Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Aģents: "Beils nevēlas naudu, bet gan "Ballon d'Or""

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Aģents: "Beils nevēlas naudu, bet gan "Ballon d'Or""
Garets Beils
Foto: Reuters/Scanpix

UEFA Čempionu līgas finālā divus vārtus guvušais Madrides "Real" uzbrucējs Garets Beils vēlas lielāku lomu pašreizējās komandas rindās vai pārcelties uz citu vienību. Velsieti pārstāvošais aģents Džonatans Bārnets atzinis, ka Beila mērķis ir tikt atzītam par pasaules labāko spēlētāju.

Madrides "Real" trešo reizi pēc kārtas uzvarēja Čempionu līgā, izšķirošajā mačā ar 3:1 pieveicot "Liverpool", un par galveno varoni kļuva Garets Beils, kurš sāncenšu cietoksnī raidīja divas bumbas – vispirms ar akrobātisku sitienu, pēcāk ar šāvienu no distances. Tomēr pēc triumfa Beils atklāja, ka "Real" rindās ir neapmierināts, jo galvenais treneris Zinedins Zidāns izšķirošajos mačos viņam neuzticas. Lai gan Zidāns atstāja amatu un viņa vietā stājās no Spānijas izlases atlaistais Julens Lopetegi, Beila aģents uzskata, ka velsietim nekas nav jāpierāda.

"Problēma neslēpjas naudā. Beils vēlas izcīnīt "Ballon d'Or", un viņš uzskata, ka tas ir iespējams. Manuprāt, viņš ir labākais britu futbolists, kurš jebkad spēlējis ārzemēs. Ja vien kāds cits spēj nosaukt kādu spēlētāju ar lielākiem panākumiem," teica 28 gadus veco Beilu pārstāvošais aģents Džonatans Bārnets. "Domāju, ka iespaidīgie vārti Čempionu līgas finālā palielināja interesi par viņu. Taču visi jau iepriekš zinājām, cik labs viņš ir. Viņam nekas nav jāpierāda. Tomēr vārti bija iespaidīgi, plus īstajā laikā."

Bārnets sacīja, ka viņš vēlas no Lopetegi saņemt garantiju, ka nākamajā sezonā Beilam komandā būs lielāka loma nekā iepriekš – pie Zidāna uzbrucējs visus svarīgākos mačus sāka uz rezervistu soliņa. "Jāaprunājas ar Madrides "Real" un jāsaprot, kurā virzienā dodamies. Viņš vēlas labāku sezonu nekā aizvadītā. Viņš vēlas spēlēt vairāk, un tas ir pats galvenais. Domāju, ka viņš ir starp trim vai četriem labākajiem futbolistiem pasaulē, un tādiem futbolistiem vieta ir laukumā."

Izmantotie resursi:
Gareth Bale's Real Madrid future not about...

     [+] [-]

, 2018-06-21 13:00, pirms 6 gadiem
Tas nekad nenotiks!!!

  +1 [+] [-]

, 2018-06-21 13:00, pirms 6 gadiem
Sākuma mērķim vajadzētu būt nospēlēt pilnu sezonu bez lielām traumām

  +4 [+] [-]

, 2018-06-21 13:01, pirms 6 gadiem
Ja nebūtu CR un Messi, tad viņš noteikti pacīnītos par balonu ar Neimāru un vēl kādu, bet, tā kā abi vēl spēlē, tad nu var pagaidām aizmirst.

     [+] [-]

, 2018-06-21 15:28, pirms 6 gadiem
Labākais brits, kas spēlējis ārzemēs? kamoon! Bekhems, Linekers, Gaskoins. Viņi visi bija pārāki par Beilu. Pāršāva pār strīpu aģents...