Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U17 un U19 izlases uzzina pretiniekus nākamajā atlases ciklā

Rolands Eliņš

Latvijas U17 un U19 izlases uzzina pretiniekus nākamajā atlases ciklā
Latvijas U17 izlases galvenais treneris Igors Stepanovs
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

UEFA šodien veikusi izlozi U19 un U17 izlasēm nākamajam Eiropas čempionāta atlases ciklam, kā arī Reģionu kausam.

Latvijas U17 izlase 2016./2017. gada atlases ciklā spēlēs vienā grupā ar Krieviju, Moldovu un Bosniju Hercegovinu. Atlases turnīru uzņems Moldova, un tas notiks nākamā gada septembra beigās. No grupas izkļūs divu pirmo vietu ieguvējas, kā arī piecas no 13 trešo vietu ieguvējām.

Latvijas U19 izlase savukārt tikusi vienā apakšgrupā ar Ukrainu (mājiniece), Turciju un Islandi. Interesanti, ka ar Turciju un Islandi iepriekšējā Eiropas čempionāta atlases ciklā vienā grupā bija nonākusi arī Latvijas vīriešu izlase. No grupas izkļūs divas pirmo vietu ieguvējas, kā arī viena no 13 trešās vietas ieguvējām.

Izloze veikta arī nākamajam Reģionu kausam, kas Eiropas valstu amatieru komandu turnīrs. Latviju tajā šoreiz pārstāvēs „Caramba Rīga”, otrās līgas uzvarētāja, kura ielozēta vienā grupā ar Portugāles, Polijas un Baltkrievijas komandām. Šis turnīrs notiks nākamā gada septembrī Polijā, un no apakšgrupas finālā iekļūs tikai uzvarētāja.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...