Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Valur" kapteinis: "Pret Ventspili mums ir labākas izredzes nekā pret "Brondby""

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Valur" kapteinis: "Pret Ventspili mums ir labākas izredzes nekā pret "Brondby""
Haukurs Sigurdsons
Foto: mbl.is/Ó​mar

Jau rītvakar Latvijas pagājušās sezonas trešā labākā komanda "Ventspils" Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā uzņems Islandes "Valur". Viesu komandas kapteinis tic, ka izredzes pret ventspilniekiem ir tīri labas.

Islandes futbola mājas lapa fotbolti.net ziņo, ka komanda Latvijā ieradusies jau svētdien, tātad četras dienas pirms mača Ventspilī. "Valur" komandas kapteinis Haukurs Sigurdsons (29) komentē: "Galvenais iemesls, kāpēc ieradāmies tik agri, bija lidojumu pieejamība. Šis bija prātīgākais variants. Taču bija noderīgi ierasties šeit tik savlaicīgi. Vienu nakti pavadījām Rīgā un tad jau ieradāmies šeit Ventspilī, lai gatavotos spēlei. Gatavošanās norit labi."

Protams, intriģējošākais jautājums ir, kā "Valur" vērtē izredzes. Sigurdsons: "Domāju, mūsu iespējas ir labas. Esam gatavi paspēkoties ar šo pretinieku. Viņi laukumā paveic lielu darbu, taču gūst maz vārtu [Virslīgā pēc "Babītes"/"Dinamo" spēļu anulēšanas tikai astoņi vārti 11 spēlēs - aut.]. Tomēr jāņem vērā, ka viņi Eirokausos spēlē jau kopš 1999. gada [katru gadu] un reizi pat ir iekļuvuši grupu turnīrā. Tā ir komanda, kas zina, kas jādara šādos turnīros. Tas būs sarežģīts pretinieks, taču mums acīmredzami ir iespējas."

Pirms gada "Valur" izlozē patrāpījās Dānijas klubs "Brondby", kuram tika zaudēts ar 1:4 un 0:6. Sigurdsons, protams, saprot spēku samērus Eiropas futbolā: "Pret "Ventspili" mums ir labākas izredzes nekā bija pret "Brondby". Ir forši piedalīties Eirokausos un tikt pēc iespējas tālāk. Mēs vēlamies to. Gribam iziet laukumā un Ventspilī sasniegt labu rezultātu, lai atbildes spēlē mums būtu reālas izredzes."

Šodien "Valur" pirmsspēles treniņš un Sigurdsons novērtēja arī apstākļus: "Laika apstākļi ir labi - 20 grādi un spīd saulīte. Vakar aizvadījām treniņu rezerves laukumā un laukums nebija pārāk labs - tas bija sauss un nedaudz izmīdīts. Šodien trenēsimies galvenajā laukumā un, cerams, tas būs labāks."

Izmantotie resursi:
Fótbolti.net

  +4 [+] [-]

, 2017-06-28 18:50, pirms 7 gadiem
Neesmu nemaz pārliecināts, ka FKV pārvarēs šo barjeru, bet ceru, ka FKV sniegums kliedēs manas bažas

  +6 [+] [-]

, 2017-06-28 18:53, pirms 7 gadiem
nu, manuprāt būs 50:50.

  +4 [+] [-]

, 2017-06-28 19:00, pirms 7 gadiem
M8archa rakstīja: nu, manuprāt būs 50:50.
PIEKRĪTU!

  +3 [+] [-]

, 2017-06-28 19:36, pirms 7 gadiem
M8archa rakstīja: nu, manuprāt būs 50:50.
Labākajā gadījumā...

  +3 [+] [-]

, 2017-06-28 21:54, pirms 7 gadiem
RealT rakstīja: Labākajā gadījumā...
Arī piekritu! Tā kā Ventspils spēlē mūsu čempionāta, tad pāši saprotiet, kas var būt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-06-29 00:05, pirms 7 gadiem
Šī gada Ventspils vietu turnīra tabulā tomēr nevajadzētu ņemt tik nopietni. Šogad virslīga ir spēcīgāka. Ventspils šogad nespēlē sliktāk kā pag. sezonā, vienkārši konkurenti ir pielikuši
Valur 1. vietu savā līgā arī nevajag pārvērtēt. Islandes čempionāts ir ļoti līdzīgs un gandrīz jebkura komanda var būt 1. vai 6. Ne ar ko spēcīgāka par Breidablik šī komanda nav. Ventspils ir izteikta dueļa favorīte (70-30) Cita lieta, ka Ašvorts jau tagad raustās, lai gan tam nav nekāda pamata