Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Šamaks atsaka "West Ham" un paliek "Bordeaux"

Agris Suveizda

Šamaks atsaka "West Ham" un paliek "Bordeaux"
Maruāns Šamaks
Foto: AP

Francijas spēcīgākā futbola kluba "Bordeaux" marokāņu uzbrucējs Maruāns Šamaks šovakar paziņoja par to, ka šosezon vēl prom nedosies un paliks Bordo.

Viena no lielākajām Francijas transfēru tirgus sāgām šovasar bija Maruāna Šamaka došanās un nedošanās uz Angliju. Pats futbolists, kas jau kopš jauniešu akadēmijas ir kluba sistēmā, vēlējās doties prom uz Angliju, jo gribēja jaunu izaicinājumu. Kluba vadība un galvenais treneris vēlējās, lai futbolists paliek vēl uz sezonu.

Kā galvenā Šamaka jaunā darba vieta tika minēta Londonas "Arsenal". "Bordeaux" prezidents Žans-Luī Trio izteicās, ka, ja tiks piedāvāta atbilstoša summa, marokānis tiks palaists uz Angliju. Taču "Arsenal" piedāvāja vien septiņus miljonus eiro, ko Bordo vadība nodēvēja par smieklīgu summu. Pēc "Arsenal" varianta parādījās cita Premjerlīgas komanda "West Ham", kas piedāvāja septiņus miljonus un bonusus. Šo variantu noraidīja pats Šamaks un šodien paziņoja, ka tomēr vēl uz gadu paliks Francijā.

"Pēc sportiskā viedokļa es izvēlos palikt Bordo, nevis pievienoties "West Ham". Tieši interesantās sportiskās puses dēļ ["Bordeaux" spēlēs Čempionu līgas grupu turnīrā, bet "West Ham" Eirokausos nav iekluvusi - aut.] es izvēlos palikt "Bordeaux", nevis doties uz Premjerlīgu," paziņojumā saka Šamaks.

Jauno sezonu "Bordeaux" uzsākusi ar divām uzvarām Francijas čempionātā. Vispirms ar 4:1 savā laukumā tika pārspēta līgas jaunpienācēja "Lens", bet nākamajā kārtā ar 3:2 tika apspēlēta "Sochaux". Pirmajās divās spēlēs Šamaks izcēlās ar trim vārtu guvumiem, kļūstot par pagaidu rezultatīvāko čempionāta futbolistu.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr

  +2 [+] [-]

, 2009-08-21 22:25, pirms 15 gadiem
tas labi..labaak lai paliek bordeaux..nevis iet uz west ham

  +1 [+] [-]

, 2009-08-21 23:01, pirms 15 gadiem
Saprotams lēmums no sportiskā viedokļa.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-21 23:18, pirms 15 gadiem
Gan jau atkal būs vismaz top 5 bombardieris Francijas līgā

  -1 [+] [-]

, 2009-08-21 23:50, pirms 15 gadiem
Nu Bordo noteikti ir labāks variants par West Ham. Varēs ČL spēlēt. Nu ko, Wet Ham jāmeklē kāds cits uzbrucējs - ne Toni, ne Šamaku nav izdevies dabūt!

     [+] [-]

, 2009-08-22 10:37, pirms 15 gadiem
Protams, ka pareizs lēmums!! Kas tas West Ham tāds ir? Anglijas vidus- vai lejasgala komanda? Kam viņam tas, ja var ar esošo klubu ČL cīnīties un mēģināt atkārtoti par FRA čempioniem kūt.