Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" interesējas par Ben Arfu

Agris Suveizda

"Manchester United"  interesējas par Ben Arfu
Hatems Ben Arfa pret Andrea Pirlo
Foto: AP/Scanpix

Anglijas superklubs Mančestras "United" interesējas par 22 gadus veco franču spēlētāju Hatemu Ben Arfu. Tāpat par Marseļas "Olympique" pussargu nopietnu interesi izrāda Pirejas "Olympiacos", kas gatava maksāt pat astoņus miljonus eiro.

Arvien lielākiem soļiem tuvojas ziemas transfēru periods, tādēļ arvien vairāk ir baumu par iespējamajām pārejām. Francijas prese ziņo, ka janvārī vienu no spēcīgākajiem Ligue 1" klubiem Marseļas "Olympique" varētu atstāt tikai 22 gadus vecais pussargs Hatems Ben Arfa. Ļoti nopietnu interesi par kreisās malas pussargu izrāda Grieķijas grands "Olympiacos", kas gatavs šķirties no astoņiem miljoniem eiro. Tomēr Ben Arfas aģents sarunā ar "L'Equipe" izteicās, ka Ben Arfa varētu nonākt arī "Manchester United" - Alekss Fergusons šī futbolista gaitām seko līdzi jau kopš Hatema pusaudža gadiem.

Lai arī Ben Arfa vēl pirms pāris gadiem tika uzskatīts par vienu no talantīgākajiem sava vecuma futbolistiem Francijā, paša raksturs Hatemam līdz šim ir sagādājis diezgan daudz problēmu. Domstarpību dēļ Ben Arfa pirms pusotra gada no Lionas "Olympique" pārgāja uz "Marseille", taču arī tur viņš nespēja ilgstoši noturēties pamatsastāvā un vairākkārt sastrīdējās ar galveno treneri Didjē Dešāmu. Šosezon vietējā čempionātā Ben Arfa lielākoties izgājis uz maiņu (piedalījies 11 mačos, vidēji aizvadot nedaudz vairāk kā 30 minūtes) un atzīmējies ar divām rezultatīvām piespēlēm. Francijas izlasē Ben Arfa aizvadījis septiņas spēles.

Savu sastāvu pastiprināja viena no turnīra tabulas lejasgala komandām "St.-Etienne" - uz pusgadu klubam pievienosies 25 gadus vecais Senegālas izlases centra aizsargs Pape Diakhatē. Senegālieti Sentetjēnas vienība īrēs no Kijevas "Dynamo". Karjeru Diakhatē uzsāka "Nancy" vienībā, kur aizvadīja septiņas sezonas, bet 2007.gadā pārcēlās uz Ukrainu.

Savukārt Parīzē atgriezīsies bijušais Serbijas izlases uzbrucējs Mateja Kežmans, kurš sezonas pirmo pusi pavadīja Sanktpēterburgas "Zenit" komandā. Vasarā "PSG" serbu uz pusgadu izīrēja "Zenit", ar iespēju krievu vienībai iegādāties Kežmanu pavisam. Tomēr 30 gadus vecais uzbrucējs nespēja ar savu sniegumu pārliecināt vadību un janvārī atgriezīsies "PSG" rindās.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr
francefootball.fr

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-12-19 13:02, pirms 15 gadiem
Nu nezinu Labaja mala mums ir Valensijs kas spele arvien labak ...
Kreisaja ir Giggs kas speles vel 1,5-2,5 gadus un aiz vina nak jaunais Henry (Obertans) taka nezinu gan vai United ir vajadzigs sads speletajs + ja vinam vel ir problemas ar raksturu bet no otras puses ja vins ir domats Nani vietaa ka rezerves wings kopa ar Parku tad esmu ar visam cetraam par

  -1 [+] [-]

, 2009-12-19 13:03, pirms 15 gadiem
Nezinu gan, šķiet, ka pussargi, kuri spēlē kreisajā pusē Man U ir pietiekami daudz - Obertāns, Nani, Giggs. Puisim vēl arī attieksmes problēmas, nu negribētos, lai nāk uz Man U. Aizmirsu, ka arī Tosičs ir.

  +3 [+] [-]

, 2009-12-19 13:07, pirms 15 gadiem
Kocers rakstīja: Nezinu gan, šķiet, ka pussargi, kuri spēlē kreisajā pusē Man U ir pietiekami daudz - Obertāns, Nani, Giggs. Puisim vēl arī attieksmes problēmas, nu negribētos, lai nāk uz Man U.
Nani tiks aizfīrēts prom, Gigss vēl tikai nākamsezon spēlēs un arī visticamāk kā rezervists. Tošičs seram tā arī ar kaut ko nav īsti iepaticies, citādi jau būtu dota iespēja.
Noteikti atceries, ka arī 1 citu francūzi ar "attieksmes problēmām" Fērgusons savāca spēlētājam ne pārāk veiksmīgā karjeras posmā, un viņš kļuva par vienu no savas paaudzes labākajiem Premjerlīgas spēlētājiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-19 13:16, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Nani tiks aizfīrēts prom, Gigss vēl tikai nākamsezon spēlēs un arī visticamāk kā rezervists. Tošičs seram tā arī ar kaut ko nav īsti iepaticies, citādi jau būtu dota iespēja.
Noteikti atceries, ka arī 1 citu francūzi ar "attieksmes problēmām" Fērgusons savāca spēlētājam ne pārāk veiksmīgā karjeras posmā, un viņš kļuva par vienu no savas paaudzes labākajiem Premjerlīgas spēlētājiem.
Obertans škiet uz to, ka tuvākajās sezonās kļūs par stabilu pamatsastāva spēlētāju, Giggs vēl domājams to vienu sezonu arī tiks pie pietiekami liela spēles laika. Nani nekad īsti nav simpatizējis, un tur pat varētu būt reāli viņa pārdošana, tik tiešām nesaprotu, kādēļ SAF's nedod iespēju Tosičam, tāds perspektīvs spēlētājs. Nu, kad transfēru logs būs vaļā,tad arī redzēs kā viss notiksies.
Par to attieksmi, tas laikam tomēr nāk ar laiku, atceros arī Rūnija pirmos gadus Man U.

  +3 [+] [-]

, 2009-12-19 13:40, pirms 15 gadiem
rezervists rakstīja: Nu nezinu Labaja mala mums ir Valensijs kas spele arvien labak ...
vards ''mums'' vienkarsi fascine! ROFL

     [+] [-]

, 2009-12-19 13:50, pirms 15 gadiem
Nastradamus rakstīja: vards ''mums'' vienkarsi fascine! ROFL
Pilnīgi piekrītu. Ne jau viņš strādā MŪ sistēmā...

  -1 [+] [-]

, 2009-12-19 14:14, pirms 15 gadiem
Mean Machine 24 rakstīja: Pilnīgi piekrītu. Ne jau viņš strādā MŪ sistēmā...
Pec katras Latvijas izlases speles te ir 100+ komentari ''mums paveicas'' , ''mums nepaveicas'' , ''musejie labi nospeleja'' , ''tiesnesis mus iegaza'' , gribi teikt ka Starkovam seit ir 78 profili no kuriem vins pec katras speles seit raksta...? ... nedomaju gan...

Tulit Tu saksi skaidrot ka esam latvieši un tapec varam teikt ''mums'' bet nu ta ka es sekoju United spelem pietiekami citigi un ilgi tad domaju ka sad tad varu atlauties pateikt vardu ''mēs''...

ja nesaprati ko es ar to domaju tad man tiesam no visas sirds ir zel par Tevi...

Priecigus Ziemassvetkus
Slēpts komentārs: Mean Machine 24

  +1 [+] [-]

, 2009-12-19 14:35, pirms 15 gadiem
Ko nozīmē problēmas ar raksturu?Nepietiekama atdeve treniņos vai arī pārmērīga nakts dzīve?

     [+] [-]

, 2009-12-19 14:57, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Noteikti atceries, ka arī 1 citu francūzi ar "attieksmes problēmām" Fērgusons savāca spēlētājam ne pārāk veiksmīgā karjeras posmā, un viņš kļuva par vienu no savas paaudzes labākajiem Premjerlīgas spēlētājiem.
Desmitniekā!!!

Es pat teiktu, ka kļuva nevis tikai par EPL, bet par savas paaudzes labākajiem spēlētājiem eiropā!

     [+] [-]

, 2009-12-19 15:17, pirms 15 gadiem
ABa rakstīja: Desmitniekā!!!

Es pat teiktu, ka kļuva nevis tikai par EPL, bet par savas paaudzes labākajiem spēlētājiem eiropā!
Tomēr, raksturs viņam diži neuzlabojās. Bet vispār francūžiem diezgan daudz labi spēlētāji, kuriem šādi tādi niķi bijuši. Tas pats Zidāns, varēja tomēr aiziet ar godu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-19 17:11, pirms 15 gadiem
rezervists rakstīja: Pec katras Latvijas izlases speles te ir 100+ komentari ''mums paveicas'' , ''mums nepaveicas'' , ''musejie labi nospeleja'' , ''tiesnesis mus iegaza'' , gribi teikt ka Starkovam seit ir 78 profili no kuriem vins pec katras speles seit raksta...? ... nedomaju gan...

Tulit Tu saksi skaidrot ka esam latvieši un tapec varam teikt ''mums'' bet nu ta ka es sekoju United spelem pietiekami citigi un ilgi tad domaju ka sad tad varu atlauties pateikt vardu ''mēs''...

ja nesaprati ko es ar to domaju tad man tiesam no visas sirds ir zel par Tevi...

Priecigus Ziemassvetkus
saspiedies esi?? tapec jau saka ''mums paveicas'' utt, jo spele LATVIJA, vai kads Latviju parstavoss klubs!debili ir seit tupot Latvija uzskatit par savejiem komandu uz kuras speli tu pat ne reizi sava dzive neesi bijis. varbut tu vel kaut kadu no Afrikas izlasem sauc par savejiem?! psc!

     [+] [-]

, 2009-12-19 18:21, pirms 15 gadiem
NobodyIsPerfect rakstīja: nožēlojams cilvēks
Esi tu.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-19 18:22, pirms 15 gadiem
Kocers rakstīja: Tomēr, raksturs viņam diži neuzlabojās. Bet vispār francūžiem diezgan daudz labi spēlētāji, kuriem šādi tādi niķi bijuši. Tas pats Zidāns, varēja tomēr aiziet ar godu.
Vins neaizgaja un par to vinu atceresies visu laiku musu berni un musu bernu berni utt

     [+] [-]

, 2009-12-19 21:44, pirms 15 gadiem
Vo shitas speeleetaajs man patiik, tehnisks, gribeetos vinu redzeet MU formasteerpos, tik nezinu gan vai vinsh sastaavaa normaali tiktu, bet nu jauns vinsh, taa kaa viss veel priekshaa vinjam!