Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: 12. kārtas vārtu topā šoreiz bālāki goli

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN
"Futbola Virslīga" noteikusi SMScredit.lv Virslīgas 12. kārtas skaistākos vārtus. Par tiem atzīti Daugavpils "Daugavas" futbolista Andreja Kovaļova gūtie vārti ar soda sitienu pret "Jelgavu".
Vērtējums: +1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-01 23:26, pirms 11 gadiem
Nr.1 golā vārtsargs nožēlojami norīkoja mūri, bet diemžēl Jelgavai ar vārtuvīriem galīgi neveicas, kopš Bogdanovs aizgāja

  +1 [+] [-]

, 2013-07-02 01:00, pirms 11 gadiem
Topa pirmās vietas golā nevis mūris bija slikti norīkots, bet pats Andrejevs, manuprāt, nepareizu pozīciju vārtos ieņēma. Nostājās mūra pusē un otru pusi atstāja prakstiski pilnīgi brīvu. Visefektīgākie gan laikam šoreiz šķiet Blanka vārti tieši izspēles ziņā.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-02 10:11, pirms 11 gadiem
Ziniet kā es darītu? Es Kovaļova golus apmainītu vietām. Tur, kur izraujas vienatnē pret vārtsargu (3.vieta topā) tiek nodemonstrēta lielāka individuālā meistarība. Izskrien, atlaiž bumbu pārāk tālu, šķiet, ka momenta bīstamība jau beigusies, bet nē - tiek skaisti aizsūtīts mājās Petrenko un precīzs sitiens. Varētu padomāt, ka Andrejs pat mazliet apjuka, ka ir TIK brīvs izgājiens 1 pret 1, tāpēc nenokārtoja visu uzreiz, bet meistars paliek meistars.

Savukārt topa pirmā vieta - jāpiekrīt kolēģiem, kuri komentēja iepriekš - šo vārtu guvumu 50/50 sadala Kovaļova meistarība un debitanta Andrejeva pasivitāte. Vārti skaisti no sitiena izdarīšanas vietas viedokļa.

Blanka gols? Es teiktu komandas gols. Protams, viņš pielika skaistu punktu izspēlei, bet lieli nopelni arī Mingazovam un Ruginam.