Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Alisons: "Domāju, visi jautājumi par manu nākotni tiks atrisināti līdz Pasaules kausam"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Alisons: "Domāju, visi jautājumi par manu nākotni tiks atrisināti līdz Pasaules kausam"
Alisons
Foto: Reuters/Scanpix

Brazīlijas izlases vārtsargu Alisonu, kurš pārstāv Itālijas klubu "AS Roma", Pasaules kausa priekšvakarā arvien nopietnāk lenc citas komandas, tostarp UEFA Čempionu līgas fināliste "Liverpool". Tomēr viņa treneris paudis, ka Alisons būtu priecīgs palikt Itālijā.

"Alisons ir ļoti laimīgs Romā, un baumas par viņa pāreju uz citu komandu ir tikai baumas. Nezinu, kas notiks, taču viņš pats teica, ka būtu priecīgs palikt Romā," teica Brazīlijas izlases vārtsargu treneris Klaudiu Tafarels. Alisonu nopirkt mēģinājušas vairākas vadošās komandas, tostarp "Liverpool", kas pēc neveiksmīgā Čempionu līgas fināla meklē Lorisa Kariusa aizvietotāju.

"Domāju, ka visi jautājumi par manu nākotni tiks atrisināti līdz Pasaules kausa sākumam, un tieši to vēlos. Patiesību sakot, visu atbildību esmu nodevis aģentam. Ja situācija neatrisināsies tuvākajās dienās, runāsim pēc Pasaules kausa beigām," sacīja Alisons, liekot saprast, ka visa uzmanība tiks veltīta valstsvienības pārstāvēšanai.

"Pašlaik esmu pilnībā koncentrējies Pasaules kausam. Ir pavērušās dažādas iespējas, un strādājam ar visām, blakus turot "AS Roma" un vienmēr respektējot klubu. Redzēsim, vai šonedēļ kaut kas notiks," teica Alisons. 25 gadus vecais brazīlietis uz Itāliju pārcēlās pirms diviem gadiem.

Tiek vēstīts, ka Roma par vārtsarga pārdošanu vēlas iekasēt pat 90 miljonus eiro, kas kļūtu par jaunu pasaules rekordu starp vārtsargiem. Alisons aizvadīja veiksmīgu sezonu, tiekot iekļauts Čempionu līgas simboliskajā izlasē. Viņš palīdzēja "Roma" sasniegt pusfinālu, kur divu maču summā ar 6:7 tika atzīts "Liverpool" pārākums.

Izmantotie resursi:
https://www.anfieldhq.com/alisson-h...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-11 11:15, pirms 6 gadiem
Kariusa karjera galā.......