Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Batlendam veiks operāciju, EČ finālturnīrs ies secen

Batlendam veiks operāciju, EČ finālturnīrs ies secen
Džeks Batlends
Foto: AP/Scanpix

Anglijas izlases vārtsargs Džeks Batlends apstiprinājis, ka savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt valstsvienībai šovasar gaidāmajā Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas no 10. jūnija līdz 10. jūlijam risināsies Francijā.

Sestdien pārbaudes spēlē Berlīnē, kur Anglija atspēlēja divu vārtu deficītu un ar 3:2 pieveica Vāciju, 23 gadus vecais Džeks Batlends guva traumu un pameta laukumu pirmā puslaika izskaņā. Kā izrādījās vēlāk, Batlendam tika konstatēts potītes lūzums, bet šodien viņam paredzēts veikt operāciju. Laukumu vārtsargs pameta ar asarām acīs, bet izlases galvenais treneris Rojs Hodžsons futbolista gūto traumu nosauca par "smagu triecienu" komandai. "Tagad nevarēšu būt daļa no šīs pieredzes," savu nespēlēšanu "Euro 2016" apstiprināja Batlends.

"Stoke City" vārtsargs līdz šim Anglijas valstsvienībā bija aizvadījis četras spēles, bet Premjerlīgā viņš šosezon piedalījies visos "Stoke City" mačos. Jāpiebilst, ka Batlends spēlē pret Vāciju aizvietoja valstsvienības pamatvārtsargu, savainoto Džo Hārtu no "Manchester City".

Precīzs atveseļošanās laiks Batlendam pašlaik nav zināms, bet Hodžsons paziņojis, ka sastāvu Eiropas čempionāta finālturnīram paziņos 12. maijā. "Godīgi sakot, nedomāju, ka man ir izredzes aizbraukt uz finālturnīru, jo nevarēšu spēlēt līdz pat Premjerlīgas sezonas beigām. Ir smagi, jo pagājušajā vasarā strādāju ar domām par Eiropas čempionātu."

"Euro 2016" Anglija spēlēs B grupā kopā ar Krieviju, Velsu un Slovākiju. Pirmajā mačā 11. jūnijā Marseļā angļi spēkosies ar Krievijas futbolistiem.

Izmantotie resursi:
BBC Sport

  -3 [+] [-]

, 2016-03-29 18:32, pirms 8 gadiem
No bezdarbibas sezhu un domaju kura anglju valodas runajosha valsti vinju izrunatu Dzheks Batlands, ja taada izrunaashana Angliski tad sanak ka vinsh ir kaut kads Jeck Battland tad vel jaa, taa izrunashana pielidzas kad krievi megjina kaut ko Angliski izrunat

  +3 [+] [-]

, 2016-03-29 18:42, pirms 8 gadiem
Valodas policija ir klāt, saņēmām ziņojumu.

Kas ir nepareizi vārdā "Batlends"? Vai arī autors jau paspēja izlabot un tiešām bija "Batlands" tikko?
Slēpts komentārs: BayernM

     [+] [-]

, 2016-03-29 19:47, pirms 8 gadiem
Skumji paliek pilnīgi, šādas situācijās..

     [+] [-]

, 2016-03-29 20:06, pirms 8 gadiem
Angļiem, manuprāt, vienmēr ir bijušas problēmas ar izlases GK...