Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Cīņa par pirmo trofeju: Rīgas derbijā noteiks Superkausa ieguvēju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Cīņa par pirmo trofeju: Rīgas derbijā noteiks Superkausa ieguvēju
Jānis Ikaunieks un Antonijs Černomordijs. Foto: LFF

Šodien plkst. 14:00 Latvijas futbola sezona sāksies ar atjaunotā Superkausa izspēli. Tajā savstarpēji spēkosies esošā Virslīgas čempione RFS pret kausa ieguvēju ''Riga''. Spēles tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.

• Šodien plkst. 14:00 kanāla TV4 un portāla ‘’Sportacentrs.com’’ tiešraidē LNK ‘’Sporta parkā’’ otro reizi tiks aizvadīta cīņa par Latvijas Superkausu futbolā.

• Par to cīnīsies divas spēcīgākās Latvijas futbola komandas – esošā Virslīgas čempione RFS un esošā kausa ieguvēja ‘’Riga’’.

• Vienu reizi par Superkausu Latvijā komandas cīnījās pirms 11 gadiem – 2013. gadā, kad savstarpēju maču aizvadīja Daugavpils ‘’Daugava’’ un Rīgas ‘’Skonto’’. Līdz šim vienīgo Superkausu izcīnījusi vairs neeksistējusī ‘’Daugava’’. Lai arī bija mērķis iedibināt tradīciju par Superkausa aizvadīšanu, praksē tas sākotnēji nerealizējās.

• RFS 2023. gadā pēdējā kārtā izcīnīja otro Virslīgas titulu trīs gadu laikā, aiz sevis atstājot tieši ‘’Riga’’, kas, pēcspēles sitienu sērijā apspēlējot šīs dienas pretinieci, kļuva par pagājušās sezonas kausa ieguvēju.

• Pagājušajā Virslīgas sezonā visās četrās savstarpējās spēlēs komandas spēlēja neizšķirti – 1:1, divas reizes 0:0 un reizi 2:2.

• Abas komandas pirms sezonas aizvadīja treniņnometnes ārzemēs – ‘’Riga’’ Apvienotajos Arābu Emirātos un Turcijā, bet RFS Turcijā. Abas komandas aizvadīja pārbaudes spēles pret dažādiem ārzemju pretiniekiem.

• Ja RFS treneru sastāvā izmaiņas nav notikušas un to turpina trenēt Viktors Morozs, tad citādāk ir ar ‘’Riga’’, kas pēc sezonas neturpināja sadarbību ar galveno treneri Tomislavu Stipiču. Viņa vietā stājās līdzšinējais ‘’Auda’’ vadītājs Simo Valakari.

• Abu komandu sastāvos notikušas atsevišķas izmaiņas sastāvos, tās lielākoties skarot leģionāru rindas.

• Jau pēc nedēļas abas komandas sāks arī Virslīgas sezonu. RFS 8. martā viesosies pie ‘’Audas’’, bet ‘’Riga’’ divas dienas vēlāk izbraukumā spēlēs pret turnīra jaunpienācēju ‘’Grobiņu’’.

  +2 [+] [-]

, 2024-03-02 08:59, pirms 2 mēnešiem
LFF joprojām neatrādīja pašu trofeju.

  -1 [+] [-]

, 2024-03-02 11:00, pirms 2 mēnešiem
Madzigais rakstīja: Nu jocīgie,ieliek vienā laikā ar F1 pirmo gonku..
F1 ir 17:00.

  +4 [+] [-]

, 2024-03-02 11:17, pirms 2 mēnešiem
Madzigais rakstīja: Nu jocīgie,ieliek vienā laikā ar F1 pirmo gonku..
F-1 neņēma vērā mūsu Superkausu. Nepiekrita ielikt savu gonku citā dienā. Tādēļ ignorē viņus un izvēlies vietējo.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-02 12:08, pirms 2 mēnešiem
Madzigais rakstīja: Nu jocīgie,ieliek vienā laikā ar F1 pirmo gonku..
Domā kausu izspēlēs vismaz 3 stundas?

     [+] [-]

, 2024-03-02 12:41, pirms 2 mēnešiem
Viss štokos,sajuka!✌

     [+] [-]

, 2024-03-02 13:08, pirms 2 mēnešiem
Madzigais rakstīja: Viss štokos,sajuka!✌
kļūdīties ir cilvēcīgi , teica ezis , kad nokāpa no drēbju birstes