Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Jelgava" iesit piecus vārtus "Ilūkstei" un spēlēs par 5.vietu

Agris Suveizda

"Jelgava" iesit piecus vārtus "Ilūkstei" un spēlēs par 5.vietu
"Jelgavas" kapteinis Valērijs Redjko
Foto: jelgavasvestnesis.lv

Šodien "Skonto" hallē aizvadīts pirmais Ziemas kausa pusfināls cīņā par piekto vietu. Tajā tikās Virslīgas jaunpienācēja "Ilūkste" un B grupas pastarīte "Jelgava". Lai arī "Ilūkste" divreiz izvirzījās vadībā, uzvaru tomēr svinēja Zemgales komanda, kas spēlē triumfēja ar 5:2.

Spēle sākās ar ātriem vārtu guvumiem. Jau ceturtajā minūtē "Ilūkste" atklāja rezultātu - viens no pārbaudāmajiem spēlētājiem izdarīja sitienu no aptuveni 20 metru attāluma, bet pirmais pie Aleksandra Vlasova atlēkušās bumbas bija Dmitrijs Kozlovs, kurš sita praktiski tukšos vārtos (1:0).

"Jelgava" ļoti ātri atjaunoja neizšķirtu - Dmitrijs Medeckis izpildīja standartsituāciju no labās malas, un Mārcis Ošs ar galvu panāca 1:1. Jāatzīmē, ka tie bija pirmie "Jelgavas" vārti Ziemas kausa četrās spēlēs! Spēles sākumā krietni aktīvāka bija "Jelgava", kas arī turpināja veidot uzbrukumus. Teicama iespēja bija Maksimam Daņilovam, kurš uztvēra bumbu uz krūtīm, bet raidīja to tieši virsū Deivim Pilacam. Vēlāk virsū vārtsargam sita arī Medeckis.

"Ilūkstei" atkal izdevās puslaiku sākt ar ātriem vārtiem - Vlasovs vēlreiz atvairīja sitienu, bet šoreiz atlēkušā bumba nonāca pie Jurija Moroza (2:1). "Ilūkste" pēc inerces turpināja nelielu ofensīvu, bet tad "Jelgava" iespēlējās un pārņēma kontroli pār notikumiem laukumā. Izlīdzinājuma vārti tika gūti ap spēles 60.minūti - lietuvietis Mindaugs Grigaravičs, kurš, kā solīts, februārī atgriezies Jelgavā, izpildīja centrējumu, bet Daņilovs ar galvu pārspēja Pilacu (2:2).

Pēc aptuveni desmit minūtēm "Jelgava" pirmoreiz izvirzījās vadībā - Ošs ar kāju pielaboja Romāna Bespalova (arī atgriezies "Jelgavā") centrējumu un guva savus otros vārtus šodien (3:2). Līdz spēles beigām "Jelgava" pievienoja vēl divus precīzus sitienus. Vispirms pēc Medecka piespēles otros vārtus guva arī Daņilovs, bet punktu mačam pēc stūra sitiena pielika kamerūnietis Obs Beā Fridolēns, kurš savulaik Virslīgā pārstāvēja Rēzeknes "Blāzmu".

Līdz ar to "Jelgava" nākamnedēļ (ceturtdien) spēlēs par piekto vietu, bet "Ilūkste" tieši pēc nedēļas - par septīto. Komandu pretinieces tiks noskaidrotas rīt, kad "Skonto" hallē savā starpā tiksies Liepājas "Metalurgs" un "Jūrmala".

Ilūkste - Jelgava 2:5 (1:1)

Vārti: Kozlovs 4', Morozs 49' - Ošs 10',71', Daņilovs 58',78', Fridolēns 84'
Ilūkste: Pilacs, Sokoļskis, Plukaitis, Pārbaudāmais nr.1, Pihockis, Pārbaudāmais nr.2, Pārbaudāmais nr.3, Polovinkins, Pārbaudāmais nr.4, Kozlovs, Riževskis
Jelgava: Vlasovs, Šiļuks, Redjko, Ošs, Gubins, Medeckis, Trukšāns, Bespalovs, Grigaravičs, Paplavskis, Daņilovs

  +3 [+] [-]

, 2013-02-06 15:53, pirms 11 gadiem
Obs Beā Fridolēns
Vispār Fridolins Hobs Bea (vārds, uzvārds)... Kāds ir viņa pēdējais klubs?

Kas par pārbaudāmajiem Ilūkstei?

  +3 [+] [-]

, 2013-02-06 16:54, pirms 11 gadiem
Dark Eagle rakstīja: Obs Beā Fridolēns
Vispār Fridolins Hobs Bea (vārds, uzvārds)... Kāds ir viņa pēdējais klubs?
Pagājušogad spēlējis ''UD Oliva'' (Spānijas 7.līga)? Tā ir?

  +3 [+] [-]

, 2013-02-06 17:15, pirms 11 gadiem
Nav Malnača (klāt) -- nav kārtības. Nebija informācijas par komandu sastāviem (tāpēc pēc pirmā puslaika aizgāju prom, jo kāda interese skatīties, ja nezinu, kas ir kas [protams, dažs labs ir pazīstams no sejas, bet ar to par maz]). Piedevām informators izteica pērli, kas varēja kļūt par preses pīli: "Mačā Japāna : Latvija pēc pirmā puslaika rezultāts nulle pret viens"; tātad -- Latvijas labā?

  +3 [+] [-]

, 2013-02-06 18:16, pirms 11 gadiem
Šodien tika protokolētas spēlētāju maiņas.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-06 19:22, pirms 11 gadiem
Oho! Fridolinu redzēt atkal pēc kāda laika ir pārsteigums. Blāzmā jau nu viņš labi spēlēja. Redzēsim, vai paliks komandā. Kas ar to Baba Gita, kurš sevi tik skaļi Ziemas kausa ievadā pieteica? Būs Ilūkstē?