Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Diguļovs no Ventspils pārceļas uz Jelgavu, U19 izlasei neizšķirts pret "Mettu"/LU

Agris Suveizda

Diguļovs no Ventspils pārceļas uz Jelgavu, U19 izlasei neizšķirts pret "Mettu"/LU
Sergejs Diguļovs
Foto: FK "Ventspils"

Šodien "Skonto" hallē notika vairākas pārbaudes spēles. Pirmajā no tām Latvijas U19 izlase cīnījās neizšķirti 0:0 ar "Mettu"/LU, savukārt "Jelgava" ar 3:0 apspēlēja 2. līgas vienību "Jūrnieks".

Rīgas "Jūrnieka" sastāvs, kā ierasts, bija leģionāru pārpilns, taču ārzemnieku netrūka arī "Jelgavas" rindās. Sākumsastāvā tika pārbaudīti pieci leģionāri – divi brazīlieši, trīs no Sanktpēterburgas klubiem un viens ukrainis -, un vēl vairāki izgāja uz maiņu. Ārzemnieki arī guva visus trīs vārtus – otros un trešos iesita ukrainis Marčenko, bet pirmos guva viens no brazīliešiem.

Pamatsastāvā pārbaudāmo spēlētāju statusā izgāja arī vārtsargs Mārcis Melecis, kā arī Niks Rubezis un Konstantīns Fjodorovs. No dublieriem spēli sāka Oskars Soroka un Jēkabs Šteinburgs. Savukārt hallē bija arī labi zināmais Sergejs Diguļovs, kurš ilgu laiku bija "Ventspils" vārtsargu treneris, bet rīt uzsāks darbu "Jelgavā". Starpsezonā treneru štābam pievienojās arī Mihails Miholaps, kurš būs dublieru galvenais treneris.

Tālu no labākā sastāva bija arī "Metta"/LU, kurai pretī stājās Latvijas U19 izlase, kas martā piedalīsies Elites kārtā. Rīdzinieku pamatsastāvā no pagājušās sezonas regulārajiem pamatsastāva dalībniekiem izgāja vien Dāvis Sandis Strods. Tāpat bija divi leģionāri – 18 gadus vecais kanādietis Bensons Fazili un 19 gadus vecais kotdivuārietis Blē Dro Narsiss.

U19 pamatsastāvs: Serdcevs, Moncevičs, D. Litvinskis, Pelcis, Petunovs, Skrebels, M. Regža, Toņiševs, Sprukulis, Čebotarjovs, Žaldovskis.
"Mettas"/LU pamatsastāvs: Saulītis, Birka, Biders, Strods, Bambals, Korotkovs, Fazili, Lagūns, Narsiss, Krollis, Zēģele.

Izmantotie resursi:
Pirmā uzvara un papildinājums štābā – FK...
Latvija U19 - FK METTA/Latvijas Universitāte...

     [+] [-]

, 2018-02-08 22:04, pirms 6 gadiem
Kurš no treneriem asistentiem tagad visilgāk nepārtraukti strādā vienā un tajā pašā Virslīgas klubā? ''Skonto'' bija Ševļakovs un Kulakovs, ''Ventspilij'''- Cekanavičs un Diguļovs.

     [+] [-]

, 2018-02-08 22:30, pirms 6 gadiem
Pēc autora domām, laikam U19 bija optimālajā sastāvā

     [+] [-]

, 2018-02-09 01:54, pirms 6 gadiem
Pēc X-Uvia Soccer Academy informācijas, Fazili parakstījis 4 gadu līgumu ar Mettu pēc pārbaudes izturēšanas pērnā gada augustā.

Benson Fazili Joins Professional Club FS Metta...

Šeit arī spēlētāja aģenta lapā vairāk info par pašu spēlētāju un to, ka viņš pieder Mettai.

Benson Fazili - D'Alessandro Scouting

     [+] [-]

, 2018-02-09 02:00, pirms 6 gadiem
Diguļovs FKV strādāja kopš 2006. gada un tehniski vēl FKV pērnās sezonas pieteikumā, šķiet, skaitījās arī kā spēlētājs. FKV rindās Virslīgā nevienu spēli tā arī neaizvadīja, bet spēļu pieteikumos bija atrodams sešās Virslīgas spēlēs vēl 2016. gada sezonā.

     [+] [-]

, 2018-02-09 07:27, pirms 6 gadiem
Diguļeva aiziešana pārsteigums,lai gan baumoja,ka dosies pavisam kaut kur citur,uz tuvējām ārzemēmPapildināšu Reikona rakstīto par Diguļeva spēlēšanu FK Ventspils klubā.

1998.gads- FK Ventspils 16 spēlēs 14 ielaisti vārti;
1999.gads- FK Ventspils 3 spēlēs 5 ielaisti vārti;

     [+] [-]

, 2018-02-09 07:32, pirms 6 gadiem
>>>1
Domāju,ka S.Cekanavičus rekordu,kā komandas vecākā trenera palīgam,virslīgā nepārspēs vēl ilgi,jo Sauļus bija ar komandu no tās rašanās brīža 1997.gada,jeb precīzāk 2016 .gada nogali.21 sezonu klubā ,bez pārtraukuma par otro treneri,tas manuprāt ir rekords uz ilgu laiku.