrošināšanu neizskatās diez ko cerīgi. taisni vai rodas aizdomas, ka dažas komandas arī turpmāk varētu neievērot šo punktu.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-16 17:58, pirms 11 gadiem
Taisniba uzvareja.
Tur taja epezode drizak sods pret kalninu.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-16 19:33, pirms 11 gadiem
Oho, tas būtiski maina manas prognozes uz topošo viņu maču. Jāpamaina.