Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Aģents: "Balotelli sasita manu "Bentley", es viņam piedevu"

Andrejs Siliņš

Aģents: "Balotelli sasita manu "Bentley", es viņam piedevu"
Mario Balotelli
Foto: AFP/Scanpix

Slavenā zviedru uzbrucēja Zlatana Ibrahīmoviča aģents Mino Raiola atklājis, ka kāds Ķīnas superlīgas futbola klubs spēlētājam pirms šīs sezonas piedāvājis līgumu 100 miljonu sterliņu mārciņu apmērā, savukārt cits klients Mario Balotelli esot aizņēmies no viņa mašīnu un sasitis to.

Pēc četriem Parīzē pavadītajiem gadiem Ibrahīmovičs šovasar kļuva par brīvo aģentu. Ilgu laiku bija spekulācijas par to, kur uzbrucējs, kuram jaunnedēļ apritēs 35, turpinās savu karjeru, un laiku pa laikam parādījās informācija par atsevišķu Ķīnas klubu lielo interesi. Tomēr 1. jūlijā Ibrahīmovičs parakstīja vienas sezonas līgumu ar "Manchester United", ko trenē viņa draugs Žuzē Morinju. Tiek lēsts, ka mančestrieši Zlatanam maksā 200 000 sterliņu mārciņu (aptuveni 232 tūkstoši eiro) lielu atalgojumu nedēļā.

"Ibrahīmovičs ir labākais. Viņš noraidīja 100 miljonu mārciņu (ap 116 miljoniem eiro - aut.piez.) piedāvājumu no ķīniešiem. Viņš nevēlas vēl vairāk naudas, viņš grib uzvarēt," sacīja Raiola, kurš pārstāv virkni zvaigžņu futbola laukumos. "Man ir veicies, jo vienmēr pie manis bijuši čempioni - Zlatans, Pāvels Nedveds, Maksvels, Blēzs Matuidī, Džanluidži Donnaruma. Donnaruma kļūs labāks pat par Džidži Bufonu, jo nākotnes spēlētāji vienmēr ir labāki par pagātnes spēlētājiem."

Vēl viens Raiolas klients ir bēdīgi slavenais itālis Mario Balotelli, kurš augusta izskaņā pievienojās "Nice" klubam un jauno Francijas čempionāta sezonu sācis ar četriem vārtiem divās spēlēs, bet vēl vieni vārti gūti divos UEFA Eiropas līgas mačos.

"Mario ir fenomens. Viņam veicās, ka bērnībā tika adoptēts, taču viņš uzauga ļoti smagā pilsētā. Būsim atklāti - tā bija rasistiska pilsēta," sava klienta nedienas iepriekšējos gados Raiola saista ar bērnības traumu. "Kad bija bērns, viņam daudz nācās ciest, viņam vienmēr šī lieta sagādājusi problēmas. Ja Balotelli būtu Zlatana mentalitāte, viņš jau piecas reizes būtu saņēmis pasaules labākā spēlētāja balvu."

"Mario ir traks, bet es viņam piedodu visu, jo viņš ir labs cilvēks. Viņš no manis gribēja aizņemties "Bentley". Teicu - ja iesitīs divus vārtus pret "Marseille", tad parunāsim. Protams, aizmirsu par to. Pēc kāda laika viņš man piezvanīja un prasīja atslēgas. Iedevu viņam auto. Viņš aizbrauca uz jahtklubu, bet, braucot atpakaļgaitā, ieskrēja stabā. Zvanīja un atvainojās... Es viņam piedevu, es nevaru būt dusmīgs uz viņu," atstāstīja aģents.

"Garantēju, ka viņam joprojām ir iespējas kļūt par čempionu. Jau pusotru gadu viņam futbols ir nolikts dzīves centrā, meitas piedzimšana viņu izmainīja," turpināja Raiola.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

     [+] [-]

, 2016-09-30 15:58, pirms 8 gadiem
Melnaa gaileena slavinaashanas klubs?
Bet nu cerams puisis ir atpakalj uz futo celja un franchu futo faniem sagaadaas daudz forshus momentus.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-30 16:14, pirms 8 gadiem
''Ja Balotelli būtu Zlatana mentalitāte, viņš jau piecas reizes būtu saņēmis pasaules labākā spēlētāja balvu."

šis jau nu gan ir kapitāls pārspīlējums!

  +1 [+] [-]

, 2016-09-30 17:13, pirms 8 gadiem
"Donnaruma kļūs labāks pat par Džidži Bufonu, jo nākotnes spēlētāji vienmēr ir labāki par pagātnes spēlētājiem." - Ģeniāli, lieliska analīze.

     [+] [-]

, 2016-09-30 17:36, pirms 8 gadiem
Liels runātājs tas aģents izrādās.

     [+] [-]

, 2016-09-30 17:39, pirms 8 gadiem
Agents gan glups. Kā var dot Bentliju cilvēkam, kurš neprot apgērbties.