Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klops: "Otrajā puslaikā "Liverpool" zaudēja ticību sev"

Klops: "Otrajā puslaikā "Liverpool" zaudēja ticību sev"
Jirgens Klops
Foto: AP/Scanpix

Pēc UEFA Eiropas līgas finālspēles, kurā "Sevilla" otrajā puslaikā atspēlējās un ar 3:1 pieveica "Liverpool", savas domas par aizvadīto spēli pauda abu komandu treneri un mača labākais spēlētājs.

"Godīgi sakot, es nebiju apmierināts ar sniegumu jau no spēles sākuma," atzina "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops. "Mēs guvām lieliskus vārtus, izveidojām vēl vārtu gūšanas momentus un iesitām, taču vārti netika ieskaitīti. Ielaistie vārti otrā puslaika sākumā, protams, kļuva par triecienu. Tā notiek, kad komanda nav pietiekami koncentrējusies."

"Taču galvenā problēma nebija pirmajos ielaistajos vārtos, bet gan tajā, kas notika pēc tam. Mēs zaudējam visu, ko varējām, un zaudējām ticību savam spēles stilam. Mēs gūsim no tā mācību un kļūsim stiprāki, bet šodien esam vīlušies un apbēdināti. Otrajā puslaikā zaudējām ticību sev. Par šādu komandas spēli atbildību uzņemos es," piebilda Klops.

""Liverpool" ir lieliska komanda. Mums bija jātic saviem spēkiem. Esmu priecīgs par visiem "Sevilla" līdzjutējiem," norādīja "Sevilla" galvenais treneris Unai Emerijs, kurš kopā ar komandu UEFA Eiropas līgā triumfēja jau trešo gadu pēc kārtas. "Spānijas klubi cīnās kaislīgi. Mēs mākam spēlēt pašā augstākajā līmenī. Mēs dievinām šo turnīru un vēlamies tajā uzvarēt. Šis ir mūsu turnīrs."

"Grūti izskaidrot, kādēļ "Sevilla" regulāri uzvar Eiropas līgā," izteicās Koke, kurš finālā guva divus vārtus. "Paldies visai komandai un līdzjutējiem, kuri iztērēja savu naudu, lai tribīnēs "mirtu" par "Sevilla" komandu. Šodien un arī visas sezonas garumā mums neklājās viegli. Spēlētāju traumas ir sliktākais, kas futbolā var notikt. Mēs cīnījāmies laukumā par katru, kurš bija savainots. Bija grūti, jo "Liverpool" pirmajā puslaikā varēja iesist arī otros vārtus. Nav svarīgi, kurš šodien bija labākais spēlētājs. Galvenais, ka mēs uzvarējām. Katru gadu komandā mainās pa desmit spēlētājiem un sezonas sākumā ir grūtības. Šosezon izlidojām no Čempionu līgas, taču tagad atgriezīsimies šajā turnīrā nākamajā sezonā."

Izmantotie resursi:
sport.bt.com
uefa.com
as.com

  +1 [+] [-]

, 2016-05-19 11:58, pirms 8 gadiem
Liverpuli izveidos iespeles un viss bus ok Klopam! Es ticu !