Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Beils pēc iekļūšanas finālturnīrā: "Labākais zaudējums manā dzīvē"

Agris Suveizda

Beils pēc iekļūšanas finālturnīrā: "Labākais zaudējums manā dzīvē"
Gerets Beils
Foto: PA Wire/Scanpix

Velsas futbola izlase, par spīti zaudējumam Bosnijā un Hercegovinā (0:2), nodrošināja ceļazīmi uz Eiropas čempionāta finālturnīru. Velsiešu līderis Gerets Beils cer, ka komandai arī čempionātā izdosies parādīt atzīstamu sniegumu.

"Šis droši vien ir labākais zaudējums manā dzīvē," sacīja Gerets Beils. "Tā bija grūta spēle, taču beigās vienīgais, kas ir svarīgi, ir kvalificēšanās. Šis panākums manā karjerā ir ļoti nozīmīgs, vienmēr esmu vēlējies to paveikt un katrs jauns puika sapņo par spēlēšanu lielā turnīrā. Tagad vēlamies Francijā kaut ko izdarīt. Laukumā visi esam kā brāļi, izlasē ir milzīga kopības sajūtas. Nespējam sagaidīt finālturnīru."

"Zaudējot ar 0:2, domāju, ka nāksies gaidīt līdz nākamajai spēlei, taču, kad man pateica Izraēlas rezultātu, biju pilnīgā sajūsmā," teica Velsas galvenais treneris Kriss Koulmans. "Nespēju to izstāstīt, tas ir neticami. Tas ir bijis mūsu sapnis, tas Velsai nozīmē visu. Tas ir sapņa piepildījums. Visi manas paaudzes spēlētāji un paaudzes arī pirms tam bija tuvu tam, taču šī komanda spēja noiet to papildus jardu."

Līdzīgi kā velsieši un itālieši, finālturnīram vakar kvalificējās arī beļģi. "Tas vienmēr ir patīkami," pēc uzvaras Andorā (4:1) teica Edens Azārs. "Padarījām savu darbu un pelnīti kvalificējāmies. Andora nevēlējās, lai mēs tai pārietu pāri, taču kopumā diezgan labi tikām galā ar spēli, izņemot otrā puslaika pirmās 10 minūtes. Daži Andoras spēlētāji mača laikā lūdz pēc mana krekla, taču man to nepietika, lai iedotu visiem. Tas vienmēr ir patīkami. Jāatceras, ka viņi ir amatieri – viņiem tā ir lieliska iespēja spēlēt pret profesionāļiem, mēs viņus ļoti cienām."

Tikmēr Nīderlande, par spīti uzvarai Kazahstānā (2:1), ir nonākusi bezdibeņa malā – pašai mājās būs jāuzvar Čehija un jācer, ka Islande uzvarēs Turcijā. Vakar savu 100. spēli izlasē aizvadīja Robins van Pērsijs, 87. minūtē nomainot Klāsu Janu Huntelāru: "Svarīgākais, ka uzvarējām, bet labprātāk [savu 100. spēli] būtu sācis pamatsastāvā."

Tāpat Huntelārs noraidīja galvenā trenera Denija Blinda kritiku, ka viņa spēles laiks izlasē samazinājies nepietiekamās fiziskās kondīcijas dēļ. "Esmu ļoti gatavs spēlēt," uzskata van Pērsijs. Bieži izlasē spēlēju ar sāpēm, bet šodiena nebija tas gadījums. Taču atkal – runa nav par mani, bet gan par komandas uzvaru."

Van Pērsijs piebilda, ka viņam ir žēl par veselības problēmām vārtsargu līnijā. Spēlēt nevarēja pamatvārtsargs Jaspers Silesens, bet viņa dublieris Tims Kruls 81. minūtē piespiedu kārtā tika nomainīts. Viņa vietā izgāja 24 gadus vecais PSV vārtsargs un izlases debitants Jerūns Zūts.

Izmantotie resursi:
Gareth Bale: Bosnia defeat the 'best loss' -...
Van Persie: I wanted to start 100th game -...
Coleman pays tribute to 'great man' Speed amid...
Hazard: Belgium deserve Euro 2016 qualification...

     [+] [-]

, 2015-10-11 14:32, pirms 9 gadiem
Vinam ir loti liela mute

  -4 [+] [-]

, 2015-10-11 14:42, pirms 9 gadiem
tads zirga mulis
Slēpts komentārs: Maikl30

  +3 [+] [-]

, 2015-10-11 15:20, pirms 9 gadiem
Maikl30 rakstīja: tads zirga mulis
Nu visaz nav punduris ar līkām kājām

  -2 [+] [-]

, 2015-10-11 15:53, pirms 9 gadiem
Līderis ir Ramzijs Velsā! Beils ir mediju lelle!

     [+] [-]

, 2015-10-11 16:05, pirms 9 gadiem
KDubriks
Mediji ka reiz ir uzedusies uz Beilu, bet vins parada ko spej, 6 varti kvalifikacija, solidi, neapsaubams lideris

  -2 [+] [-]

, 2015-10-11 16:11, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: KDubriks
Mediji ka reiz ir uzedusies uz Beilu, bet vins parada ko spej, 6 varti kvalifikacija, solidi, neapsaubams lideris
Statistiski līderis! Arī ar uzspiesto mēdiju interesi viņš tāds ir! Bet futbols ir spēle, kur viņam dod iespējas uzbrukumā! Remzijs ir neapšaubāms līderis Velsā, kurš ir nedaudz aizlīdis aiz Beila muguras dēļ pamuļķiskiem mēdijiem! Es to zinu, un tas ir tas ko cilvēki no malas nespēj saskatīt! Redz vārtus, nevis komandas līderi!

  -1 [+] [-]

, 2015-10-11 16:51, pirms 9 gadiem
KDubrik
Tu jauc svarigako speletaju ar līderi

     [+] [-]

, 2015-10-11 16:57, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: KDubrik
Tu jauc svarigako speletaju ar līderi
Tu jauc futbolu ar presi!