Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Olimps" apvienojas ar RFS

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Olimps" apvienojas ar RFS
Raimonds Laizāns
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Šodien oficiāli apvienojāmies ar Rīgas Futbola skolu (RFS). Latvijas čempionātā komanda startēs ar nosaukumu "RFS/Olimps"," šodien sarunā ar eSports.lv atklāja "Olimpa" prezidents Raimonds Laizāns.

"Šodien oficiāli apvienojāmies ar Rīgas Futbola skolu (RFS). Latvijas čempionātā komanda startēs ar nosaukumu "RFS/Olimps". Šajā sadarbībā ieinteresētas ir abas puses. Tā kā Latvijas futbolā vairs nav FK "Rīgas", tad RFS jaunie futbolisti vairs neredzētu perspektīvu tikt Virslīgā. Tomēr nu viņiem blakus atkal būs Virslīgas komanda. Tagad varēsim arī skatīties uz RFS futbolistiem un kopīgi izveidot komandu," sarunā ar eSports.lv šodien pastāstīja "Olimpa" prezidents Raimonds Laizāns.

"Pēc apvienošanās ar RFS mājas spēles plānojam aizvadīt LU stadionā. Vienīgi šis tas vēl jāparemontē un jāpielabo, lai federācija tur atļautu rīkot mačus. Treneru kolektīvs Virslīgas komandai paliek tāds pats - galvenais būs holandietis Antons Jore, viņam asistēs Mihails Koņevs un Vitālijs Astafjevs. Domāju, ka RFS šis notikums ir tikai solis uz priekšu."

Savukārt Mihails Koņevs, viens no "Olimpa" treneriem, vēl nemācēja pateikt, kādu ieguldījumu sadarbība ar RFS dos komandas sastāva izveidē, taču pastāstīja par pēdējiem jaunumiem komandā: "No pērnā gada sastāva mums palikuši tikai seši spēlētāji... Tie ir vārtsargs Ikstēns, kā arī Petrenko, Kazura, Magejenkovs, Valegžaņins, Sputajs. Pārējie puiši ir 1991. gadā dzimušie un pāris - mazliet vecāki, kas pērn spēlēja "Skonto" dublieros. Kā arī Astafjevs. Vairākus futbolistus paņēmis "Skonto" (tie ir Meļņičenko, Dubra, Fertovs, Turkovs, Siņeļņikovs). Dmitrijs Zolotarjovs izlēmis spēlēt minifutbolu, Dmitrijs Šiļuks un Vitālijs Ziļs meklē jaunas komandas. Tā ka komanda būs vēl jaunāka nekā citos gados. Varbūt kādus divus spēlētājus "Skonto" pirms sezonas atdos atpakaļ. Uzvārdus saukt negribu, lai puiši nenokar galvas.

Līdz šim esam spēlējuši trīs pārbaudes spēles. Ar 0:1 zaudējām igauņu klubam, kurš šogad izcīnījis tiesības spēlēt augstākajā līgā, pēc tam ar 6:0 uzvarējām Rīgas "Jaunību", kas spēlēs 1. līgā, savukārt pagājušajā nedēļā ar 4:0 pieveicām Viļņas "Žalgiri". Šosvētdien spēlēsim pret Tallinas "Flora" otro sastāvu, "Skonto" - pret pirmo. Nākamsvētdien - pret Rīgas "Daugavu", bet vēl pēc tam - pret "Kaunas" - droši vien otro komandu. Tādi nākotnes plāni - nekādas nometnes neplānojam, viss notiek Rīgā zem kupola."

  +6 [+] [-]

, 2009-02-04 16:20, pirms 15 gadiem
Nav slikti. Taču tā kā Olimps joprojām ir un arī būs Skonto fārmklubs, tad uz saviem faniem/līdzjutējiem šim klubam nav ko cerēt. Rīgas Daugava - tā gan ir pavisam cita lieta.

     [+] [-]

, 2009-02-04 17:47, pirms 15 gadiem
viens rakstīja: Nav slikti. Taču tā kā Olimps joprojām ir un arī būs Skonto fārmklubs, tad uz saviem faniem/līdzjutējiem šim klubam nav ko cerēt. Rīgas Daugava - tā gan ir pavisam cita lieta.
Olimps tiešām ir tā Virslīgas komanda, par kuru var teikt, ka apmeklējumā ir liels procents radinieku un draugu.

Carams, ka no Rīgas jaunās maiņas arī kāds tiks uzspēlēt. Var jau saprasts Indriksonu, kurams savas skolas attīstības pirmanīda ir jābaslsta, bet gan jau RFS arī kāds talsnts atradīsies.

Smieklīgi, ka nav nosaukts igauņu klubs - laikam galvenais bija ar kādu spēlet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-07 12:02, pirms 15 gadiem
igauņu klubs