Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Īri spiesti atteikties no spēles ar diviem uzbrucējiem

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Īri spiesti atteikties no spēles ar diviem uzbrucējiem
Džovanni Trapatoni
Foto: Reuters/Scanpix

Īrijas futbola izlases galvenais treneris Džovanni Trapatoni atklājis, ka Eiropas čempionātā būs spiests spēlēt ar tikai vienu uzbrucēju, lai komandai būtu labākas iespējas tikt pie bumbas.

Vakar Īrija savā pēdējā pārbaudes spēlē pirms Eiropas čempionātā nospēlēja 0:0 ar Ungāriju, kas izmantoja 4-2-3-1 taktiku, pilnībā dominējot vidējā līnijā. Īrijas ierastā 4-4-2 taktika nedarbojās, un komandas galvenais treneris Džovanni Trapatoni ir gatavs atteikties no otrā uzbrucēja.

"Kad spēlēsim ar komandu, kurai būs viens uzbrucējs, mums būs grūti iegūt balansu vidējā līnijā, tāpēc nāksies upurēt vienu uzbrucēju, izlaižot laukumā par vienu pussargu vairāk," pēc vakardienas spēles pret Ungāriju secināja Trapatoni.

Atteikšanās no otrā uzbrucēja nozīmētu rezervē palikt Kevinam Doilam, kurš līdz šim veidojis uzbrucēju duetu ar Robiju Kīnu. Cita opcija – ielikt Kīnu vidējā līnijā, kur gan viņš nejustos tik komfortabli.

"Vakar mums otrajā puslaikā paveicās, jo pretinieks bija pelnījis gūt divus vārtus. To, ka mums labāk būtu spēlēt ar vienu uzbrucēju, zināju jau agrāk, taču vakardienas spēle lika to vēl labāk saprast," sacīja Trapatoni.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

Slēpts komentārs: piedāvāju rabarberus pa 2 ls kg

  -4 [+] [-]

, 2012-06-05 19:20, pirms 12 gadiem
Varbūt labāk vispār atteikties no spēlēšanas turnīrā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-06-05 19:50, pirms 12 gadiem
Īri noteikti spēlēs pēc taktikas, ar kādu spēlēja Grieķija EURO 04.

     [+] [-]

, 2012-06-05 20:30, pirms 12 gadiem
Izklausās vienkārši, bet jautājums, vai īri, šādu lēmumu pieņemot pēc pēdējās pārbaudes spēles, kaut ko iegūs? Taktiku nomainīt pēdējā brīdī diez vai ir laba doma. Treniņos pastrādās, bet spēļu vairs nav, lai pārbaudītu, kā tā darbojas. Ceru, ka Trapatoni neiegrābsies.

  +1 [+] [-]

, 2012-06-05 22:05, pirms 12 gadiem
4-4-1-1 vai kaut ko uz to pusi varētu iespēlēt. 4-5-1 diezvai der, viņi grib tikai laukuma vidū spēlēt vai arī gūt kādus vārtus? Varbūt vispār ar Starkova 9-0-1 variantu varbūt spēlēt....