Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Beils, visticamāk, izlaidīs spēli pret "Liverpool" un El Clásico

Agris Suveizda

Beils, visticamāk, izlaidīs spēli pret "Liverpool" un El Clásico
Gerets Beils iepriekšējā "El Clásico" 85. minūtē izrāva uzvaru Karaļa kausa finālā
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" savā mājaslapā paziņojis, ka Geretam Beilam ir konstatēts muskuļa savainojums. Spānijas prese lēš, ka velsietim nāksies izlaist ne tikai trešdien paredzēto UEFA Čempionu līgas spēli, bet arī sestdien gaidāmo El Clásico pret "Barcelona".

Gerets Beils izlašu pārtraukumā aizvadīja divas pilnas spēles pret Bosniju un Hercegovinu (0:0) un Kipru (2:1), bet sestdien Spānijas čempionātā palika rezervē pret "Levante" (5:0). Sākotnēji tika pieļauta iespēja, ka Beils vienkārši tika pietaupīts, un pēc mača arī Karlo Ančeloti sacīja, ka velsieša veselības problēmas nav nopietnas. Tomēr tagad Spānijas prese ar lielu iespējamību raksta, ka Beils nevarēs spēlēt ne tikai pret "Liverpool", bet arī pret "Barcelona".

Marca ziņo, ka papildus šiem mačiem Beils izlaidīšot arī pirmā novembra spēli Spānijas čempionātā pret "Granada". AS.com raksta, ka velsieša prombūtnē Ančeloti 4-3-3 vietā turpinās izmantot 4-4-2 ar Krištianu Ronaldu un Benzemā priekšējā līnijā, kā arī Hamesu Rodrigesu, Isko, Toni Krosu un Luku Modriču vidējā līnijā.

Madrides "Real", ierēķinot visus turnīrus, ir izcīnījusi septiņas uzvaras pēc kārtas, uzvarot arī abās Čempionu līgas cīņās – 5:1 mājās pret "Basel" un 2:1 izbraukumā pret "Ludogorets". Savukārt "Liverpool", pirmajā kārtā tikai kompensācijas laikā izrāvusi uzvaru pret "Ludogorets" (2:1), iepriekšējā kārtā zaudēja Bāzelē (0:1).

Tikmēr Anglijas Premjerlīgas līderes Londonas "Chelsea" galvenais treneris Žuzē Mourinju apstiprināja, ka uzbrucējs Djēgu Košta pēc atgriešanās no Spānijas izlases joprojām nav gatavs trenēties un rītvakar pret "Maribor" nespēlēs. Mourinju, kurš iepriekš kritizēja Spānijas federāciju par Koštas izmantošanu pret Slovākiju (1:2) un Luksemburgu (4:0), sacīja, ka vēl nezina, vai Košta sestdien būs ierindā pret Mančestras "United".

Izmantotie resursi:
Bale medical report | Real Madrid CF
Bale no jugará ante el Liverpool y tampoco...
Bale out of Real Madrid's big week - MARCA.com...
BREAKING NEWS: Costa out of Chelsea - Maribor...

  -1 [+] [-]

, 2014-10-20 16:52, pirms 10 gadiem
Neko darīt,bet tik un tā nokārtosim visu

  +1 [+] [-]

, 2014-10-20 17:04, pirms 10 gadiem
Tiešām sliktas ziņas, gan Isco nospēlēs tā kā vajag!!!

  +2 [+] [-]

, 2014-10-20 18:32, pirms 10 gadiem
Žēl, uz El clasico gribējās, lai abas komandas ir uz maksimālo Nu nekas, iespēja Isco izcelties

     [+] [-]

, 2014-10-20 23:14, pirms 10 gadiem
par Madridi un Clasico saaksim domaat tikai peec CL speelees,tagad koncentreejamies tikai tam

     [+] [-]

, 2014-10-21 00:53, pirms 10 gadiem
NilsK rakstīja: par Madridi un Clasico saaksim domaat tikai peec CL speelees,tagad koncentreejamies tikai tam
Tu jau sāc te "defaultās" treneru un spēlētāju frāzes bārstīt, kuras parasti izmanto, lai atkratītos no žurnālistiem

     [+] [-]

, 2014-10-21 01:04, pirms 10 gadiem
blah rakstīja: Tu jau sāc te "defaultās" treneru un spēlētāju frāzes bārstīt, kuras parasti izmanto, lai atkratītos no žurnālistiem
peec zaudeejuma Pariizee nevaram atljauties kaut punktinju zaudeet maajaas,La Liga Klasika neizskjirs buutiibaa neko,bet CL gan

     [+] [-]

, 2014-10-21 09:51, pirms 10 gadiem
diivaini, ka clasico sestdien. shoreiz no kalendaara lieli zaudeetaaji madride - treshdien viesos jaaspeelee, maajaas atgrieziisies naktii uz ceturtdienu, bet sestdien jau diezgan agri speele.

     [+] [-]

, 2014-10-21 10:55, pirms 10 gadiem
NilsK rakstīja: par Madridi un Clasico saaksim domaat tikai peec CL speelees,tagad koncentreejamies tikai tam
Kādas pasakas tu lej Katram ir skaidrs ka par spēlēm ar Madridi un madridei ar Barsu visi domā jau kopš ir zināms kalendārs un tas glupās frāzes ir jēlas un ar melu pieskaņu ļoti lielu. Neliedzies.

     [+] [-]

, 2014-10-21 10:56, pirms 10 gadiem
555 rakstīja: diivaini, ka clasico sestdien. shoreiz no kalendaara lieli zaudeetaaji madride - treshdien viesos jaaspeelee, maajaas atgrieziisies naktii uz ceturtdienu, bet sestdien jau diezgan agri speele.
Es esmu ieguvējs, jo 7d neredzētu