Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Benzemā: ''Es pārāk maz centos''

Benzemā: ''Es pārāk maz centos''
Karims Benzemā
Foto: AFP/Scanpix

Francijas uzbrucējs Karims Benzemā, kuram problēmas sagādā iekļūšana sava kluba Madrides ''Real'' pamatsastāvā, izteicies, ka pagātnē viņš pārāk maz piepūlējies, lai iegūtu lielāku spēles laiku.

"Es zinu, kad spēlēju labi un kad slikti. Kad spēlēju slikti un kad laukumā pavadu maz laika, tad tas ir tāpēc, ka pārāk maz cenšos. Šobrīd izrādu pietiekami lielu iniciatīvu strādāt, tāpēc šobrīd laukumā pavadu vairāk laika. Viena no labajām ziņām ir tā, ka esmu atguvis ātrumu. Nevaru garantēt, ka katrā spēlē gūšu trīs vārtus, bet darīšu visu, lai gūtu vismaz vienus,'' izteicās Benzemā, kurš Francijas izlases sastāvā 32 spēlēs guvis 11 vārtus.

22 gadus vecais uzbrucējs, kurš 2009. gada vasarā no Lionas ''Olympique'' par 35 miljoniem eiro pārgāja uz Madrides ''Real'', pēdējās nedēļās laukumā pavadījis vairāk laika. Tiesa, tas ir drīzāk tāpēc, ka problēmas ar savainojumu ir viņa argentīniešu komandas biedram Gonzalo Iguainam. Benzemā decembrī guva pat divus hat-trick - vienu 8. decembra Čempionu līgas spēlē pret Francijas ''Auxerre'', bet otru 22. decembrī Spānijas karaļa kausa izcīņā pret ''Levante''. Šajā sezonā viņš aizvadījis 16 spēles ''Real'' sastāvā, no kurām piecās laukumā devās no pirmās minūtes.

Izmantotie resursi:
FIFA.com - Fédération Internationale de...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-01-04 10:31, pirms 13 gadiem
Pagaidam neiet puisim, parak daudz palajs iespejas. Cerams izlabosies!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-01-04 14:44, pirms 13 gadiem
Labi, ka atčoknijās. Labāk vēlāk, nekā nekad! Tomēr jautājums paliek atklāts - viņš saprata, ka reiz nav centies, bet vai nākotnē viņš patiešām centīsies?

     [+] [-]

, 2011-01-04 18:12, pirms 13 gadiem
Tādā klubā kā Real nevar necensties. Šādus vārdus par iepriekšēju necenšanos labāk publiski vispār neteikt. Fani (es tāds neesmu) var saprast tos nepareizi. Bet, lai veicas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja