Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Aizvadīts ''Mettas'' desmitgades pasākums, Uldriķis - gada futbolists

Krišs Upenieks

Aizvadīts ''Mettas'' desmitgades pasākums, Uldriķis - gada futbolists
Roberts Uldriķis
Foto: FS METTA

Sestdien, 3.decembrī, Latvijas Universitātes Lielajā aulā norisinājās ikgadējais FS METTA noslēguma pasākums, šoreiz īpašās desmitgades noskaņās.

Futbola sezona ir noslēgusies, un straujiem soļiem tuvojas gada izskaņa. Kā jau ierasts, gada noslēgumā notiek arī atskatīšanās uz aizvadītā gada notikumiem. Par ikgadēju tradīciju kļuvis arī FS METTA noslēguma pasākums, kas aizvadītajā sestdienā norisinājās jau vienpadsmito reizi un devīto reizi tieši Latvijas Universitātes Lielajā aulā.

Arī šoreiz vienkopus pulcējās gan paši mazākie, gan lielie, viņu atbalstītāji, līdzjutēji, ģimene un draugi, radot pasākumā idejisko METTA kopības sajūtu. Šoreiz svētki bija īpašās – jubilejas desmitgades noskaņās -, ar pasākuma moto: „Mūsu visu pirmie desmit”, izceļot kluba iekoptās vērtības – vienotību, kopības sajūtu, saliedētību, draudzību, atbalstu un uzticību.

Pasākuma laikā atskatījāmies uz FS METTA pirmssākumiem, desmitgades laika posmu saviļņojumiem un pārdzīvojumiem, idejas un organizācijas attīstību, mazākām un lielākām uzvarām pašiem pār sevi un šķēršļiem mūsu priekšā, īpaši uzsverot pazemību un pateicību, lai, neskatoties uz paveikto, saglabātu sevi iecietīgu un cieņpilnu. Īpaši pateicāmies FS METTA lieldraugiem, atbalstītājiem, kā arī īpašiem cilvēkiem līdzās visu šo desmit gadu garumā.

Pasākuma noslēgumā tika noteikts FS METTA Gada futbolists 2016, kā arī visi kopā, grupas “Audiokvartāls” pavadījumā, no visas sirds izpildījām mūsu fanu kluba dziesmu “Mūsu METTA”, kā arī kluba himnu “METTA ir spēks”.

FS METTA līdzdibinātāja Ģirta Mihelsona komentārs: “Jau vienpadsmito reizi visi kopā tiekamies FS METTA gada noslēguma pasākumā, šogad īpašās desmitgades noskaņās. Redzams, ka šī ir kļuvusi par spēcīgu tradīciju, kas neatstāj vienaldzīgus un sapulcē mūs visus vienuviet. Prieks, ka mēs domājam līdzīgi un mūsu kopā būšana ir lielisks piemērs! Manuprāt, šis jubilejas gads ir bijis veiksmīgs. Virslīgas komandai izdevies pārspēt iepriekš sasniegto gan uzvaru skaita, gan punktu ziņā, diemžēl neizdevās sasniegt augstāku vietu un nācās cīnīties pārspēlēs. Bet šādos brīžos protam rādīt raksturu, nepiekāpību un saliedētību.

Tāpat jāizceļ U-16 un U-13 zelts, U-15 un dublieru komandas sudrabs, U-14 bronza, kā arī mazo puišu attīstība, kas šajā vecumā ir galvenais, kas arī vainagojās ar atzīstamiem rezultātiem. Šie rezultāti parāda, ka strādājam pareizajā virzienā jauno spēlētāju sagatavošanā. Ieguldītais darbs ir novērtēts arī no LFF puses, un 13 mūsu puiši ir sezonas izcilnieku vidū kopā saņemot 16 apbalvojumus. Pirmā desmitgade ir aizvadīta, un ir laiks spert soli nākamajā. Pateicīgi un pazemīgi turpinām darbu un turamies kopā! Paldies par kopā būšanu!”

Izmantotie resursi:
METTA