Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Kjelīni: "Mums ir vajadzīgs tāds čempions kā Ronaldu"

Kjelīni: "Mums ir vajadzīgs tāds čempions kā Ronaldu"
Krištianu Ronaldu svētdien ieradās Turīnā
Foto: EPA/Scanpix

Itālijas kluba Turīnas "Juventus" aizsargs Džordžo Kjelīni izteicies, ka portugāļu futbola zvaigznes Krištianu Ronaldu pāreja no Madrides "Real" uz "Juventus" viņam šķitusi kā neiespējams sapnis.

Kjelīni neslēpj, ka "Juventus" izrādītā iniciatīva un iespējas pārvilināt uz Turīnu Portugāles izlases kapteini viņu izbrīnījušas. Otrdien Ronaldu aizvadīja pirmo treniņu savā jaunajā komandā. Bet "Real" viņš pameta kā komandas visu laiku rezultatīvākais futbolists (451 vārti), deviņu gadu laikā izcīnot četras UEFA Čempionu līgas un divas La Liga trofejas.

"Saviem draugiem teicu: "Nē, tas ir neiespējami"," vaicāts par Ronaldu pāreju uz "Juventus", atbildēja Kjelīni. "Pēc dienas nodomāju... varbūt tas ir iespējams. Ar mūsu kluba menedžera un direktora pūlēm tagad tā ir kļuvusi par realitāti. "Juventus" turpina augt no gada uz gadu. Un mums ir vajadzīgs tāds čempions kā Krištianu."

"Esam patīkami satraukti un gatavi strādāt kopā ar viņu," norāda itāliešu futbolists. "Visi mūsu klubā - spēlētāji, mārketinga menedžeri, direktors - ir gatavi kļūt labāki pēc viņa pievienošanās. Ceram, ka Krištianu mums palīdzēs sasniegt mūsu mērķus."

Ronaldu ar "Juventus" ir parakstījis līgumu uz četriem gadiem, skaidrojot, ka pēc trim pēc kārtas iegūtiem Čempionu līgas tituliem ar "Real" nevēlas palikt komforta zonā.

Izmantotie resursi:
ESPN

  -1 [+] [-]

, 2018-08-01 10:58, pirms 6 gadiem
Neko viņiem nevajag!

  +2 [+] [-]

, 2018-08-01 11:02, pirms 6 gadiem
Jāgaida, kad sezona sāksies. Būs interesanti. It sevišķi čempionu līgā.

     [+] [-]

, 2018-08-02 12:22, pirms 6 gadiem
Man nav vajadzīgs. Man ir vajadzīgs tāds čempions kā Kjellīni.