Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

FIFA vēl nav piespriedusi LFF sodu par mazā puiša izskriešanu laukumā

Rolands Eliņš

FIFA vēl nav piespriedusi LFF sodu par mazā puiša izskriešanu laukumā
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja, ka FIFA sods par nepiederošas personas izskriešanu laukumā spēlē pret Portugāli LFF vēl nav piešķirts un vēl nav skaidrs par FIFA lēmuma termiņu, taču nav iemesla gaidīt, ka šis sods netiks piešķirts.

Incidents notika devītā jūnija spēlē, kad oficiālā Pasaules kausa atlases mačā Rīgā viesojās Eiropas čempione Portugāles izlase. Mača pēdējās minūtēs laukumā izskrēja mazs zēns, kurš apskāva savu elku Krištianu Ronaldu, piepildot savu sapni un reizē neapstrīdami pārkāpjot FIFA disciplinārā reglamenta noteikumus. LFF vadība nevēlas minēt potenciālo soda apjomu, bet norāda uz iepriekšējiem piemēriem, kad par līdzjutēja izskriešanu laukumā atbildībā federācija sodīta ar soda naudu vairāku desmit tūkstošu apjomā. Kopš šīs spēles pagājis vairāk nekā mēnesis, taču FIFA publiskas reakcijas joprojām nav.

“FIFA nekādu lēmumu lietā par nepiederīgas personas – mazā puikas – izskriešanu laukumā spēlē Latvija-Portugāle vēl nav pieņēmusi, bet, ticiet man, sods nekur neizpaliks,” sacīja Jānis Mežeckis.

“Kad tas varētu notikt? Arī man bija radies priekšstats, ka FIFA Disciplinārlietu komiteja tam pieķersies jau jūnija vidū, bet pagaidām neesam ne par ko informēti. Īsti gan arī šajā jautājumā steigu nepieprasām, jo lēmums tomēr mums par sliktu, “rūgti pasmējās Mežeckis. ”Tas, protams, vēl jāizlemj oficiāli, bet nekas labs tur nav gaidāms.”

“Situācija šobrīd ir tāda, ka esam saņēmuši tikai FIFA paziņojumu, ka tiks ierosināta disciplinārlieta, pamatojoties uz spēles delegāta ziņojumu. Tajā mēs, protams, neko daudz apstrīdēt nevaram. Tam klāt bija arī aicinājums, ja mēs vēlamies, tad varam sniegt savus paskaidrojumus utt.,” izteicās Mežeckis. “Tā ka šobrīd nevaru pateikt, kad šis jautājums tiks izskatīts. Iespējams, viņiem FIFA arī ir atvaļinājumu laiks un lietas tiek atliktas uz rudeni. Protams, kad saņemsim FIFA lēmumu, neko no jums neslēpsim un paziņosim, kas nu mums ir ticis.”

  +3 [+] [-]

, 2017-07-17 14:59, pirms 7 gadiem
Gaidām ar nepacietību
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-07-17 15:10, pirms 7 gadiem
Cik diez sīča seņči jau ir sakasējuši eirikus? Nebūs jāņem kāds sms kredīts tagad par savu muļķību

  -1 [+] [-]

, 2017-07-17 15:27, pirms 7 gadiem
Ja gadījumā soda nebūs, cerēsim, ka Cik--ps uzrakstīs iesniegumu uz Lozannu ar lūgumu piespriest bargu sodu.

  -3 [+] [-]

, 2017-07-17 15:31, pirms 7 gadiem
Jaaizsuuta FIFA veestule ar pieprasiijumu lai atsuuta atraak reekjinu, jo Mezeckis ar Indriksoonu nezin cik naudu var nokaifot un cik jaatliek prieksh pushelja soda.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-17 16:49, pirms 7 gadiem
Tas ir pizģets. Ta nejau tas sods būs kaut kāds mega lielais salīdzinot ar to naudu, ko FIFA un UEFA piešķir LFF un ko tā pat iebāž šie sev kabatā, lai tagad raudātu, ka ai ai ai. Sāk jau apnikt. Čīkst par sīkumu, jo tā pat tie pāris tūkstoši neko Latvijas futbolam pa lielam nedotu, jo tie vienkārši nenonāktu līdz tam paredzētajam mērķim.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-17 17:09, pirms 7 gadiem
Cerams, ka piešķirs.

     [+] [-]

, 2017-07-17 18:22, pirms 7 gadiem
CR7 prieks FIFA naudu pelna ..

  +1 [+] [-]

, 2017-07-17 19:06, pirms 7 gadiem
andzis rakstīja: Cik diez sīča seņči jau ir sakasējuši eirikus? Nebūs jāņem kāds sms kredīts tagad par savu muļķību
Pricom sica vecaki,ja Fifa liks sodu LFF, pokemons bez smadzenem kartejais!

  +4 [+] [-]

, 2017-07-17 19:30, pirms 7 gadiem
Sodam noteikti jabut gan LFF ,gan berna vecakiem.FIFA jasoda LFF,bet policijai berna vecaki,ja tiesam vini bernu apzinati cela pari nozogojumam.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-17 19:47, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: Pricom sica vecaki,ja Fifa liks sodu LFF, pokemons bez smadzenem kartejais!
Nu vsp jau tie klauni no LFF tak teica, ja piešķirs sodu, tad viņi sūdzēs tiesā sīkā seņčus, lai šie maksā to sodu. Kaut kā tā tur bija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-07-17 22:57, pirms 7 gadiem
Kas nav pie pilna prata??Tu esi berna vecaks,un Tu piepalidzi bernam parkapt drosibas noteikumus oficiala pasakuma(futbola spele).Bez vecaku APZINATAS ricibas nekas tads nebutu noticis.Noteikumi visiem ir vienadi.Un noteikumu nezinasana nenonem no Tevis vainu.Kapec Spanija vai citas lielajas valstis berni neskrien laukuma pec saviem elkiem???Nevajag uzvesties nepareizi,un vel lielities ar savu dumjo ricibu.

     [+] [-]

, 2017-07-17 23:21, pirms 7 gadiem
sīcim vai vinja senčiem 2 iespējas- samaksat uzlikto sodu vai arī uz kādiem 20 gadiem iegūt liegumu uz oficiālām izlases spēlēm par izdarīto vandālismu!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-18 07:53, pirms 7 gadiem
Cerbers24 rakstīja: Kas nav pie pilna prata??Tu esi berna vecaks,un Tu piepalidzi bernam parkapt drosibas noteikumus oficiala pasakuma(futbola spele).Bez vecaku APZINATAS ricibas nekas tads nebutu noticis.Noteikumi visiem ir vienadi.Un noteikumu nezinasana nenonem no Tevis vainu.Kapec Spanija vai citas lielajas valstis berni neskrien laukuma pec saviem elkiem???Nevajag uzvesties nepareizi,un vel lielities ar savu dumjo ricibu.
Barseolnā jau arī esot mēģinājuši, bet security par stingru bijis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-07-18 18:34, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: Pricom sica vecaki,ja Fifa liks sodu LFF, pokemons bez smadzenem kartejais!
Ej tad tu dir..t. Iemācies normāli noformulēt teikumu un salikt pieturzīmes.
Pirms manis jau viens atbildēja, bet Tu tak esi baigais gailis, ka tik kādam uzdir..t.