Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

U17 futbolisti zaudē Igaunijai un neaizstāv Baltijas kausa trofeju

Ints Megnis
Ints Megnis

U17 futbolisti zaudē Igaunijai un neaizstāv Baltijas kausa trofeju
Latvijas U17 futbola izlase. Foto: lff.lv

Latvijas U17 futbola izlase sestdien Veru pilsētā noslēdzošajā Baltijas kausa spēlē ar rezultātu 1:2 (0:1) piekāpās mājiniekiem igauņiem, nespējot aizstāvēt pērn iegūto trofeju.

Vienīgos vārtus Latvijas izlases labā guva Artjoms Puzirevskis.

Pirms tam šajā turnīrā Latvijas izlase ar 2:1 pārspēja Lietuvu, vārtus iesitot Kristeram Pankevicam un Jegoram Novikovam, kā arī spēlēja 1:1 pret Somiju, izceļoties Kristiānam Kaušelim.

Līdz ar to turnīrā ar septiņiem punktiem triumfēja Somija, kamēr Igaunijai un trešās vietas ieguvējai Latvijai bija pa četriem punktiem, bet Lietuva sacensības noslēdza ar vienu punktu.

Aleksandra Basova vadītā Latvijas U17 izlase gatavoties turnīram sāka pagājušās nedēļas sākumā, bet vēl pirms tam 19. jūnijā pārbaudes spēlē ar 3:1 pārspēja "Jelgava-2" komandu.

Pērn Latvijas U17 izlase Baltijas kausa izcīņā uzvarēja Lietuvu 2:0 un Igauniju 1:0, kā arī spēlēja neizšķirti 1:1 pret Somijas valstsvienību, izcīnot turnīra trofeju.

Iepriekš aprīlī Latvijas U17 izlase Rīgā un Jaunmārupē uzņēma UEFA Attīstības turnīru, kurā izcīnīja divas uzvaras un ierindojās otrajā vietā aiz Kosovas, bet apsteidzot Andoras un Sanmarīno vienaudžus.

Pirms mēneša Baltijas kausā triumfēja Latvijas U19 izlase.