Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Cauņa: "Darīšu visu, lai nākotnē paliktu CSKA"

Jānis Pārums

Cauņa: "Darīšu visu, lai nākotnē paliktu CSKA"
Aleksandrs Cauņa
Foto: pfc-cska.com

0 : 1

PAOK - CSKA

Aleksandrs Cauņa, kurš šobrīd izīrēts Krievijas premjerlīgas kluba Maskavas "CSKA", sarunā ar sport-express.ru uzsvēris, ka krievu kluba rindās darīs visu, lai nākotnē kļūtu par pilnvērtīgu "CSKA" spēlētāju.

"Kad interesi izrāda tāds klubs, atteikt būtu muļķīgi. Jau sākumā jutu nopietnu interesi [no CSKA] un tagad esmu apmierināts ar iznākumu," atzina Cauņa. "Darīšu visu, lai nākotnē ar mani noslēgtu pilnvērtīgu līgumu."

Jautāts, kā Cauņa uztver to, ka tiek uzskatīts par spilgtāko jaunās paaudzes spēlētāju, futbolists atbild: "Cenšos ar šīm domām sevi neapgrūtināt. Varu tikai pateikt, ka pāris gadus sākot no 18 gadu vecuma saņēmu labākā spēlētāja balvas, ko dod futbolistiem līdz 21 gada vecumam. Tagad gribu saņemt tādu pašu balvu tikai bez vecuma ierobežojuma."

Tāpat sarunā Cauņa atklāj kāpēc viņam neizdevās noturēties Anglijā, stāsta par savu ģimeni un dzīvi Latvijā, kā arī citām lietām. Pilnu interviju (krievu valodā) var izlasīt šeit

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

  +3 [+] [-]

, 2011-02-17 15:52, pirms 13 gadiem
gaidu shodien debiju CSKA rindaas!!!

  +2 [+] [-]

, 2011-02-17 18:10, pirms 13 gadiem
Jap, jācer, ka šodien Cauņa debitēs pret PAOK.

  -1 [+] [-]

, 2011-02-17 18:52, pirms 13 gadiem
Caunam jadebite wodien ... un protams ...Goal, Goal . ..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-02-17 23:54, pirms 13 gadiem
Idaho rakstīja: Nepaliksi, aizmirsti. Nav tev tādas meistarības.
Labi ka tev pietiek meistarības komentāru gudru pierakstīt.