Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

De la Reds 25 gadu vecumā beidzis futbolista karjeru

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

De la Reds 25 gadu vecumā beidzis futbolista karjeru
Rubens de la Reds ar bumbu
Foto: ITAR-TASS

25 gadus vecais Spānijas pussargs Rubens de la Reds nolēmis pielikt punktu savai spēlētāja karjerai, jo laukumā viņam atgriezties traucējušas veselības problēmas. Turpmāk de la Reds strādās ar Madrides "Real" jaunajiem futbolistiem.

Talantīgais spāņu pussargs, kurš 2008. gadā palīdzēja Spānijas izlasei triumfēt Eiropas čempionātā, savu pēdējo maču aizvadīja 2008. gada 30. oktobrī, kad Spānijas kausa izcīņas spēlē viņš pēkšņi zaudēja samaņu. Ārsti konstatēja futbolistam sirds problēmas. Divu gadu garumā regulāri dodoties uz veselības pārbaudēm, Rubens de la Reds nolēma pielikt punktu sapnim par profesionālā futbolista karjeras turpināšanu. Ārsti konstatējuši, ka spēlēšana var novest pie nāves iestāšanās.

Trešdien de la Reds oficiāli paziņoja, ka liek punktu futbolista karjerai, toties turpmāk viņš darbosies kā treneris Madrides "Real" jauno futbolistu sistēmā.

Tikai 25 gadus vecais de la Reds savas karjeras laikā paspējis izspēlēties Madrides "Real" un "Getafe" rindās. Kļuvis par stabilu vērtību Spānijas jaunatnes izlasēs (2004. gadā kļuva par Eiropas U-19 čempionu), 2008. gadā pussargs saņēma izsaukumu uz lielo izlasi. Viņš tika paņemts līdzi arī uz Eiropas čempionātu, kurā Spānija pēc ilga pārtraukuma beidzot kļuva par čempioni. Finālturnīrā de la Reds atzīmējās ar vienu vārtu guvumu.

Izmantotie resursi:
MARCA.com

  +1 [+] [-]

, 2010-11-04 12:11, pirms 14 gadiem
žēl, tiešām varēja sanākt labs futbolists, bet veselība pirmā vietā

  +1 [+] [-]

, 2010-11-04 12:13, pirms 14 gadiem
zeel gan ka taa notiek, kaa saka veseliibu par naudu nenopirksi, bet nu domaaju ka labs treneris iznaaks no vina, varbuut peec gadiem nomainiis Delboski, jaakraaj pieredze, kaa trenerim un buus ok, veelu veiksm.

  +5 [+] [-]

, 2010-11-04 12:35, pirms 14 gadiem
Sebastian Ingrosso rakstīja: žēl, tiešām varēja sanākt labs futbolists, bet veselība pirmā vietā
Nevis varēja sanākt, bet viņš ir ļoti labs futbolists.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-04 16:04, pirms 14 gadiem
nja vins bij labs!

2 tik zel jo naca no "cantera's"

     [+] [-]

, 2010-11-04 18:36, pirms 14 gadiem
Ļoti žēl, ka tā. Bet tādas problēmas arī gadās. Daudzsološs spēlētājs, kas varēja vēl daudz ko sasniegt. Taču jāsaka atklāti, ka savā neilgajā karjerā viņš sasniedza vairāk nekā daži labi sasniedz, spēlējot 20 gadus. Lai veicas kā trenerim. Tur viņš var realizēt savus kā spēlētājam nerealizētos mērķus.