Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Puriņš: ""Twente" ļoti labi zināja, ko mēs darīsim. Ar RFS nevar pat salīdzināt"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Puriņš: ""Twente" ļoti labi zināja, ko mēs darīsim. Ar RFS nevar pat salīdzināt"
Nils Toms Puriņš un Antonijs Černomordijs. Foto: Vincent Jannink/AFP/Scanpix

Pēc UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas trešās kārtas spēles izbraukumā pret Enshedes "Twente" (0:2) žurnālistam Edmundam Novickim komentārus sniedza Latvijas futbola Virslīgas līderes "Riga" pamatvārtsargs Nils Toms Puriņš, aizsargs Elbašīrs Ngoms un uzbrucējs Abdulrahmans Taivo.

Puriņš atzīmēja pretinieku spēju izanalizēt un apgrūtināt "Riga" spēles zīmējumu: "Viņi ["Twente"] mūs bija ļoti labi apskatījušies, mums jau spēles gaitā nācās daudz ko mainīt. Viņi labi zināja, ko mēs darīsim. To [izpētes līmeni] pat nevar salīdzināt ar RFS [teikts kā salīdzinošs piemērs]."

"Labāk noreaģēju un nolasīju situāciju. Tas palīdzēja atsist tos sitienus. Arī aizsargi, gan Elbašīrs [Ngoms], gan [Antonijs] Černomordijs, palīdzēja un nobloķēja vairākus sitienus," 24 gadus vecais vārtsargs izteicās par pretinieku bīstamo sitienu neitralizēšanu.

"Var teikt, ka tagad esam iepazinuši pretinieku. Protams, [komandu] līmeņi ir dažādi, tomēr redzējām, ka varam izskriet [pretuzbrukumos]. Otrajā puslaikā situācija uzlabojās, tomēr mums [uzbrukumā] vairākkārt pietrūka [precīzas] pēdējās piespēles. Rīgā mums ir maza, tomēr iespēja aizķerties un likt pretiniekiem panervozēt. [Lai to paveiktu] Mums pret šiem pretiniekiem jāattiecas gudrāk [nekā atbildes spēlē pret Ungārijas "Kecskemét", kad "Riga" ar apjomīgus spēkus pārvirzīja uzbrukumā], ir jāveic kārtīgu izpēti," teica Puriņš.

Afrikāņu leģionāri Ngoms un komandas jaunpienācējs Taivo, kuram šī bija piektā spēle "Riga" rindās pauda pārliecību, ka "Riga" ir labas iespējas atbildes spēlē reabilitēties un apliecināt sava laukuma priekšrocības.

Neilgi pirms otrā vārtu zaudējuma pretinieka sitienu bloķējušais Ngoms atzina, ka komanda pirmajā puslaikā nebija gatava tam, cik augstvērtīgu spēles līmeni parādīs pretinieki, tādēļ cīņas pirmais cēliens izvērtās grūtāks nekā otrais, kurā "Riga" futbolisti ar pretiniekiem bija apraduši vairāk.

  +3 [+] [-]

, 2023-08-11 07:27, pirms 9 mēnešiem
Mums ir divi klubi ar pienācīgiem,ātriem un meistarīgiem spēlētājiem,taču viņi nespēj pilnveidoties aizvadot Virslīgā tikai 4 savstarpējos mačus sezonā kā līdzvērtīgi klubi un tas izpaužas starptautiskajās klubu spēlēs ,kad spēlējot Virslīgā pēc graujošām uzvarām nespēj pat gūt vārtus Eiropas kausu spēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-11 11:25, pirms 9 mēnešiem
Jāņem pie olām Pjotrs Avens tur Madonas pusē, lai Madonas BJSS dod naudu - nu sākumam ar kādiem 10 milj. sezonā pietiks, ja nē tad LV pase nost un izbarot Krievijas federācijai
Bet jā - vajag celt konkurences līmeni Virslīgā - tas nozīmē, ka vajag klubiem vairāk naudas un investorus!

     [+] [-]

, 2023-08-11 11:29, pirms 9 mēnešiem
Ambrē rakstīja: Jāņem pie olām Pjotrs Avens tur Madonas pusē, lai Madonas BJSS dod naudu - nu sākumam ar kādiem 10 milj. sezonā pietiks, ja nē tad LV pase nost un izbarot Krievijas federācijai
Bet jā - vajag celt konkurences līmeni Virslīgā - tas nozīmē, ka vajag klubiem vairāk naudas un investorus!
Redz kur Valmierā atnācis investors, bet visiem atkal slikti Virslīgā uzturēt klubu ir reāli hobijs, naudu te nevar nopelnīt, ja vien neskatās uz valmieras modeli.

     [+] [-]

, 2023-08-11 13:18, pirms 9 mēnešiem
Liekas ka 8 virslīgasklubiem galvenais ir no pārdot jaunos talantus 😔

     [+] [-]

, 2023-08-11 13:21, pirms 9 mēnešiem
Ja Valmierai ir tāda biznes draudzība ar poļiem, tad lai tie dod uz īri savus meistarus kuri netiek sastāvā...