Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Nīderlandes izlases aizsargs Blinds saļimst "Ajax" pārbaudes spēles laikā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nīderlandes izlases aizsargs Blinds saļimst "Ajax" pārbaudes spēles laikā
Dalejs Blinds. Foto: imago images/Pro Shots/Scanpix

Nīderlandes čempiones Amsterdamas "Ajax" aizsargs Dalejs Blinds saļima pārbaudes spēles pret Berlīnes "Hertha" laikā. Pēcāk futbolists sociālajos tīklos pauda, ka jūtas labi.

2019. gada decembrī Dalejs Blinds Čempionu līgas spēlē pret "Valencia" juta reiboņus, tāpēc viņam tika veiktas pārbaudes, kurās konstatēja problēmas ar sirdsdarbību. Aizsargam tika implantēts defibrilators, un šā gada februārī Blinds varēja atgriezties laukumā.

30 gadus vecais Blinds otrdien saļima laukumā pārbaudes mačā pret Berlīnes "Hertha". Kā atklāja Amsterdamas "Ajax" galvenais treneris Ēriks Ten Hāgs, tad nostrādājis defibrilators. "Uzreiz pēc tam veicām maiņu, un tagad viņš jūtas OK, viņš jūtas labi," teica treneris.

"Paldies visiem par laba vēlējumiem. Varu pateikt, ka man viss ir kārtībā un jūtos labi," pats Blinds rakstīja Twitter. Viņš trešdien apciemoja komandu tās treniņu bāzē, bet vēl nedevās laukumā, jo vispirms jāsagaida veikto pārbaužu iznākums.

Blinds aizvadījis 69 spēles Nīderlandes izlasē, gūstot divus vārtus. Pirms "Ajax" viņš pārstāvēja Anglijas Premjerlīgas klubu "Manchester United". 2018. gada vasarā "Ajax" Blindu atpirka par 16 miljoniem eiro.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...