Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Kīns: "Fani bija pelnījuši redzēt labāku spēli"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kīns: "Fani bija pelnījuši redzēt labāku spēli"
Robijs Kīns un Deimians Dafs pateicas faniem
Foto: AFP/Scanpix

Īrijas futbola izlases uzbrucējs Robijs Kīns pēc zaudētām visām trim spēlēm Eiropas čempionātā kritizēja savas komandas aizsardzību un pauda nožēlu, ka neizdevās iepriecināt savas komandas lieliskos līdzjutējus.

Īrija čempionātā paliks atmiņā ar saviem faniem, nevis parādīto futbolu. To apzinās arī komandas uzbrucējs Robijs Kīns: "Fani bijuši fantastiski. Žēl, ka nespējām parādīt savu labāko futbolu. Ja kāds to ir pelnījis redzēt, tie ir fani. Atkal ielaidām pēc standartsituācijām, kas pēdējos mačos jau kļuvis par tradīciju. Tas pārsteidz, jo iepriekš šajā komponentā spēlējām labāk."

Savu nākotni izlases sastāvā 31 gadu vecais Losandželosas "Galaxy" uzbrucējs nevēlējās komentēt: "Redzēsim."

"Pēc zaudējumiem naktīs neguļu, domāju par pieļautajām kļūdām. Pēc Horvātijas un Spānijas mačiem labprāt uzreiz spēlētu nākamo. Uzskatu, ka pret Itāliju nospēlējam labu spēli. Man ir vēlēšanās atgriezties ar svaigu enerģiju un ar citu sastāvu sasniegt labāku rezultātu," pēc zaudētām visām trim spēlēm Eiropas čempionātā atzina Džovanni Trapatoni, kurš 73 gadu vecumā vēlas turpināt trenēt Īrijas komandu.

"Īrija lika mums ciest, radot ļoti grūtu spēli. Šodien izveidojām daudz momentu, cerams, tā būs arī nākamajā spēlē. Nav nozīmes tam, pret kuru komandu spēlēsim ceturtdaļfinālā, jo jau esam spēlējuši ar pasaules un Eiropas čempioniem spāņiem. Ja spēlēsim labi, varam tikt galā ar jebkuru pretinieci," teica Itālijas izlases galvenais treneris Čezāre Prandelli.

Ja Prandelli ir vienalga, ar ko tikties spēlē par vietu pusfinālā, tad uzbrucējs Antonio Di Natale skaidri zina, kuru komandu vēlas pretiniekos labāko astoņniekā: "Vāju komandu nebūs, bet, ja man būtu jāizvēlas, teiktu, ka Franciju. Šodien ar Antonio Kasano bija ļoti viegli spēlēt kopā. Kad laukumā izgāja Mario Balotelli, pateicu viņam, ka viņš iesitīs. Tā arī notika. Gribu pateikties trenerim, ka man noticēja, uzaicinot uz čempionātu. Ceru, ka varēšu atmaksāt ar savu pieredzi un gūtiem vārtiem."

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

  -1 [+] [-]

, 2012-06-19 12:37, pirms 12 gadiem
Pilnīgi piekrītu! --> Irish fans singing The Fields of Athenry vs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-06-19 23:50, pirms 12 gadiem
Diez kas būtu noticis ,ja estiņi tiktu