Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Eiropas līga: "Krasnodar" pārspēj "Borussia", "Lazio" izslēdz pērnā gada finālistu

Eiropas līga: "Krasnodar" pārspēj "Borussia", "Lazio" izslēdz pērnā gada finālistu
"Lazio" pussargs Antonio Kandreva atklāj rezultātu mačā pret "Dnipro".
Foto: LaPresse/Scanpix

UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā šodien pēc piektās spēļu kārtas mačiem vairākas komandas nodrošināja dalību turnīra izslēgšanas spēļu kārtā, kur 24 labākajiem klubiem pievienosies astoņas komandas, kuras būs ieņēmušas trešo vietu UEFA Čempionu līgas pamatturnīra grupās.

Dalību 1/16 finālā nodrošināja „Krasnodar” futbolisti, kas savā laukumā spēja uzvarēt Vācijas bundeslīgas komandu Dortmundes „Borussia”. Vienīgos vārtus šajā mačā jau 2. minūtē no 11 metru soda sitiena atzīmes guva Pāvels Mamajevs. Tāpat šāds spēles iznākums nozīmē, ka vietu izslēgšanas spēlēs nodrošinājusi arī „Borussia”.

Citā spēlē „Lazio” savās mājās ar 3:1 pārspēja Dņipropetrovskas „Dnipro”. Itālijas klubs nodrošināja vietu 1/16 finālā, bet pagājušās sezonas Eiropas līgas finālists „Dnipro” pēc šīs neveiksmes zaudēja cerības tikt tālāk. Harija Keina vārtu guvums mača 78. minūtē ļāva „Tottenham Hotspur” izraut uzvaru izbraukumā pār „Qarabag”, tādējādi garantējot iekļūšanu nākamajā kārtā. Tikmēr „Basel” prata atspēlēties no 0:2 pret „Fiorentina” un Šveices klubam ar punktu bija pietiekami, lai nodrošinātu uzvaru grupā.

Divi Aritsa Adurisa gūtie vārti spēles beigās ļāva Bilbao „Athletic” viesos atspēlēties un uzvarēt „Augsburg” komandu, tādējādi nodrošinot pirmo vietu grupā. Prāgas „Sparta” futbolistiem pietika ar Jakuba Brabeca gūtajiem vārtiem pret galveno konkurentu „Asteras”, lai garantētu vietu izslēgšanas spēlēs.

Tāpat jāizceļ spēle Marseļā, kur vietējais „Olympique” ar 2:1 pārspēja Nīderlandes klubu „Groningen”. Šī mača galvenais arbitrs bija Latvijas futbola tiesnesis Andris Treimanis, kuram asistēja Latvijas tiesnešu brigāde – līnijtiesneši Haralds Gudermanis un Aleksejs Spasjoņņikovs, kā arī ceturtais tiesnesis Raimonds Tatriks, bet papildus asistenti bija Aleksandrs Anufrijevs un Aleksandrs Golubevs.

UEFA Eiropas līgas 26. novembra spēļu rezultāti

G.SpēleRezultāts
AMolde – Fenerbahce0:2
ACeltic – Ajax1:2
BRubin – Sion2:0
BLiverpool – Bordeaux2:1
CKrasnodar – Borussia (D)1:0
CPAOK – Qabala0:0
DLegia – Midtjylland1:0
DClub Brugee – Napoli0:1
EMinskas Dynamo – Plzen1:0
EVillarreal – Rapid1:0
FBraga – Liberec2:1
FMarseille – Groningen2:1
GLazio – Dnipro3:1
GRosenborg – St. Etienne1:1
HLokomotiv (M) – Sporting2:4
HBesiktas – Skenderbeu2:0
IBasel – Fiorentina2:2
IBelenenses – Lech0:0
JMonaco – Anderlecht0:2
JQarabag – Tottenham Hotspur0:1
KSchalke – APOEL1:0
KSparta – Asteras1:0
LAZ Alkmaar – Partizan1:2
LAugsburg – Athletic2:3

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +7 [+] [-]

, 2015-11-27 02:50, pirms 8 gadiem
Tabulas ielikt spēka nav?!

  +1 [+] [-]

, 2015-11-27 07:39, pirms 8 gadiem
Jaa eptv

  +2 [+] [-]

, 2015-11-27 08:28, pirms 8 gadiem
atkal jāmeklē u e f a . c o m

     [+] [-]

, 2015-11-28 10:23, pirms 8 gadiem
arī šis portāls atturas no jebkāda apraksta, kā Treimaņa brigāde notiesāja. Tiešām tik slikti, ka pat pieminēt negribas? Ja letiņi tiesā tādu līmeni, prasītos kāda rindkopa par pašu darbu, nevis tikai uzskaitīti asistenti.