Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Vardanjans par "Aktobe": "Pirmo pārbaudes maču aizvadīju labi, otro nē"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Vardanjans par "Aktobe": "Pirmo pārbaudes maču aizvadīju labi, otro nē"
Edgars Vardanjans
Foto: Einārs Freimanis, fsmetta.lv

Svētdien radio "NABA" raidījumā "Ole" vadītāji apsprieda Latvijas futbola jaunākās aktualitātes, kā arī veica telefona zvanu "Mettas"/LU futbolistam Edgaram Vardanjanam, kurš pastāstīja par Kazahstānas "Aktobe" treniņnometnē pieredzēto.

Par pārbaudi Kazahstānas vienībā “Aktobe”: "Pirms Jaunā gada mans aģents uzzvanīja un teica, ka ir interese no Kazahstānas kluba puses. Piedāvāja ar viņiem kopā aizbraukt uz nometni Turcijā janvāra vidū. Tur aizvadīju vairākus treniņus un pēc tam bija arī pirmā pārbaudes spēle pret Kazahstānas klubu, nospēlēju diezgan labi, spēlēju balsta pussarga pozīcijā. Katrā ziņā treneris bija apmierināts un gribēja redzēt nākamajā spēlē, ko varu izdarīt uzbrukumā. Diemžēl šajā brīdī viņam bija jādodas uz licences kursiem.

Otrā spēle bija pēc trim dienām, spēlējām pret Čehijas augstākās līgas klubu. Diemžēl šo spēli nospēlēju neveiksmīgi, tāpat kā visa komanda kopumā. Pēc šīs spēles komandas treneri man teica, ka viņi meklē spēlētāju, kurš var labi spēlēt gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Kopš tā laika no viņiem nav bijušas nekādas ziņas."

Par līmeni Kazahstānas komandā: "Kopumā komanda ir diezgan jauna, tajā ir tikai kādi 4-5 pieredzējuši spēlētāji. Līmenis ir diezgan labs – gan ātrums, gan tehnika”."

Par realizēto tālsitienu Ziemas kausā pret Jūrmalas “Spartaku”: "Ir tāds labs teiciens – vienreiz gadā arī koks šauj [smejas]. Bet ceru, protams, ka šādus golus biežāk izdosies iesist.”

Par citiem piedāvājumiem: "Latvijā piedāvājumi ir, bet tos īpaši neizskatu. Ja nekas kardināli nemainīsies, tad arī šo sezonu aizvadīšu FS "Metta"/LU komandā."

Par Ziemas kausu un FS "Mettas"/LU kondīciju: "Ticu un domāju, ka šogad mums būs ļoti konkurētspējīga komanda. Ziemas kausā daudzi spēlētāji vēl nav fiziski gatavi, bet ar katru spēli forma tiek uzņemta un futbols kopumā izskatās daudz labāk nekā sagatavošanās posma sākumā. Treniņi šobrīd notiek diezgan intensīvi – strādājam gan fiziski, gan tehniski, gan taktiski. Laika apstākļi atļauj trenēties Hanzas vidusskolas laukumā.”

Pilns raidījuma ieraksts pieejams šeit.

Informāciju sagatavoja:
Raidījuma "OIe" vadītāji

  -1 [+] [-]

, 2016-02-09 02:19, pirms 8 gadiem
Metas liimenis ir par zemu, jaatiek kur augstaak, ja ir iespeeja...