Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Liepājā pārmet lojalitātes trūkumu jaunspartakietim Stradiņam

Jānis Pārums

Liepājā pārmet lojalitātes trūkumu jaunspartakietim Stradiņam
Aleksandrs Stradiņš
Foto: Ģirts Gertsons

Kopš jūlija pirmā datuma sporta klubu "Liepājas metalurgs" ir pametis Aleksandrs Stradiņš, kurš kādreiz vadīja metalurgu Jaunatnes futbola centru, bet pēdējās pāris sezonās bija Liepājas kluba bērnu un jauniešu komandu treneris. Par viņa jauno darbavietu jau ir kļuvis Jūrmalas klubs "Spartaks", kurā viņš ir apstiprināts sporta direktora amatā, vēsta liepajniekiem.lv

SK "Liepājas metalurgs" publiski nerunā par iemesliem, kāpēc ir šķīries no A. Stradiņa, vien norāda – darba attiecības ir pārtrauktas pēc Liepājas kluba iniciatīvas.

Liepājas futbola sabiedrības kuluāros par A. Stradiņa iespējamo saikni ar "Spartaku" runāja jau kādu laiku. Kad pirms šās sezonas no "Metalurga" sistēmas uz Jūrmalu pārcēlās divi jaunie futbolisti – Jevgēņijs Kazačoks un Rihards Ivanovs –, šo jautājumu neviens gan īpaši necilāja. Runas kļuva skaļākas tad, kad pirms neilga laika "Spartaka" virzienā sāka raudzīties vēl pāris jauno spēlētāju.

Pēc liepajniekiem.lv rīcībā esošās informācijas viens no jauniešiem Liepājas kluba vadītājiem atzinis – uz "Spartaku" viņu virzījis tieši Stradiņš – un ka tieši lojalitātes trūkums esot bijis galvenais iemesls, lai liepājnieki pārtrauktu darba attiecības ar treneri.

Stradiņš pastāstījis, ka viņam ir pazīstami daudzu Latvijas klubu vadītāji, ar kādu viņš kontaktējas vairāk, ar kādu mazāk. Treneris arī apgalvo, ka "Spartaka" piedāvājums viņam bijis negaidīts. Jūrmalas klubs ir jauns, tajā spēlē daudz gados jaunu futbolistu, un Aleksandrs darīs visu, lai "Spartaks" kļūtu par veiksmīgu sporta organizāciju.

Izmantotie resursi:
liepajniekiem.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-07-09 23:02, pirms 11 gadiem
Beidzot LM atbrivojas no ša glumiķa.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-09 23:31, pirms 11 gadiem
bet kāpēc nebīdīt jaunos talantus uz Spartaku, ja tur viņiem sola lielāku algu un spēles laiku? ok, nav pareizi to darīt aiz LM vadītāju mugurām, tomēr ne pirmie un ne pēdējie spēlētāji, kas klejo no viena LV kluba uz nākamo.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-09 23:44, pirms 11 gadiem
Rihards Ivanovs vispār ir Rēzeknes audzēknis, Metalurgā viņš pārvācās tikai 2010. gadā... bet vienalga nekur tālāk par Varavīksni netika.
Spartakā viņš trenējās ar 1. komandu un pat debitēja Virslīgā...

  +1 [+] [-]

, 2013-07-10 07:25, pirms 11 gadiem
Šo faktu nemaz negribās komentēt,jo lai būtu objektīvs,tad ir jābūt vismaz tuvumā un jāzin situācija klubā.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-10 10:50, pirms 11 gadiem
Carloz rakstīja: bet kāpēc nebīdīt jaunos talantus uz Spartaku, ja tur viņiem sola lielāku algu un spēles laiku? ok, nav pareizi to darīt aiz LM vadītāju mugurām, tomēr ne pirmie un ne pēdējie spēlētāji, kas klejo no viena LV kluba uz nākamo.
tu neesi gudrs

     [+] [-]

, 2013-07-10 13:54, pirms 11 gadiem
Var jau teikt, ko grib, bet vismaz Kazačokam noteikti nav ko nožēlot. Liepājā viņš nebūtu ticis pie spēles laika, bet Spartakā pie tā tiek un kā vēl. Viens no sezonas sākuma patīkamākajiem pārsteigumiem Liepājā vēl būtu ņēmies pa 1. līgu.

Ivanovs jau ir prom no Spartaka, proti, Rēzeknes/BJSS.

     [+] [-]

, 2013-07-10 14:25, pirms 11 gadiem
reikons rakstīja: Var jau teikt, ko grib, bet vismaz Kazačokam noteikti nav ko nožēlot. Liepājā viņš nebūtu ticis pie spēles laika, bet Spartakā pie tā tiek un kā vēl. Viens no sezonas sākuma patīkamākajiem pārsteigumiem Liepājā vēl būtu ņēmies pa 1. līgu.
Kāpēc Liepājā nebūtu Kazačoks ticis pie spēles laika(LM) ?Būtu un kā vēl!Un nekāda 1 līga šim ,,nedraudētu,,!

  +2 [+] [-]

, 2013-07-11 03:10, pirms 11 gadiem
Andris5 rakstīja: Kāpēc Liepājā nebūtu Kazačoks ticis pie spēles laika(LM) ?Būtu un kā vēl!Un nekāda 1 līga šim ,,nedraudētu,,!
Nu tas ir no sērijas, kā būtu, ja būtu. Varbūt arī tiktu spēlēt LM pirmajā komandā, bet arī šobrīd viņam galīgi nav, par ko sūdzēties.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-11 07:40, pirms 11 gadiem
Attiecībā uz jaunajiem spēlētājiem domāju galīgi nav ko satraukties,gadījumā ,kad viņi tiek pie spēlēšanas pat citā klubā.Atgriezīsies mājās jau ar labu pieredzi.Slikti ir tad ,ja pārceļas uz citu klubu un tā pat sēž rezervē.Otrs sliktais variants ir tad ,ja jaunais tiek iespēlēts pirmsezonas sagatavošanas posmā un viņu noceļ kāds cits klubs.Uz Kazačoku tas galīgi neattiecās un tāpēc vainot Stradiņu?Nezinu.Liepājniekim tagad grūti laiki,vai tikai šeit nenospēlēja finanses.Cik man zināms, Stradiņš nav taču īstais liepājnieks,tad jau par lojalitāti nav ko runāt.Lojāls tam,kurš maksā

  +2 [+] [-]

, 2013-07-11 09:32, pirms 11 gadiem
reikons rakstīja: Nu tas ir no sērijas, kā būtu, ja būtu. Varbūt arī tiktu spēlēt LM pirmajā komandā, bet arī šobrīd viņam galīgi nav, par ko sūdzēties.
Pamatošu savu teikto!
LM nespēlē iepirkti leģionāri,kurus malā jaunais pat ar labu spēli nepastums,LM komplektācijā ir apm 50% jaunie un pārējā puse veči!Uz Velsu brauca vairāk kā 50 % šie u-19 ... u-21 futbolistu,tātad vietu jāizkaro starp saviem vienaudžiem,un LM trenē treneri kas laukumā laiž labākos,tātad viss pašu rokās,un tā kā šis ir pat ļoti labs tad pamatsastāvs būtu garantēts,jāpiebilst ka LM šosezon ir spēlējuši vismaz 10 jaunie!
Nekas nav pretīm ka viņš spēlē(nevis sēž rezervē) spartakā(gan jau bijis tāds uzstādījums),citur šādam futbolistam varetu arī nedot(neuzticēties) tik lielu spēles laiku,vienīgais ko nenovēlu jaunajiem liepājniekiem, kādreiz tikt guņas nagos,jeb skontā!