Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Eiropas līga: "Atletico" un "Lille" obligāti jāuzvar

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Eiropas līga: "Atletico" un "Lille" obligāti jāuzvar
''Sporting'' futbolisti varēs baudīt pēdējo grupas maču
Foto: AP/Scanpix

Šovakar ar 12 mačiem noslēgsies Eiropas līgas grupu turnīra stadija. Pēdējā kārtā notiks cīņa par atlikušajām trīs ceļazīmēm uz izslēgšanas mačiem. Vietu nākamajā kārtā vē nav nodrošinājuši tādi klubi kā "Lille" un "Atletico".

Par situāciju A grupā, kurā cīnās mūsu pašu Artjoms Rudņevs, jau ziņojām, tādēļ šoreiz pievērsīsimies notikumiem citās grupās. B grupā atlicis sadalīt otro vietu, bet pārējās pozīcijās viss ir skaidrs. Pirmā vieta jau kabatā Leverkūzenes "Bayer", bet augstāk par ceturto vietu nevar tikt "Rosenborg". Otro vietu dala grieķu "Aris" un Madrides "Atletico". Savstarpējās spēlēs priekšroka ir grieķiem, tādēļ šodien savā laukumā pret "Rosenborg" jāuzvar, jo tas garantēs vietu nākamajā kārtā. "Atletico" jāpieveic "Bayer", kā arī jācer uz "Aris" klupienu.

VKomandaSP
1.Bayer511
2.Aris57
3.Atletico57
4Rosenborg53

Intriģējoša situācija izveidojusies arī C grupā. Šeit viss ir skaidrs tikai par grupas uzvarētāju - Lisabonas "Sporting". Otrajā vietā, apsteidzot franču "Lille par diviem punktiem, atrodas beļģu "Genk". Ceturtajā vietā ir Sofijas "Levski", kas vēl var pakāpties uz trešo vietu. Otrās vietas liktenis izšķirsies spēlē starp beļģu un franču klubu. Beļģus apmierina neizšķirts, bet dienvidniekus tikai un vienīgi uzvara.

VKomandaSP
1.Sporting512
2.Genk57
3.Lille55
4.Levski54

Pēdējo 1/16 fināla dalībnieci uzzināsim G grupā. Pirmo vietu šeit jau rezervējis krievu klubs "Zenit", bet uz otro vietu pretendē "AEK" un "Anderlecht". Trīs punktu pārsvars uz doto brīdi ir Grieķijas vienībai, toties "Anderlecht" ir pārsvars savstarpējās cīņās. Ja beļģi mājās uzvarēs Splitas "Hajduk", bet "AEK" piekāpsies "Zenit", izslēgšanas spēļu kārtā redzēsim "Anderlecht". Cita iznākuma gadījumā, ar tikšanu 32 labāko turnīra komandu pulkā sveiksim "AEK".

VKomandaSP
1.Zenit515
2.AEK57
3.Anderlecht54
4.Hajduk53

Citās grupās cīņa par iekļūšanu nākamajā kārtā jau ir galā.

H grupa

VKomandaSP
1.Stuttgart512
2.Young Boys59
3.Getafe54
4.Odense54

I grupa

VKomandaSP
1.PSV513
2.Metalist510
3.Sampdoria55
4.Debrecen50

     [+] [-]

, 2010-12-16 13:41, pirms 13 gadiem
Vispār jau C grupā spēlē beļģu Gent nevis Genk.