Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Aguero: "Pienācis laiks atstāt "Atletico""

Agris Suveizda

Aguero: "Pienācis laiks atstāt "Atletico""
Serhio Aguero (priekšplānā)
Foto: AP/Scanpix

Argentīniešu uzbrucējs Serhio Aguero publiski paziņojis, ka ir pienācis laiks atstāt viņa pašreizējo klubu Madrides "Atletico". Tikai 22 gadus vecais uzbrucējs sezonas sākumā pagarināja līgumu vēl uz trim sezonām, tomēr atzina, ka par kluba maiņu domājis jau sen. Kā galvenā kandidāte uz Aguero iegūšanu tiek minēta cita Madrides komanda "Real".

Aguero, kurš uz "Atletico" no Argentīnas "Independiante" pārcēlās 18 gadu vecumā un Madridē aizvadījis jau piecas sezonas, atklāja, ka nākamsezon, visticamāk, spēlēs jaunā klubā. "Jau pirms ilga laika sacīju, ka tad, kad vēlēšos aiziet, pateikšu to publiski. Un šis laiks ir pienācis," teica Aguero. "Tādējādi esmu turējis savu vārdu. Man ir grūti atstāt "Atletico". Tas mani sāpina un sarūgtina.

Esmu domājis ilgi un smagi un esmu pārliecināts, ka man jābūt patiesam pret sevi. Nedomāju, ka esmu sasniedzis savu spēju virsotni. Pēc pieciem spraigiem gadiem šis posms man ir beidzies, un man ir jādod ceļš jaunam posmam. Man drīz apritēs 23 gadi, un man vēl viss ir priekšā. Iemesls nav finansiālas dabas, bet gan sportiska rakstura. Tāpēc vēlos izteikt pateicību klubam par izdarītajiem mēģinājumiem nodrošināt man algu, kas ir līdzvērtīga pasaules lielākajiem klubiem.

Tāpat vēlos sacīt, ka šis lēmums ir nobriedis laika gaitā. Tas pagājušajā gadā, kad pagarināju līgumu, ir tika apspriests un apstiprināts ar "Atletico". Vēlējos parakstīt līgumu, lai tādējādi pateiktos klubam par visu man sniegto atbalstu. Ja to nebūtu izdarījis, "Atletico", iespējams, nesaņemtu naudu par manu pāreju. Tad saņēmu solīju, ka klubs nestāvēs man ceļā, ja šovasar vēlēšos aiziet."

Šosezon Madrides "Atletico" Spānijas čempionātā ieņēma septīto vietu, nodrošinot dalību UEFA Eiropas līgā un tikai par četriem punktiem atpaliekot no ceturtajā pozīcijā esošās "Villarreal", kas kā pēdējā kvalificējās UEFA Čempionu līgas turnīram. Aguero, kurš "Atletico" labā guvis vairāk nekā 100 vārtu, šosezon Spānijas čempionātā atzīmējās ar 20 precīziem sitieniem. Tādējādi argentīnietis kopā ar "Sevilla" uzbrucēju Alvaro Negredo ieņēma vietu uzreiz aiz abām lielākajām zvaigznēm Krištianu Ronaldu un Lionelu Mesi.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-24 12:18, pirms 13 gadiem
Spīdīgo gribās , ko darīt .

  +2 [+] [-]

, 2011-05-24 12:49, pirms 13 gadiem
El_Dorado rakstīja: Atkal uz Real? Realam neapnika pirkt zvaigznes un likt tām sēdēt uz soliņa? Kāda jēga vispār? Ceru Mourinho zina ko dara!
pilnīgi piekrītu ! bet ko tu padarīsi ,ja naudas daudz

  +6 [+] [-]

, 2011-05-24 12:51, pirms 13 gadiem
"vēlējos parakstīt līgumu, lai tādējādi pateiktos klubam par visu man sniegto atbalstu. Ja to nebūtu izdarījis, "Atletico", iespējams, nesaņemtu naudu par manu pāreju"

..visu cieņu Aguero - daudzi citi vnk izmantotu situāciju

     [+] [-]

, 2011-05-24 13:08, pirms 13 gadiem
Ceru, ka pāries uz Real.
Kas attiecas uz soliņa deldēšanu - manuprāt Aguero būtu pamatsastāva spēlētājs Real uzbrukumā

  +2 [+] [-]

, 2011-05-24 13:28, pirms 13 gadiem
Man jau šķita, ka Aguero nav izteikts spices uzbrucējs, bet nu labi. Domāju, ka Mourinju meklēs citas opcijas Benzemā vietā. Nez, kā tur paliek ar "Chelsea"?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-05-24 15:24, pirms 13 gadiem
pilns i-nets ir ar ziņām, ka City ir galvenais kandidāts uz Aguero parakstīšanu, esot vistālāk pavirzījušies ar sarunām. City ir arī speciāls sadarbības līgums noslēgts ar Atletico, kas garantē tai pirmo roku uz Atletico spēlētāju pirkšanu. Ceru, ka viņu nopirks, man viņš ļoti patīk.

     [+] [-]

, 2011-05-24 16:05, pirms 13 gadiem
Jau gatavojos rakstīt, ka Kuns būs vien iekš Chelsea, bet nu septembra komentārs lika aizdomāties. Kaut kā neticu, ka Aguero ies uz Real, kaut gan nebūs jau arī nekāda sensācija. bet ja jau tiešām City ir tā sadarbība ar Atletico, un skaidrs, ka City var samaksāt vairāk par jebkuru citu, tad visreālākais izskatās tiešām ceļš pie šeihu naudas. Bet nu protams nedrīkst aizmirst arī par paša spēlētāja vēlmēm, jo viņš nav nekāds vergs, kuru var notirgot jebkuram kurš visvairāk maksā
Skaidrs ir viens, vel viens ļoti labs spēlētājs aizies no Spānijas ļoti laba līmeņa kluba kas nākamsezon paliks vājāks. Domāju vairs nav arī īpaši jāšaubās, ka De Hea pāries uz MU. Visi ceļi atvērti CR vai Messi jauniem rezultativitātes rekordiem iekš LaLiga
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-05-24 19:59, pirms 13 gadiem
Liekas, ka vienīgais klubs, kurš kaut ko iegādājas ir REAL!!

     [+] [-]

, 2011-05-24 20:43, pirms 13 gadiem
tikmeer de Gea pateicis jaa manchesterai, bet Forlans veelas paarcelties pie araabiem. Luisam Enrikem tiks pusizpaardota komanda.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-24 20:46, pirms 13 gadiem
Real laikam grib visus nopirkt! PSC kkads!

     [+] [-]

, 2011-05-24 22:04, pirms 13 gadiem
Ļoti ceru, ka ne uz Real. Tā būtu savā ziņā nodevība, Atletico fani viņam to nepiedotu. Ja Spānijā, tad gribētos viņu redzēt Barcas rindās. Bet nu Anglijas Premjerlīga viņam arī būtu laba vieta. Interese noteikti būs arī par Forlanu. Atletico jāuzmanās, ka vienā vasarā viņi nepazaudē abus savus labākos uzbrucējus. Nebūs brīnums arī, ja jau minētais Seviljas Negredo arī mainīs komandu. Tas būtu ūnikums, ja visi uz Real. Tur jau drīz soliņš lūzīs no zvaigznēm...

  +1 [+] [-]

, 2011-05-24 22:20, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: pilns i-nets ir ar ziņām, ka City ir galvenais kandidāts uz Aguero parakstīšanu, esot vistālāk pavirzījušies ar sarunām. City ir arī speciāls sadarbības līgums noslēgts ar Atletico, kas garantē tai pirmo roku uz Atletico spēlētāju pirkšanu. Ceru, ka viņu nopirks, man viņš ļoti patīk.
Visticamāk jau ka Tevesa vietā, kurš nemērā sailgojies pēc mājām, precīzāk - pēc ģimenes, Tu kā City fans droši vien jau zini, kas viņam tur nedod mieru.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-24 22:21, pirms 13 gadiem
555 rakstīja: tikmeer de Gea pateicis jaa manchesterai, bet Forlans veelas paarcelties pie araabiem. Luisam Enrikem tiks pusizpaardota komanda.
Ko gan citu var no tās ģimenītes gaidīt, kas ir pie Atletico stūres, viņiem man šķiet būs pilnīgi vienalga, pat ja komanda izkritīs uz Segundu.

  -1 [+] [-]

, 2011-05-25 01:12, pirms 13 gadiem
par to līguma parakstīšanu,tad cik zinu tad iepriekšējā līgumā izpirkuma summa bija 60milijoni,bet jaunajā 45,tā kā domājiet paši ar kādu domu tas līgums parakstīts.Info iekš SPANISH FOOTBALL & SPORTS // BlogCatalog

  -1 [+] [-]

, 2011-05-25 12:48, pirms 13 gadiem
cik zinu, City pirks uzbrucēju (kas var spēlēt arī malā) starpsezonā neatkarīgi no tā vai Tevez ies prom vai nē. Aguero ir ilglaicīgs City mērķis, vēl pagājušajā sezonā gribēja pirkt. kā saprotu un cik esmu redzējis viņš var spēlēt arī kā winger tādēļ tiešas saistības ar Teveza palikšanu vai nepalikšanu šim transfēram nav tik daudz.

Tevez tieši šonedēļ aizlidoja uz Argentīnu, lai parunātos ar ģimeni un pieņemtu galīgi lēmumu, kuru Mančīni no viņa prasa pēc iespējas ātrāk. Es domāju, ka ilgošanās pēc savām 2 meitām patiešām ir īstais iemesls, kāpēc Tevez grib pārcelties uz citurieni (kā saprotu tur, uz kurieni piekritīs pārcelties viņa bērnu māte ar bērniem, vai vismaz no kurienes ir vairāk tiešie lidojumi uz Bounesairosu un kur mentalitāte ir tuvāka Argentīnai). vēl bija variants, ka viņam ir domstarpības ar Gary Cook, kas ir City CEO. kā saprotu viņi nav labākajās attiecībās, bet tas neradot pārāk lielas bažas, jo abiem saskarsme nav tik bieža. ar Mančīni Tevez tagad esot viss vislabākajā kārtībā.
march_2k rakstīja: Visticamāk jau ka Tevesa vietā, kurš nemērā sailgojies pēc mājām, precīzāk - pēc ģimenes, Tu kā City fans droši vien jau zini, kas viņam tur nedod mieru.