Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Pahars: "Gribu veikt maiņas jau pēc 15 minūtēm, palīgi attur"

Andris Liepa
Andris Liepa

Pahars: "Gribu veikt maiņas jau pēc 15 minūtēm, palīgi attur"
Marians Pahars Sanktpēterburgā
Foto: com-cup.com

Latvijas U-21 izlases treneris Marians Pahars pēc šodien Sadraudzības kausa izcīņā gūtās uzvaras pār Igauniju (1:0) atzīmēja, ka pēc ilgas pauzes gūtie vārti sagādājuši gandrīz vai lielāku prieku nekā uzvara, kā arī piebildis, ka nereti vēlas veikt maiņas jau pēc 15 spēlētām minūtēm, un tikai viņa palīgi no šāda soļa attur…

Marians Pahars, Latvijas U-21 izlases treneris: „Iespaidi par spēli ir pozitīvi. Prieks par gūtajiem vārtiem ir pat lielāks nekā par uzvaru – mēs gadu nevarējām iesist [Antona Jores vadībā U-21 izlase EČ2013 kvalifikācijas turnīrā astoņās spēlēs guva vienus vārtus, 2012. gada septembrī pret Kazahstānu to paveica Deniss Rakels – aut.piez.]. Kaut arī par skatāmu šo spēli nenosaukšu: daudz cīņas, daudz bumbas pazaudēšanu. Mums tādas spēles grūti padodas. Taču rezultāts ir svarīgs, spēlējām taču ar Igauniju! Kaimiņi, Baltijas derbijs. Galvenais, ka izpildījām spēles uzstādījumu, īpaši aizsargi. Neļāvām igauņiem izpildīt tālās piespēles. Gatavojāmies šai spēlei, un mums izdevās nosegt zonas. Par maiņām: man bieži rodas vēlme veikt spēlētāju maiņas jau pēc spēlētām 15 minūtēm. Tomēr man ir aukstasinīgi, nesatricināmi palīgi [Vitālijs Astafjevs un Andris Riherts – aut.piez.], kuri neļauj man to darīt. Nebiju apmierināts ar to, ka komanda netur bumbu savā kontrolē, kā dēļ aizsargi nevarēja atvilkt elpu. Taču pēc tam mēs ieķērāmies bumbā, sākām spēlēt. Futbolistam, kurš iznāca uz maiņu, pietika ar dažām minūtēm, lai gūtu vārtus [runa ir par Kasparu Svārupu – aut.piez.]. Tātad maiņa nostrādāja.”

Martins Reiss, Igaunijas U-21 izlases treneris: „Neesmu apmierināts ar spēli. Gaidīju vairāk. Radījām pārāk maz asu momentu, spēlētāji nespēj laicīgi startēt, atrauties no sedzēja, iedot savlaicīgi piespēli. Mums ir trīs spēlētāji, kuri atbrauca vēlāk un ir svaigi. Gaidīju no viņiem kādu dzirksteli. Nesanāca. Spēlētājiem jādeg acīm, jābūt degsmei, taču viņi strādāja, nevis spēlēja. Kaut gan zinu, ka viņi var darboties labāk. Citādi sanāk, ka mums gandrīz nav ātru spēlētāju, kuri varētu palīdzēt partneriem atbalstīt uzbrukumu. Un nav vēl tādas savstarpējās sapratnes, lai paspētu uz uzbrukumu noslēgšanu, atvērtos pēc centrējumiem un piespēlēm no flangiem.”

Izmantotie resursi:
com-cup.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-21 20:09, pirms 11 gadiem
basketbolists777 rakstīja: " mums gandrīz nav ātru spēlētāju, kuri varētu palīdzēt partneriem atbalstīt uzbrukumu" ,igauņi pat paši saka ,ka ir lēni ,ko tur vēl piebilst
Nemiz, par latvieshiem to ari saka!

  -2 [+] [-]

, 2013-01-21 21:15, pirms 11 gadiem
Robis87 rakstīja: Nemiz, par latvieshiem to ari saka!
Cik tad mums tur tie latvieši spēlē ?

  -2 [+] [-]

, 2013-01-22 13:46, pirms 11 gadiem
Kas tas par treneri, kurš neveic maiņas tad, kad nepieciešams, kad pats uzskata, bet ļauj palīgiem diktēt???!!! Kur kaut kas tāds futbolā redzēts?

     [+] [-]

, 2013-01-22 18:21, pirms 11 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kas tas par treneri, kurš neveic maiņas tad, kad nepieciešams, kad pats uzskata, bet ļauj palīgiem diktēt???!!! Kur kaut kas tāds futbolā redzēts?
Come on.. Nu ne jau pēc 15 minūtēm maiņas jāizdara. Es domāju, ka šoreiz tas tomēr bija kā pārspīlējums, nevis nopietni domāts.