Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Kalū ''vecākais'' janvārī pametīs ''SC Heerenveen''

Kalū ''vecākais'' janvārī pametīs ''SC Heerenveen''
Bonaventure Kalū
Foto: feanfan.nl

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Chelsea'' uzbrucēja Salomona Kalū brālis Bonaventure Kalū, kurš pašreiz pārstāv FK ''Ventspils'' pretinieci Eiropas līgā Nīderlandes vienību ''SC Heerenveen'', atklājis, ka 1. janvārī, kad atvērsies transfēru periods, pametīs savu pašreizējo komandu.

Cik zināms, ''SC Heerenveen'' ir FK ''Ventspils'' pretiniece UEFA Eiropas līgā, un pirmajā savstarpējā spēlē, kura notika 1. oktobrī Rīgā Skonto stadionā, mūsu klubs cīnījās neizšķirti 0:0.

31 gadus vecais Kotdivuāras izlases pussargs, kurš ir Salomona Kalū (''Chelsea'') brālis, ''Heerenveen'' pārstāv kopš pērnā gada vasaras, pirms tam vienu sezonu pavadot Apvienoto Arābu Emirātu klubā ''Al-Jazira''. Bijušais ''Feyenoord'', ''Auxerre'', ''PSG'' un ''Lens''spēlētājs pagājušajā sezonā spēlēja samērā bieži, visu turnīru ietvaros komandas rindās piedaloties 23 spēlēs un gūstot četrus vārtus. Tāpat jāpiemin, ka pērnās sezonas izskaņā Kalū palīdzēja komandai iegūt piekto vietu vietējā čempionātā ''Eredivisie'', bet šī gada vasarā triumfēt Nīderlandes kausa izcīņā, finālā pēcspēles soda sitienos pārspējot pērnās sezonas vicečempioni ''FC Twente''.

Lai arī pagājušās sezonas beigās Kalū atklāja, ka jūtas laimīgs, spēlējot ''Heerenveen'' rindās uz dzīvojot Nīderlandē, tomēr kotdivuārieša domas ir mainījušās. Šajā sezonā Kalū ir piedalījies tikai septiņās komandas spēlēs, kurās vārtus nav guvis. Lai nu kā, pieredzējušais futbolists, par kuru janvāra transfēru perioda laikā interesi izrādīja vairāki Anglijas Premjerlīgas klubi, paziņojis, ka vienojies ar klubu par līguma laušanu un 1. janvārī, kad atvērsies transfēru logs, pametīs komandu.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -3 [+] [-]

, 2009-10-23 22:35, pirms 15 gadiem
tas tak skonto stadiona vinš sež

     [+] [-]

, 2009-10-23 22:38, pirms 15 gadiem
pe4a12 rakstīja: tas tak skonto stadiona vinš sež
idi.ots
tu laikam neesi bijis nekad Skonto stadionā

     [+] [-]

, 2009-10-24 00:07, pirms 15 gadiem
Skonto stadions? Pareizi Kalou dara

     [+] [-]

, 2009-10-24 10:26, pirms 15 gadiem
pe4a12 rakstīja: tas tak skonto stadiona vinš sež
tev ir humora izjūta, tas labi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja