Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Zināmi U-21 izlases pretinieki 2015. gada EČ kvalifikācijas turnīrā

Jānis Celmiņš

Zināmi U-21 izlases pretinieki 2015. gada EČ kvalifikācijas turnīrā
Marians Pahars
Foto: com-cup.com

Latvijas U-21 futbola izlase 2015. gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra izlozē, kas šorīt risinājās Nionā (Šveicē) ielozēta 5. grupā kopā ar Šveici, Ukrainu, Horvātiju un Lihtenšteinu.

Mariana Pahara vadītā komanda pirms izlozes bija izlikta ceturtajā grozā kopā ar Bosnijas un Hercegovinas, Polijas, Gruzijas, Īslandes, Moldovas, Īrijas, Bulgārijas, Kipras un Maķedonijas izlasēm.

Kvalifikācijas turnīra izlozē 52 valstsvienības tika salozētas desmit apakšgrupās. Divās grupās iekļautas sešas komandas, astoņās grupās pa piecām komandām. Latvijas U-21 izlase tika ielozēta 5. grupā, kurā cīnīsies piecas komandas. Kopā ar mūsu izlasi tajā iekļuvušas arī Šveices, Ukrainas, Horvātijas un Lihtenšteinas valstsvienības.

Katras apakšgrupas uzvarētāji un četras labākās otro vietu ieguvējas iekļūs sacensību izslēgšanas spēļu kārtā, noskaidrojot tās septiņas komandas, kuras 2015. gada vasarā pievienosies Čehijai kā organizatoriem UEFA Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-31 18:38, pirms 11 gadiem
Par Sadraudzības kausu skaidrs - vēl nebijām kopā iespēlējušies. Bet, lūk, kur arī redzēsim, uz ko jaunais vietējo treneru trio ir spējīgs. Veiksmi!