Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Benzemā un Iguains nav pārdošanā"

Agris Suveizda

Mourinju: "Benzemā un Iguains nav pārdošanā"
Karims Benzemā cer kļūt par nākamā gada pasaules labāko futbolistu
Foto: AFP/Scanpix

Kopš argentīniešu uzbrucēja Serhio Aguero paziņojuma par to, ka viņš šovasar vēlas pārcelties uz kādu spēcīgāku klubu, daudz ticis baumots par viņa pievienošanos citai Madrides vienībai "Real". Los Blancos galvenais treneris Žozē Mourinju gan sacīja, ka nav kontaktējies ar Aguero. Tāpat Mourinju piebilda, ka Gonsalo Iguains un Karims Benzemā paliks klubā.

Jau vēstījām, ka Serhio Aguero oficiālā paziņojumā sacīja, ka šovasar atstās Madrides "Atletico". Presē kā reālākās kandidātes uz argentīnieša iegūšanu tiek minētas Londonas "Chelsea", Mančestras "City", Turīnas "Juventus" un arī Madrides "Real". Spānijas vicečempiones galvenais treneris Žozē Mourinju gan sacīja, ka nav kontaktējies ar Serhio: "Neesmu lūdzis pēc viņa. Aguero ir lielisks spēlētājs, un man viņš ļoti patīk, tomēr šobrīd viņš pārstāv "Atletico". Madrides "Real" nevēršas pie spēlētājiem, pirms nav panākta vienošanās ar otru klubu. (...) Benzemā un Iguains nav pārdošanā. Esam par to sprieduši un visi piekritām, ka viņiem ir jāpaliek "Real"."

Benzemā visai veiksmīgi izmantoja Gonsalo ilgstošo savainojumu, un francūzis izteica apmierinātību ar savu sniegumu aizvadītajā sezonā: ""Real" un Francijas izlasē kopā esmu guvis 30 vārtus, tāpēc domāju, ka tas bijis labs gads. Mourinju patīk uzvarēt. Tāpat kā man. Viņš ir palīdzējis man augt gan kā futbolistam, gan kā cilvēkam. Viņš no manis daudz sagaida, taču palīdzējis progresēt. Jūtos labi, spēlējot šeit. Man patīk fani, cilvēki, stadions. Palikšu šeit vēl daudzus gadus."

"Domāju, ka nākamajā sezonā man ir izredzes iegūt "Ballon d'Or". Spēlēju labākajā klubā pasaulē, nākamvasar gaidāms Eiropas čempionāts, un mums ir lieliska komanda. Atskatoties uz šo sezonu, domāju, ka man tas ir pa spēkam. Nākamsezon būšu vēl labāks," Karims turpināja. Kopumā Benzemā šosezon "Real" rindās 48 mačos guvis 26 vārtus, aiz Krištianu Ronaldu (53) kļūstot par kluba otru rezultatīvāko spēlētāju. Spānijas čempionātā francūža kontā 15 precīzi sitieni, kas deva devīto vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Izmantotie resursi:
Real Madrid C.F. - Web Oficial | Official Web Site
Goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-06-03 14:03, pirms 13 gadiem
"Karims Benzemā cer kļūt par nākamā gada pasaules labāko futbolistu "

WTF!???
Slēpts komentārs: Ko6kins
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-06-03 16:12, pirms 13 gadiem
Ko6kins rakstīja: "Spēlēju labākajā klubā pasaulē"
Kādu turnīru vēl Barcai vajadzēja uzvarēt, lai tādi kā Benzemā šo frāzi aizmirstu?
+++++++++

  -3 [+] [-]

, 2011-06-03 16:13, pirms 13 gadiem
jocker rakstīja: "Karims Benzemā cer kļūt par nākamā gada pasaules labāko futbolistu "

WTF!???
+++++++++
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-03 18:56, pirms 13 gadiem
vinjiem tachu gandriiz vai kontraktaa ieraksta, ka taa fraaze jaasaka. un jaastaasta, ka par real kopsh beerniibas veeleejies speeleet, lai arii biezhi tas taa nav. piemeeram, ozils, VDV - parakstiishanas briidii bija Barcas fani.