Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

EL: "Napoli" pret "Leipzig", "Arsenal", "Milan" un "Atletico" tiek zviedri, bulgāri un dāņi

Agris Suveizda

EL: "Napoli" pret "Leipzig", "Arsenal", "Milan" un "Atletico" tiek zviedri, bulgāri un dāņi
Viens no "Napoli" uzbrukuma līderiem Lorenco Insinje
Foto: Reuters/Scanpix

Izslēgšanas spēļu pirmās kārtas izloze veikta arī UEFA Eiropas līgā, kur skanīgākajā 1/16 fināla pārī kopā tika savestas Itālijas un Vācijas pašreizējās vicelīderes "Napoli" un "Leipzig".

Abi klubi Eirokausu sezonu sāka UEFA Čempionu līgā, savās grupās paliekot vien trešajā pozīcijā. "Napoli" piedzīvoja četrus zaudējumus un priekšā palaida ne tikai Mančestras "City", bet arī Doneckas "Shakhtar", savukārt "Leipzig" ar septiņiem punktiem atpalika no Stambulas "Besiktas" un "Porto". Izlozēts tika vēl viens vācu un itāliešu pāris. Dortmundes "Borussia", Čempionu līgā palikusi aiz "Tottenham" un Madrides "Real", cīnīsies pret "Atalanta", kas Eiropas līgas grupā cīņā par pirmo vietu apspēlēja Lionas "Olympique".

Eiropas līgas fināla saimnieki lionieši izlozē pretī saņēma Spānijas "Villarreal", savukārt Londonas "Arsenal", Madrides "Atletico" un "Milan" tiksies ar attiecīgi "Ostersund", "Kobenhavn" un "Ludogorets". Zīmīgi, ka Eirokausu izslēgšanas spēļu debitanti "Ostersund" vada vienīgais angļu treneris "play-off" – 42 gadus vecais Greiems Porters, kurš šo klubu pārņēma 2011. gadā, kad tas vēl spēlēja pēc spēka ceturtajā Zviedrijas līgā.

Eiropas līgas grupu turnīrā visvairāk punktu ieguva Sanktpēterburgas "Zenit", kas neuzvarēja vienīgi Tronheimā (1:1 pret "Rosenborg"). Sanktpēterburgas klubs 1/16 finālā spēlēs pret Glāzgovas "Celtic", kas savā Čempionu līgas grupā apsteidza "Anderlecht", bet zaudēja PSG un Minhenes "Bayern". Bez "Zenit" (5-1-0) un jau pieminētās "Atalanta" (4-2-0) Eiropas līgas grupu turnīru bez zaudējumiem pabeidza arī "Salzburg" (3-3-0) un Atēnu AEK (1-5-0), kuras izlozē saņēma attiecīgi "Real Sociedad" un Kijevas "Dynamo".

Eiropas līgas 1/16 fināla spēles notiks 15. un 22. februārī, bet 1/8 fināla izloze plānota 23. februārī.

UEFA Eiropas līga, 1/16 fināli

PārisPāris
Borussia D – AtalantaNice – Lokomotiv M
Kobenhavn – AtleticoSpartak M – Athletic
AEK – Dynamo KCeltic – Zenit
Napoli – LeipzigCrvena Zvezda – CSKA M
Lyon – VillarrealReal Sociedad – Salzburg
Partizan – ViktoriaFCSB – Lazio
Ludogorets – MilanAstana – Sporting
Ostersund – ArsenalMarseille – Braga

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

  +2 [+] [-]

, 2017-12-11 16:53, pirms 6 gadiem
LABRĪT JŪSU KRASTĀ SC!

Vadošais sporta portāls -
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja