Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

U19 un U17 sieviešu futbola izlases uzzinājušas pretinieces EČ kvalifikācijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

U19 un U17 sieviešu futbola izlases uzzinājušas pretinieces EČ kvalifikācijā
Foto: UEFA

LETA. Piektdien notikušajās izlozēs savas nākamās pretinieces 2024.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā uzzināja Latvijas U-19 un U-17 izlases, ziņo Latvijas Futbola federācija (LFF).

Latvijas U-19 izlase tika izsēta trešajā grozā un pretiniekos ieguva iepriekš A līgu pametušo Melnkalni, kā arī Bulgāriju, ar kuru tās ceļi krustojas arī pirmajā kārtā, un Azerbaidžānu.

Arī Latvijas U-17 izlase nonāca trešajā izlozes grozā, bet sāncenšos tai tika Rumānija, kas iepriekš zaudēja vietu A līgā, Fēru salas un Gruzija.

Turnīri notiks nākamgad kādā no dalībnieču valstīm. U-19 komandas satiksies februāra beigās vai aprīļa sākumā, bet U-17 izlasēm, turnīru uzņemot Fēru salām, cīņā jādodas līdz 24.martam.

Abos turnīros uz A līgu nākamajam kvalifikācijas ciklam tiks paaugstinātas apakšgrupu uzvarētājas un viena no otro pozīciju īpašniecēm ar labākajiem rādītājiem pret savas grupas pirmo un trešo vietu ieguvējām.

Latvijas U-19 izlase B līgas pirmās kārtas turnīrā oktobrī Bulgārijā iekrāja pa punktam pret mājiniecēm un Gruziju, ieņemot trešo vietu, bet U-17 futbolistes Serbijā tika pie uzvaras pret Andoru un arīdzan ierindojās trešajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
LETA