Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Volčeks: ''Gribam vienmēr demonstrēt spilgtu un radošu futbolu''

Krišs Upenieks

Volčeks: ''Gribam vienmēr demonstrēt spilgtu un radošu futbolu''
Vladimirs Volčeks
Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

''Riga FC'' galvenais treneris Vladimirs Volčeks pēc 3:1 uzvaras Ziemas kausa spēlē pret BFC ''Daugavpili'' kluba oficiālajā mājaslapā atzīmējis, ka galvaspilsētas klubs līdzjutējiem vienmēr centīsies demonstrēt spilgtu un radošu futbolu.

”Vajag atzīmēt, ka pēc dabīgā seguma laukuma pārgājām uz mākslīgo segumu, tāpēc mums bija vajadzīgs laiks adaptācijai. Pirmajā puslaikā izmantojām savu teritoriālo pārsvaru, guvām divus vārtus. Skaidrs, ka uzbrukumā vēl tikai veidojam savu spēli. Ne viss vēl sanāk, kā mēs vēlētos. Ceram, ka, pateicoties Ziemas kausa spēlēm, vēl citām pārbaudes spēlēm, līdz čempionātam mums jau krietni labāk strādās visas sadarbības, kopējā saspēle uzbrukumā.

Cik ilgs laiks būs vajadzīgs, lai pierastu pie seguma? Domāju, ka jau nākamajā spēlē viss būs normāli, jo pēc treniņnometnes aizvadījām trīs treniņus un ceturtā bija spēle. It kā normāli, bet jūtu, ka vēl nedaudz pietrūkst – kāda nedēļa vēl vajadzīga, un nākamajā spēlē viss patiesi būs labāk. Sajūtu līmenī futbolistiem uz laukuma jau vajadzētu justies labāk.”

Treneris arī paskaidroja, kāpēc otrajā puslaikā nolemts spēlēt ar trim centra aizsargiem: ”Arī līdz šai spēlei dažās spēlēm pamēģinājām citas shēmas, tostarp arī Dubaijas mačos. Gribam pilnveidot mūsu spēli pie dažādām shēmām. Tāpat uzdevums bija dot spēles laiku visiem futbolistiem. Pēc pirmā puslaika veicām vairākas spēlētāju maiņas. Jā, tās ietekmēja spēli…Diemžēl jāsaka, ka ne uz labo pusi.

Izlaidām vairākus spēlētājus, kas atgriezušies pēc traumām. Arī Šabalam ļāvām nospēlēt visas 90 minūtes. Laukumā bija daudzi futbolisti, kuriem ir jāuzņem sportiskā forma un šobrīd ir problēmas ar funkcionālo sagatavotību. Tāpēc devām šiem spēlētājiem iespēju. Uzvarēt vienmēr ir svarīgi, lai iegūtu psiholoģisko pārliecību. Protams, gribas vienmēr demonstrēt spilgtu un radošu futbolu, bet ne vienmēr tas ir iespējams.”

Izmantotie resursi:
Volčeks: ”Uzvarēt vienmēr ir...

  -1 [+] [-]

, 2017-02-10 11:42, pirms 7 gadiem
Gribēt nav kaitīgi. Tādi krievi šeit ir nākuši un gājuši, pat ar veselu lērumu olimpisko čempionu azotē. Uz laukuma futbolu spēlē spēlētāji, nevis nauda!!