Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real" nopērk Spānijas U19 kapteini, "Aston Villa" turpina laupīt Francijā

Agris Suveizda

"Real" nopērk Spānijas U19 kapteini, "Aston Villa" turpina laupīt Francijā
Žordans Veretū
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" savā mājaslapā paziņoja par Spānijas U19 izlases kapteiņa Hesusa Valjeho iegādi, savukārt Anglijas klubs "Aston Villa" noslēdza līgumus ar Žordanu Veretū un Rudiju Žestedu.

Madrides "Real" savā mājaslapā paziņoja par sešu gadu līguma noslēgšanu ar Spānijas U19 izlases kapteini Hesusu Valjeho, kurš šovasar kļuva par Eiropas U19 čempionu. 18 gadus vecais centra aizsargs karjeru sāka Spānijas pēc spēka otrās līgas klubā Saragosas "Real", kur īrē pavadīs arī nākamo sezonu. Darījuma vērtība tiek lēsta sešu miljonu eiro apmērā.

Francijas tirgū turpina iepirkties Anglijas Premjerlīgas klubs "Aston Villa", kas par 10 miljoniem eiro iegādājās 22 gadus veco franču centra pussargu Žordanu Veretū, kurš iepriekšējā sezonā 36 spēlēs guva septiņus vārtus. Tāpat līgums tika parakstīts ar 26 gadus veco Francijā dzimušo Beninas uzbrucēju Rudiju Žestedu, kurš iepriekšējā sezonā Blekbērnas "Rovers" rindās Anglijas pēc spēka otrajā līgā guva 20 vārtus.

Par Žestedu "Aston Villa" šķīrās no 8,5 miljoniem eiro. Bez Žesteda un Veretū "Aston Villa" šovasar iegādājusies arī tādus spēlētājus kā Džordans Ajū ("Lorient", 12 miljoni eiro+bonusi), Žordans Amavī ("Nice", 11 miljoni) un Idrisa Gejs ("Lille", 9 miljoni). "Liverpool" rindās pavadījis tikai vienu sezonu, jaunu komandu atradis Rikijs Lamberts, kurš parakstījis divu gadu līgumu ar WBA.

Iepriekš "Southampton" sastāvā divās Premjerlīgas sezonās guvis attiecīgi 15 un 13 vārtus, Lamberts pirms gada pārcēlās uz "Liverpool", kas par viņa pakalpojumiem samaksāja 5,5 miljonus eiro. Liverpūles rindās Lamberts gan tikai septiņās spēlēs devās pamatsastāvā, vēl 18 izgāja uz maiņu un guva vien divus vārtus. WBA par Lambertu samaksāja 4,2 miljonus eiro, un 33 gadus vecais uzbrucējs jau tajā pašā dienā pārbaudes spēlē debitēja ar diviem vārtiem pret "Bristol Rovers" (4:0).

Dortmundes "Borussia" vēl par divām sezonām pagarinājusi līgumu ar Gabonas izlases uzbrucēju Pjēru Emeriku Obamejangu, ar kuru līgumsaistības tagad ir spēkā līdz 2020. gada vasarai. 26 gadus vecais Obamejangs, pirms diviem gadiem nopirkts par 13 miljoniem eiro, Bundeslīgā aizvadījis 65 spēles un guvis 29 vārtus.

Savukārt "Borussia" piederošais un "Sevilla" izīrētais uzbrucējs Čīro Immobile vakar pārbaudes spēles pašā sākumā (1:0 pret "Watford") iedzīvojās galvas savainojumā. Itālietim tika uzlikta skābekļa maska un aplikts kakla sargs, bet traumas nopietnība pagaidām nav zināma. Iepriekšējā sezonā Immobile Bundeslīgā aizvadīja 24 spēles, tikai deviņas sākot pamatsastāvā, un guva trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
Comunicado oficial: Jesús Vallejo | Real Madrid CF
Breaking news: Villa sign Veretout | Latest...
Breaking news: Villa welcome Gestede | Latest...
RICKIE Lambert scored twice as Albion recorded...
Pierre-Emerick Aubameyang verlängert Vertrag...
Watford 0-1 Sevilla: Immobile injury...

  +1 [+] [-]

, 2015-08-01 12:37, pirms 9 gadiem
Aģentūra, kas bija apsēdusi "Newcaste United", tagad ir apsēdusi "Aston Villa"?

     [+] [-]

, 2015-08-01 13:13, pirms 9 gadiem
Visticamāk ka kļūs par Ramosa sekotāju, būs vēl vien RM leģenda

  +2 [+] [-]

, 2015-08-01 13:22, pirms 9 gadiem
Agri, kā ir pareizi-Hesus vai Hesuss? Ja Hesus, tad forma ir tikpat nepareiza kā, piemēram, Agrisa vai Mikusa.

     [+] [-]

, 2015-08-01 13:29, pirms 9 gadiem
Miklais rakstīja: Agri, kā ir pareizi-Hesus vai Hesuss? Ja Hesus, tad forma ir tikpat nepareiza kā, piemēram, Agrisa vai Mikusa.
Pēc raksta jau var izsecināt, ka Hesuss, protams.

     [+] [-]

, 2015-08-01 13:38, pirms 9 gadiem
Miklais rakstīja: Agri, kā ir pareizi-Hesus vai Hesuss? Ja Hesus, tad forma ir tikpat nepareiza kā, piemēram, Agrisa vai Mikusa.
Vai Jēzusa Kristusa. Bet spāņu variants latviski tradicionāli kā Hesuss rakstās. Pareizi vien ir.

     [+] [-]

, 2015-08-01 13:46, pirms 9 gadiem
Labprāt dzirdētu, kāpēc.

     [+] [-]

, 2015-08-01 14:47, pirms 9 gadiem
Miklais rakstīja: Agri, kā ir pareizi-Hesus vai Hesuss? Ja Hesus, tad forma ir tikpat nepareiza kā, piemēram, Agrisa vai Mikusa.
tāpat kā Madrides ''Karaliskā'' kluba spēlētājs Kristiāns Ronalds un FK Barselona uzbrucējs Lijonelis Mesis, kur nu vēl aizmirst Minhenes ''Bavāriju'', kur spēlē Filips Lāmis un Māris Ģecis

     [+] [-]

, 2015-08-01 16:28, pirms 9 gadiem
baac un Barcas vadiiba atteicaas pirkt Valjeho,lai ar piedaavaja uz identiskiem noteikumiem ka Real