Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Pazudušais Īrijas fans Bidgoščā atrasts noslīcis

Andrejs Siliņš

Pazudušais Īrijas fans Bidgoščā atrasts noslīcis
Polijas policija no ūdens izvelk mirušā vīrieša līķi
Foto: AP/Scanpix

21 gadu vecais Džeimss Nolans, kurš bija devies uz Poliju atbalstīt savas valsts futbola izlasi "Euro 2012" grupu turnīra cīņās, nedēļas nogalē pazuda, bet nu atrasts noslīcis Brdas upē Bidgoščas pilsētā.

Nolans nedēļas nogalē pazudis no savu draugu kompānijas un vairākas dienas par jaunieti nebija nekādu ziņu. Svētdienas naktī ap pulksten 2 Nolanu ar telefonu nofotografējis viņa draugs, bet paša Džeimsa tālrunis no tā laika nav izmantots. Pēc šīs fotogrāfijas uzņemšanas vairs nav nekādu liecību par Nolanu.

Draugi pirmdienas rītā piecēlušies un sapratuši, ka Džeimss nav atgriezies un pavadījis nakti savā viesnīcas numuriņā. Sākotnēji draugu kompānija pati meklējusi Nolanu, tai skaitā atgriežoties bārā, kur būts iepriekšējā vakarā. Policijai par Džeimsa pazušanu ziņots tikai 15 stundas vēlāk.

Poļu policija ar īru kolēģu palīdzību pārmeklēja Bigdoščas pilsētu, kur pazuda Nolans. Vietējās upes Brdas ūdeņos policija atrada vīrieša līķi. Sākotnēji vīrietis netika identificēts, taču policija atradusi pie līķa Nolana apdrošināšanu un kredītkarti. Nu Polijas varas iestādes paziņojušas, ka atrastais vīrietis, visticamāk, ir Nolans. Vēl gan līķi nav identificējusi Nolana ģimene, taču jau tuvākajā laikā tas notikšot.

Nekādas vardarbības pazīmes neesot novērotas, arī zādzības pazīmes nav, jo pie līķa bez jau minētajiem dokumentiem atrasti arī 600 zloti jeb 114 eiro. Apģērbs atbilst tā aprakstam, ko snieguši Nolana draugi.

Izmantotie resursi:
Home | Mail Online